26388
-
#8913 Lehet, hogy nagyon vaksi vok, de eddig 1 szervert találtam, ami a neve mellé írta.
Egyébbként már több szerver is átvette a módot. Ezt most találtam: a szerver nevében nincs ott az Admiral Mod, de az = 62.77.128.245:28960 - TDM szerver
Köszi! -
haxoror #8912 Várd meg amíg a társad csalinak meglóbálja a sisakját aztán mondani fogják hogy melyik házban van.
Ez single-ben van az orosz küldiknél ált ez szokot gondot okozni, ha multi miatt kérdezted akkor nem tudok segíteni -
#8911 -
#8910 -
#8909 -
ylahim #8908 Hello!
Légyszíves segítsetek a pályán van egy német sniper hol rejtözik?? -
ent #8907 Minden ami szem szájnak ingere! (cod, uo, cod2) privat server is..... -
#8906 a biztosan BA szerver.
De némelyik pálya nagyon gáz, mert a ruszkiknak csak nagantjuk van, a németeknek meg Gewehrjük is. A németek folyton lerusholják a puskásokat. -
#8905 detto...ASE -
#8904 ASE-ban látni a szerver nevénél. -
#8903 nézd meg a vekkered beállítását. Ne csak az asztalon hanem a biosban is. -
priluki #8902 skacok tud valaki rifle only servert? -
#8901 Melyik szerver támogatja az Admiral MOD-ot ? Köszi ! -
haxoror #8900 Valami kavarodás lehet a böngésződ biztonsági beállításaival, engedélyezned kell megint a cookie-kat :) -
Harkat 89 #8899 Köszi mindent.Már javába játszok multyba,nagyon király :D -
Buscemi #8898 Cső!
Légyszi ha tudtok, segítsetek!
Nem tudom mitől de egyik napról a másikra csinál egy olyan hibát a gépem, hogy nem tudok sehova be jelentkezni. Sem fórumokra, sem letöltős sms oldalakra, sehova!El fogadja jelszavamat és a felhasználó nevemet mindenhol de valahogyan mégsem látja, hogy be vagyok jelentkezve... Például az RTL fórumon mindig újra be kell jelentkeznem minden egyes hozzászóláshoz. Az INDEX-en be sem enged jelentkezni, a wandoo-n meg ki is írja, hogy bent vagyok de mégis kéri, hogy jelentkezzek be amikor a tartalomhoz hozzá akarok férni!
Mi okozhatja ezt?Akinek volt ilyen az írjon légyszi!
Köszi!
-
Geee #8897 ISTENÁLAT EZ A GAME MULTIJA-JEEEE -
#8896 húúú ez qrva jó multiban -
#8895 Csak nem működik.... -
#8894 Na már meg is van ^^
kösz akkor nem kell..... (már ha valaki adott volna egyáltalán)
de ijen esetek elekerülésére berakhatnátok a F.A.Q-ba..... -
#8893 És visszakerestem mielött kértem volna de egyetlen egy linkelést találtam és ott már nem jó a link. szal.... -
#8892 Valaki adna egy linket a PRIVATE SERVER PATCH-ről mert az nincs benn a FAQ-ban és hát kellene. THX
-
#8891 ha minden igaz ez a bunker védős rész...lődd az ellent,a féllánctalpasokat,és várd az erősítést!:) -
#8890 Inkább sima single player kellene, mert ugye nem eredeti, nem is tervezem a megvételét, mivel csak SP-ben játszom, MP-re ott a BF2 -
#8889 Ok...Majd meglesem én is, bár nekem fix a közelébe sem lesz, elvégre v-sync-et mindig bekapcsolom, meg van egy 2/4 szűrés is, amit már megszoktam.:)
Azért lenne jó tudnom, mert így biztosabban marad az fps, hiszen sok füstnél előfordul, hogy leesik. -
#8888 take -
#8887 gondolom sokszor volt már a kérdés () :
hogya lehet kiíratni az életerőt?
próbáltam a /cg_drawhealth 1 paranccsal, de mindig alapbeállításon maradt... -
#8886 Szia.
Eszembe sincs! Hogy ellenem vessétek be? :))
semmi trükközés nincs benne..dx7-ben van és pár dolog ki van kapcsolva -
haxoror #8885 -
haxoror #8884 Tényleg félreérthető volt a #8878 sry :) -
moralosan #8883 sztem haxoror a cheates dologra gondolt, nem téged cikizett. -
moralosan #8882 várjál -
#8881 Srácok!
At Ardennekben vagyok, elfoglaltam egy bunkert.
Német ellentámadás van, sniperrel ki kellett lőnöm 3 rakátást.
Ez sikerült.
De mi a francot kell még csinálnom?
Folyamatosan jönnek a nácik s nem tudom hová menjek, mit tegyek?
Segítsen már vki aki tudja. -
lord nihilus #8880 a soften smoke edge mit változtat a füstön? -
#8879 ??? Ezt most kellett? Ismersz? Nem. Szóval pszt legyen.
Ha meg azért írtad, merthogy cheat (akkor első sorért sorry :P), tehát hülyeség lenne beírnom, akkor nem kell izgulni, mert alapjáraton a játékban van, olyan szerveren, ahol ki vannak kapcsolva, ott úgyse lehet használni (magyarán multiban nem működik).
Viktorr: Mindjárt megy PM-ben, ez meg csak azért, hogyha haxoror mégis úgy írta ezt, ahogy idegességemben elősször gondoltam... -
haxoror #8878 Komolyan látsz rá esélyt hogy be fogja írni? -
#8877 Na, itt is meg kell tapsoljam a Total War szerver (CoD2 CTF) adminját, paranoid szegényke kicsit... Káromkodni nem fogok, pedig kiférne a torkomon... >P
Ha megy a játék, folyton kirúgnak, hogy csítelek, pff.. :P -
moralosan #8876 erre azt tudnám mondani, hogy még várj jó 1-2 hónapot és aztán menj fel egy szerverre, nem fog menni ugyanígy...
amúgy nagyon pro vagy, ezt nem vonom kétségbe -
#8875 Szia Dietrich!:)
Lennél szives röviden írni a beállításaidról? Thx.:) -
moralosan #8874 ha cheat, akkor mit akarsz vele? :)