Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már nem virrasztok tovább,inkább megnézem reggel,de ha akkor se lesz fent akkor szerintem még pár nap lesz a warez kiadásig!!
szoval szerintem 7-gén már játszhatunk a game-mel!!!
Na Jó8 mindenkinek!!
Eisenhower
legyen annyi elég hogy anno a call of duty és a Call of duty: united offensive is safedisc védelemmel jött ki.....

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

dodgecharger
ez az abonyitomz mekkora állat··.··

See Your Local Dodge Dealer

télleg álljunk le mert ki leszünk bannolva 😄

Nah ne tulozunk...<#eplus2><#taps>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

<#nevetes1>

Yossarian
öregem, nehogy te mondd már meg nekem, hogy mire költsem a pénzem és mire nem! Ha sûrûsödnek a rohamaid, azért mindenképpen ajánlok egy alapos kivizsgálást. Sose lehet tudni, még talán meg is gyógyítnak...

Nieleen

Safedisket nem ismerem... Mien törések szoktak kijönni hozzá?(fellehet 1általán törni? 😄)
tomz h elkussolt ^^

Igaza van...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

EmThor
OFF

még annyit, Sanko mondandójában van vmi! 10 rongy körüli összeg az 10 rongy, bárki bármit mond! megdolgozok érte megveszem, vagy apu anyu segít, karácsony, szülinap, kinek mi! de az, hogy átlag fizetés(jó azért az kicsit több már) 1 tizede kb havonta kéthavonta elmenjen nem biztos hogy kis érvágás.

Igen a demók ott vannak, de ott összeszedhetik a legjobb részeket, nagyja attól még lehet unalmas bughalmaz + multi vagy nincs benne vagy majd lesz, ahogy kolléga mondja, zsákbamacska megvan.

Summa summarum, szal aki bevállalja warezt, ír ide, más meg jól eldönti ez + origi cikkek alapján (amikbõl nincs annyi mint véleményilvánító hozzászólásokból de attól ugyanolyan szubjektívek bármennyire is próbálnak objektívak lenni) hogy kell e neki adott cucc. A warez nem helyes, büntetik stb! De aki olvassa mások tapasztalatát talán könnyebben dönthet.

Nagyon remélem hogy nem errõl szól majd a topik, jöjjön ki a gém, mindenki elfeledi búját, gondját! Ezt a témát ezerszer lerágták már, tudom, vannak ennél sokkal nagyobb lélegzetvételû írások, ez csak az én szerény véleményem!

uff, nuff said

Eisenhower
Na skacok tényleg mielõtt még jobban eltérünk a témától fejezzük be és tényleg a cod2-re koncentráljunk. még ha warez is de legalább a cod2-rõl szoljon már. mert punker rohadt pipa lesz és szétcsap köztünk... elõre is köszi

hát ha nagyon nem lesz tört szerver én is kénytelen leszek megvenni. mert valamilyen szitnen klánban akarom tolni

loooooooool

wander01
nos mivel nem jött ki a cucc amig elmentem és megjöttem az ország másik felébe/bõl, igy betartom amit igértem. lelövöm csipöböl <#violent>a borosüveg nyakát és benyalok <#hehe>lesz ilyen fejem hogy <#buck>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

DJ Skyline
így igaz!!!

nem értem minek ezen vitázni...valaki megteheti,hogy megveszi,valaki nem,és beszerz 200HUF-ért,max nem tud online játszani,csak tört szerveren...ennyi...

R0sc0
ez az ember beteg..

Sanko
warezos meztelen képek?

tudod az eredeti jobb....

:-)

a mohának mindig a déli oldala fás

luuuuuuuuuuuuuuuuuul

alph4
Ha már élõben nem láthatja.... 😄DDDDDDDDDD

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^

alph4
Off
Abonyitomz fórumozik!! xDDDDDDD nézzétek az elsõ hozzászólást...pff dex@r xDD <#taps><#hehe><#idiota>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Eisenhower
Utoljára Írom be.
Protection: Safedisc 4.6xxx

threeman
Mit szólsz be, nem telefon!!!

Sanko
nyugi mindenki jobban örül egy orig gaménak és aki teheti megveszi majd ha a game "megérdemli"....sajna ma a multik pénzéhes idõszakában nagyon nagyon sok zsábamacska szart adnak ki...aki csak 1x is szívot egy orig gaméval ami egy rakat fos az tudja mirõl beszélek....ki kell próbálni és cool meg kell venni...

lol ki beszél 😄DDDDDDDD ekkoraaaaa <#lama>at

te meg csak egy kis warezos kalózka vagy...

Viktorr
biztos megb*szta a szoftverrendõrség<#mf1>

ennél f.szabb gyereket még eskü nem láttam 😄
ez pofázza egyfolytába h így szedem privát ftp rõl úgy szedem privát ftp rõl. most meg hirtelen 'vedd meg'. ekkora faszt 😄 <#nyes> <#action>

Viktorr
haggyátok már szegény gyereket

kösz a tanácsot , megfogadom , megyek is TVzni inkább <#duma>

Sanko
:-) székbõl feláll, elõszobán át ki a konyhába, majd enged egy pohár vizet, majd fiokból kivesz sárga pilurát, beveszi, majd alszik reggelik....

nyeksek
Látom fantasztikus a hangulat. <#vigyor2>

EmThor
moderáld magad, én már csak ritkábban nézek ide, megkímél sok idegtõl, nyugi, szívj el egy cigit, igyál egy jó teát/sört/stb, stb.

no comment, no problem

Egy hétig ne irj ide,ez a nyerõ megoldás...öncenzúra...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

threeman
KI VAGY TE VALÓJÁBAN??? NEHOGY ÚGY JÁRJ MINT A VAS!

Kaplan
Nah vazz, erre már nem tudok mit mondani 😄
Azért nem kellene ekkora flémet szítani 😛
Fõleg ilyen kbazott nagy betûkkel.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

tod nemmmindenki dolgozik még innen... És sztem nem mindenki ad ki 15 rugót 1 játékra... Disco<- fújj, buzi köcsög kiszõkített hajú katterek, arra biztos nem költöm pénzem..És ígyis neccesen tok CoD2-t venni xD nemgonnd, majj karácsonyra, addig elvok warez verzióval, single playyerrrrel XD
Ja az meg a másik hogy eddig te kezdted el letölteni mindenhonnan elõször...

Eisenhower
a másik meg hogy warezben valószinüleg hamarabb fog megjelenni így persze hogy mindenki a warezzel fogja addig tolni míg nem tudja idehaza megvenni....

Viktorr
szerintem haggyátok nem kell vele foglalkozni

Ez egy dolog,még igazad is van bizonyos szempontból.De mért pont a CoD2-bõl ne legyen warez?
Mert ha azt mondod,hogy te elitéled a warezt,mindenki vegyen eredeti cuccot,az egy vélemény.De ezt most kiélezni a Cod2-re,az nem tudom mire jó.

Eisenhower
Feladó: Ibron
Elküldve: 2005. 10. 25. 20:41
Tárgy: Nincs tárgy
te ne halálfejezzé itt vazze....nem csináltam semmit,csak leírtam kéccer,h wanadoo erre az a pös kitltott😛.....úgyhogy kuss........ <#mf2><#mf2><#nyes><#banplz>

Sanko
itt az idõ a ma esti piruláid bevételére.....<#crazya>

Eisenhower
mivan eddig te voltál itt a legnagyobb warezes, mostmeg hirtelen már szidod aki warezol? vagy így akarod csökkenteni a büntetõ pontokat?

Jol mondtad! <#taps><#taps>

Tibor
nekem vann pénzem csak nem engedik megvenni

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

CSak már idegesitt..

Eisenhower
barátom te olyan sötét vagy mint az éjszaka..... remélem ugy jársz mint ibron neki már nem büntetõpontja van hanem egy halálfej ^.^ <#bdead>

MINDENKI kivan akadva hogy igy ugy nincs pénz meg hú de szegény mindenki stb. DE akkor kérdezze meg magától mire van pénz ? VAN neted VAN géped , VAN szinte mindened , akkor mért nem tudsz venni egy játékot amivel jól el fogsz szórakozni , hihetetlen. CIGIRE PIÁRA DISCORA van pénz , de akkor NE GÉPEZZ!! Ha valaki hosszútávra akarja a játékot akkor nem bsza el a pénzét a sok sz@rságra! SPÓROLJON!! DOLGOZZON!!! Nehiogy már az legyen a rossz aki megveszi! Mindenki szállhat magába! Ez a véleményem errõl a "szegény" országról...."