Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És miért éppen a CoD2-bõl ne legyen warez?
Ha neked annyira tetszik,elmész,megveszed,örülsz neki.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szerinted...
igazad van... Igaz, én crackelt játékkal nemfogok multizni... Valszeg leszedem, megnézem mennyire megy normálisan, és ha jól megy, és teccik, megveszem...
RGO nemtud vki pontosat mondani, h milyen védelemmel van ellátva?
Sanko
aha...és egy mutyizós mentes magyarországban élünk.....mint pl lopcsányi

a mohának mindig a déli oldala fás

MULTIPLAYER:

Warez elterjedése után:
-Sok szerver / Sok játékos
-Megjelen a sok cheater
-Szerverek kikapcsolják a PBt hogy feltudjanak menni a kalózok
-Ezer+1 klán jelenik meg tömegjátékosokkal funplaybõl
-Küszködnek a patchekkel , crackekkel
-CD kulcsot kunyerálnak

Tiszta eredeti játék:
-Sokan megveszik igy sok lesz a játékos és megnövekszik a szervermennyiség is
-A Cheaterek száma alig alig növekszik a bekapcsolt PB általi szervereken
-Sok klán alapul hosszú távra
-Patcheket vígan feldobják a codra

Sanko
ha jó úgy is megveszem mint a BF2-t....de ha nem akkor nem mint az AOE3-at

Sanko
na akkor nem várok.....mert nem érzem mésodrendû világpolgárnak....majd ha egxidõben lesz a világon mindenütt a helyi fizetésekhez igazítva akkor veszek....ez most azt jelentené, hogy ma reggel 9:00-tól kéne árulni 4999Ft-os áron....de mivel nem így van.....<#mf2>

wander01
ja inkább szépen nyugodtan csendben küldj neki egy trojait vagy hasonlot 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Kaplan
Jól van nyugi, semmi gond. Hadd mondja, ne ugorj egybõl rá. Értelmetlen.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nincs mindenkinek 15000ft-ja hoyg megvegye!
nem , lásd banner | vagy rendeld meg külföldi portálokról ( ott még pólót is kapsz ajándékba )

Menny már vissza ***adba..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Sanko
:-) vicces....és kapható ?

UnknownAsshole
Remélem most nem lessz igazad <#rinya>
Nekem sincs kemény gépem de ugy megörültem amikor inditottam a demo-t és szépen futott...
Remélem ez igy marad !<#vigyor>
Remélem soha az életbe NEM LESZ COD 2 WAREZ!!!!!
Mindenki menjen csak szépen MEGVÁSÁROLNI!!!!

már igazán kint lehetne az nforce-on!
wander01
na nforce-on majdnem kijött cod de a második szótol elirták biztosan véletlenül 😄😄😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Sanko
na mik a hírek?

OFF
Tudom,hogy Bence vagy, és jövök..most jöttem vacsiból, kicsit ki is pihentem magam.Kávézok,és megkereslek Skype-on.
Tomi.. kár, hogy nem jössz.. Bence vaok.. de azért én is remélem
az én is de meddig törik??
tom azért nem kis munka nekik ez!!
Remélem jó sok crackerhez is eljutott a game😊
Eisenhower
66.77.144.214:28960
206.17.227.50:28960 aseba skacok^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Dietrich
ebben az a trükk, hogy a demok visszavannak fogva grafikailag, h minnél többen kipróbálhassák. A pofon majd a full verzióknál szokott jönni...a miért szaggat a game mikor a demo nem...jellegû kérdésekben.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Viktorr
megnéztem de nem jo
mindig a netre akar csatlakozni
vazze pedig már azthittem bejön😄

Eisenhower
Gorilla épp az imént tájékoztatott, hogy az EB Games-nél elfogyott az utolsó darab Call of Duty 2 is, beleértve a Collector's Edition-t, melynek utolsó példányát õ foglalta le. Remélhetõleg holnapra helyreáll a rend és feltöltik a hiányt. (www.callofduty.hu)

te valami parafenomén vagy vagy mi?
vagy nõi megérzés vagy mi a p.csa? mért kell elvenni midenkitõl a reményt? ...<#lama>

UnknownAsshole
Szegény :'(
csak már a call of duty kerülne fel!!
szerintem ez holnap se fog kijönni!!!
de én még 22-körül szét nézek hogy mivan!!
Jó8 mindenkinek
Eisenhower
2005-10-25 PC Game ISOs Pro Evolution Soccer 5 (c) Konami *DVD* RELOADED 46x50 MB 22 CD CoversClean NFO
2005-10-25 PC App ISOs Pro Evolution Soccer 5 (c) Konami RELOADED 46x50 MB 23

nforce kezd bekattanni 😊

Eisenhower
keküdtünk? mi inkább feküdtünk^^

hát de tegnap éjfélkor ott még csak du 5 óra volt 😊

Tegnap is ezzel a reményekkel keküdtünk le,és hiába.

<#violent> EU <#levele>

hát én nagyon várom de akkor ma éccaka nem maradok fenn 😞 majd holnap reggel felkukkantok 6 óra táján. remélem olyan kérdéseket fogok látni h adj cd kulcsot, h kell megcrackolni meg ilyenek <#nyes>

Kaplan
Én most próbáltam ki a demot.
Hát azt kell mondjam kész vagyok! 5.1-es hangrendeszer felnyomva és adjak neki! 😊
Végig is nyomtam azt az egy pályát 😞
HIHETETLEN! Nincs atom gépem de mégis! Nagyon szép grafika szaggatás mentesen!
GRATULÁLOK a fejlesztõknek! Várom már a játékot.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Aha de ha közel a cél már jo lenne bent lenni.Megin Nekünk kell várni mert ezen a mocsok balkánon lakunk.

Nahjó ,csalni nem ér a számlálómmal😊
Arra nem gondoltál hogy a win fos óráját elöre pörgesd?

UGYSZINT 😊

Viktorr
eddig bírtál várni most is tudsz

Viktorr
yoyoyo

Hát nemtudom,de aki azt mondja 1-2 nap mit számit,hát nekem számit nagyon is sokat ha most azt mondanák ittvan 15 rugiért,nem gondolkoznék ha kell kölcsönkérek ha kell lopok.

--egy fanatikus vallomása--

Eisenhower

Call of Duty 2 a boltokban

Dixie Flatline, 19:07 - PC X360 - Játék: Megjelenések - ADATLAP - (hozzászólás?)

(BluesNews) Újabb nagyágyú ért révbe Észak-Amerikában. Ez egy dolgot jelent: a PR-os csapatok még kevesebb idõt töltenek majd hírek fabrikálásával. Egymással versengve fogják leigázni a frontvonalon godzilláskodó benyomuló erõket. Az Infinity Ward által fabrikált Call of Duty 2 életszagú csatákkal, csoportos nyumulással, fejlett AI technológiával és robbanékony tartalommal szolgál.

quack
szemetek :|
én azon röhögtem jót h az UT nemtommejik 18ezerbe került megjelenéskor 😮 eelõször aszittem h psre van vagy csak elírták 😄 😮

rohadt jónak tûnik ez a point de huc pálya 8)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Eisenhower
jah és pb-t egyenlõre ne is várjatok. nem értem quake 4-be alapbol be tudták építeni pb-t. itt meg. kezdem azt hinni hogy az iw-sek rohadt csittosok vagy õk csinálják a csitteket is ^^

Eisenhower
egyik forumon olvastam hogy egy srác nyavajog hogy van 2 cod2 szerver de egyikre se tud bemenni mert az egyik jelszavas, másik meg tele van.... lol de jó, mi meg csak irigyeljük õket hogy nekik már megvan

várjad bazeg , várjad egész éjszaka ülj a gép elött aztán várjál...jézusom ! nagy az isten állatkertje. de most komolyan valami átok ül rajtad hogy nem birsz várni 1-2 napot ??? nem mintha érdekelne csak idegesit hogy ilyenek is vannak...

Eisenhower
azt mondja meg nekem vki hogy a pitsába képzelik ezt hogy 13990ft-ért adják a cod2-õt holott épp most lapoztam át az intersparos ujságot és ott még a fear is 9900ft!

Viktorr
what the fuck mutogatsz??