Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
szerintem így lettél a BIA modija is 😛

Nieleen

DJ Skyline
viheted!😊)
aktív olvasója,vagyok ennek a topiknak,de nem vállalok be egy negyedik topikot!😊

'Eisenhower' te sokat vagy itt!Jó lenne,én szeretném ha te lennél itt IS a moderátor!!
Jó lenne ez ügyben valóban vmit lépni!
Eisenhower
na de tényleg ha nincs más jelentkezõ én elvállalom a házigazda posztot, most komolyan.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
helyesírás? akkor toza-t bannolni kell mert minden hozzászólásának elolvasása felér egy starforce védelem feltörésével 😊

dr Kotász
Persze, nem komolyan mondtam. Mondjuk a 100-as IQ alatti hozzászólásokat lehetne nélkülözni. Trágárságok, 10 szóból 5 helyesírási hiba stb...
Eisenhower
én támogatom, de sztem akkor az kell hogy elég sûrûn ittlegyél, hogy folyamatos legyen a moderálás ha szükség van. márpedig szükség lesz mert ha kijön itt elszabadul a pokol 😊

Eisenhower
elõtte azért nem ártana böngészni a fórum menüpont " Moderálás, Moderálási elvek" részbe belekukkantani 😊 mielõtt vér folyik. viszont azt nem tudom akkor hogy a fenébe lettem én a brothers in arms házigazdája. eddig azthittem azért mert én voltam a témaindító 😊

dr Kotász
Ha akarjátok, én lehetek... De félreértés ne essék, én boldog vagyok eme „szédületes” hatalom nélkül is.
Punker
én nem tudok adni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Eisenhower
jah értem. Akkor valszeg maradsz te 😊 már ha senki nem vállalj vagy én nem vagyok alkalmas rá vagy esetleg más 😊

nekem alapcodan az orosz hadjárat volt a kedvenc, UO-ban pedig a brit: fergeteges élmény volt szerintem az a csöndes nyomulás Szicíliában.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

dr Kotász
Hát jelenleg nem, de Punker adhat nekem jogosultságot. De elõre szólok, ha én leszek a moderátor, itt vér fog folyni... <#hehe>
Punker
nem házigazda

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Eisenhower
punker de dr. kotász is tud törölni hsz-t nem? ha õ a témaindító... ha nem szivesen elvállalom ha gondoljátok, és a többiek sem látnak benne semmi kivetnivalót.

Eisenhower
sztem az hogy csak a játékkel kapcsoaltos hsz-ok maradjanak az butaság, mert inkább többségében warezról lesz szó, ha ezt folyamatosan törölgetné punker akkor itt is aludhat.

Punker
bocs de nem tudok napi több száz hozzászólást törölni.

Eisenhower
á megvagy😊 te is moderálhatod a csatit sztem legalább is én pl a bia topikot megnyitottam és tudok is moderálni benne.

dr Kotász
Legyél már egy kicsit szigorúbb... Maradjanak csak a játékkal kapcsolatos hozzászólások.
Eisenhower
váá thnx punker hogy jöttél! dr. kotászt nem lehetne elõkeríteni hogy gyakrabban járjon ide esetleg takarítani? vagy kellene egy uj topikmodi.

Dietrich
UO-ban van 3 új mod a cod-hoz képest..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

k8bal
lesz CTF is alapból!
<#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Nem tok semmit.
Várunk...
Kandurex
Jól megmondtad. Azért várjuk ki, hogy mit is kapunk a kezünkbe, vagy gépünkre. Miután minimális elvárásaim vannak a játékkal kapcsolatban én szinte biztosan nem csalódok. Egyedül a multi miatt aggódok egy kicsit, remélem sikerül túllépni a TDM, HQ játékmódokból és valami még komolyabbat kapunk készhez, ezt most úgy kell érteni, hogy új módokat.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DJ Skyline
ááá értem most már!😊)))))
thx!

Punker
Srácok próbáljunk a játékra, és nem a spam-re és flémre koncentrálni

k8bal
gyááááááááááááááááááá!<#idiota><#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

wander01
aki meg nem vas azt utána is...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Frank99
akkor a buzikat halálra verik????

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

k8bal
huh ez fájni fog egykétr embernek sztem ami itt megy!!

threeman
Nemnem, a vas az nem vki, az tudod egy anyag 😄 ami a következõképpen szokott járni:
addig ütik amíg meleg

Frank99
<#wow1><#vigyor1>

Kandurex
Ki tudja mire kíváncsi 😄 megfoghatatlan ez az Abonyitomz gyerek <#nyes>

Frank99
azé, hogy az én fa*kamat nézegesse?????

jujjujj....

Kandurex
Küldjetek neki családi nudis képeket <#idiota>.

Egyékbént kíváncsi leszek a játékra, vagyis leginkább az orosz pályákára, az elõzõ részekben azok fergetegesek voltak.

Frank99
ne röhögj, fonetikusan írtam, hátha ítyjobbanmegéti'...

Frank99
á dehogy,csak egy kisgyerek a sulinetbõl.

mint a legtöbb, a régi motorosokon kívül....

donneck
"l-ly-os j"
:-D

R0sc0
fuuu mintha nagyon érdekelni.. szerintem te egy hangyányit önbizaolmhiányos ember vagy aki egy forumon akar befolyást szerezni magának, de nem sikerul és ezért megsértõdik de amint kijon a játék már itt fog spemelni hogy kell elindítani..^^^^^^^^^^^^^^

Frank99
tanuljál inkább magyarul

a befolyásol az l-ly-os j.
kisgyerek, ha már NAGY BETÛKKEL ÍRTAD, JÓ HA TUDOD...

Frank99
nevetséges, hogy az ilyen emberekkel telt topicok az elsõk????

Eisenhower
Na mostmár elég legyen de tényleg!! menjetek át a gumiszobába.

nyeksek
te egy igazán kaki alak lehecc

DJ Skyline
ki az a vas??😄

Sanko
inkább az autós törõs londoni police akármi...

a mohának mindig a déli oldala fás

threeman
Úgy fogsz járni mint a vas 😉

wander01
hogyan is mondta Hofi? "itt van, ebbõl kell bevennem 3 kéket meg 1 sárgát. mikor elfelejtem a sárgát akkor mindig határincidensek vannak..." <#nevetes1><#nevetes1>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

donneck
PRO EVO SOCCER már kijött, aki nem bír magával mennyen focizni. 😊

mér ki djcom? nemértem...

Eisenhower
DJcom ébresztõ. mondj már vmi jót ^^