26388
-
#8953 jovan .ddDDDD -
#8952 röviden így ez arcade -
#8951 Nem lehet átírni, a játék nem engedi. (mint ahogy a füstöt sem lehet kivenni, 0ra állítani.)
Vannak olyan szerverek, amelyen olyan modok vannak, amik ezt engedélyezik. pl Admiralmod, ha jóltom. -
#8950 az melyik?
HQ mod minden mapon TDM vagy DM lett a cod2-ben :(
ezen az adminok úgy tudnak jelenleg javítani, h a shotgunt nem engedélyezik. Az összes kisebb map vagy régebbi utcai map-on a lámáknak még csak célozni sem kell vele..
aztán ha lesz patch abban más mapok is kellenek mert a jelenlegiek + shotgun csak a tiszta mészárszéket jelenti a legtöbb helyen. -
#8949 #8887 plshtx! -
#8948 Hali!
1 Nagy kérdésem lenne, találkozott valaki olyannal,hogy single modba megy a játék,és multyba meg nem akar elindulni.Nem valami erös vason probáltuk,de a single player modba türhetöen futott.Multyba probál valami Safe modba indulni,de aztán minden hiba üzenet nélkül kilép a Win-be.Már probáltuk ujra rakni,de akkor is ez volt a hiba!elöre is thx -
ent #8947 www.profbako.uw.hu -
moralosan #8946 figy, nincs semmi driverem fent, alap sensi windowsban :P ennyi -
#8945 "breakout" map milyen? -
#8944 Nem mondom meg, csak javasoltam valamit. Ha ennyire mimóza a lelkivilágod, nehogy bántódás érje későbbiekben. -
#8943 Megyek én is. -
#8942 tegnap kb 5 percig birtam ott maradni.
nekem nem jön be ez a csak puska dolog....az addig oké, h shotgun suxx.. -
#8941 jó.
keress egyet és oda megyünk -
#8940 Amúgy szinte minden embernél más "egy 3-as senzi", mivel írtam hogy függ az egértöl a divertől és a beállításoktól. Lehethogy valaki 5senzivel játszik és az nálam mondjuk 4es senzivel ér fel. (vagy fordítva) -
moralosan #8939 "Sok embert ismerek akik 3-as sensi alatt játszanak és csak rángatják az egeret :DD"
erre a mondatra reagáltam :) -
moralosan #8938 én is inkább a kicsi sensit szeretem :) csben olyan 2.5; codban 3.2 kb. -
#8937 Attól függ van-e egérpadod, és milyen mekkora stb.
Nekem MX510es van és hozzá egy rAzer eXcatMat egér pad (ennek is van két oldala, és a SPEED felületét használom)
CoD-ban a senzim 7-esen van most, régebben 8-ason volt de mostmár ezt szoktam meg.
Sok embert ismerek akik 3-as sensi alatt játszanak és csak rángatják az egeret :DD
Mondjuk ugy már nehezebben vesz az ember egy 180% ű-os fordulatot :D
(Persze melette fennt van a Logitech driver, ami kicsit gyorsítja az egérmozgást.)
Az accleration nekem ki van kaplcsolva játékban, windowsban pedig LOW-on van.
Sok mindentől függ tehát, érdemes kitapasztalni egy megfelelő érzékenységet és azt megszokni -
Paranoia #8936 Valaki tudna nekem segíteni private server ügyben?
Letöltöttem azt a patch-et /Call.of.Duty.2.PRiVATE.SERVER.PATCH-iND/
Nemigazán megy -
#8935 LOÁL -
#8934 Doktor Kotász! Doktor Kotász! -
#8933 hi!
most nézzetek zavartelméjűnek, vagy akármi de muszáj ezt a kérdést feltennem:
Milyen sensit hazsnáljak multiba? ÉRdemes-e használni MX510-es egér esetében a mouse acclerationt? Ha igen, milyen fokozaton?
Csak már a tököm tele van, hogy Cod-ban egyszerűen képtelen vagyok eltalálni a nekem megfelelő senst. Ami más játékokban totál bevált, az itt valamiért totál másképp érződik és ez számomra elég fura :\
Válaszokat/tapasztalatokat előre is köszi :). Jah, a "azt te tudod, mert te érzed, hogy neked mi a jó" válaszokat kérem mellőzük, mert ez az, hogy nem érzem sehogyse :D -
#8932 lehet róla szó.
de akkor dawnville vagy carentan mapos server legyen. --> #8916 -
#8931 békénhagyom -
#8930 Serpa, JTB, Yos!
Ma este?
Kotászt látta valaki mostanában? A filmen kívűl? :) -
#8929 mi van itt:D:D -
#8928 Ezt inkább ne te mond meg hogy mit csináljak! Már írtam hogy azért raktam fel hogy akinek tetszik letöltse... akinek meg nem tetszik az békénhagyja... -
Cefre #8927 A netről letöltöttem az admiral modot,de nem irja hova kell másolni.Tudna valaki segiteni?:) -
#8926 Ha nem bírod a kritikát, akkor ne tedd fel... -
#8925 csak véleményt mondott,nemkell rögtön ugatni :\
leirta hogy szép munka -
#8924 A kötelet se hagyjuk azért ki, mint utolsó lehetőséget... -
#8923 Driverfrissítések;
Tesztprogramok: nem megfelelő hűtés, túlhúzás, hibás RAM, túlmelegedés,
R9000 -> csere netán egy jelenlegi középkategóriára a későbbiekben, ha már túlvagy a hibakeresésen. -
pako00 #8922 üdv CoDosok röviden pentium4 2.66ghz 512mb ati radeon 9000 párperc játék és fagyás multi kb két pálya szintén fagyás cod 1-2 mind a ketövel bajom van segitség
probáltam már minden beálitást kinek van valami tipje azon kivül hogy kösem fel magam
-
#8921 Hát nem is neked csináltam, hanem magamnak. Csak azért linkeltem be hogyha valakinek tetszik (akinek pl ízlése is van) nyugodtan leszedhesse... :) -
#8920 szép munka, de nekem nem teccik.
bocsi. -
#8919 Egyiksem, ugyanis itthon csináltam :DDD -
#8918 Suliban vagy meloban? :))) -
#8917 Akit esetleg érdekel:
Csináltam egy 1280x1024-es CoD2 háttérképet:
[email protected]
(Modern absztrakt stílus :)) Sztem nem rosz.
Röpke 3 órás munka :PP -
#8916 én már csak a dawnville és carentan mapokra vagyok kiváncsi.
ha azok is a sírba visznek, marad az SP a peccsig. -
#8915 Ha már ez is gondot okoz... -
#8914 Úgyis rájössz! Játszál!