26388
-
#9194 9600 XT-vel hogy fut a cod2? Mennyi az fps? -
#9193 Bizony.. én is mindig kapásból a leggyengébb grafra nyomom a beállításokat. Így tettem akkor is, amikor elöszőr elindítottam a cod 2 multit :) -
#9192 Sztem érdemes mert nekem volt pár játék ami ment majd 10 perc múlva kiírta hogy hibát észlellt.....Felraktam és ment símán. Amúgy sztem a teljesítmény is jobb lett!! -
#9191 sok hülye itt fikázzátok osz lehet hogy szaggat a gépeteken -
#9190 hát bizony de..kicsit felturbózva. -
#9189 Hi! az lenne a kérdésem hogy most Ati 9600 Xt videokártyámhoz 4.9-es driver van, és olvastam hogy az új driverrel esetleg teljesítménynövekedés érhető el. Érdemes-e frissítenem, van valakinek már tapasztalata? Régebben más játékoknál megjártam a frissítéssel (csak rosszabb lett). -
#9188 de quake3 -
#9187 az nem létezik... -
#9186 ez... -
#9185 Cod 1-ét! -
#9184 amúgy a cod2 milyen engine-t használ? gondolom tuti nem quake 3 -
wazzup #9183 hogy lehet DirectX 7-el elindítani hogy eloinduljon?? Mert nemnagyon akar elindulni a game. -
#9182 erre mostjöttél rá? minden codos tudja hogy nem fullon kell tolni, és ez a gém erősen fps függő minnél jobb az fps annál jobb helyekre tudsz felugrálni.. -
#9181 Több küldetés van benne mint a CoD1-ben ? -
abonyitomz #9180 nem beszélve arról hogy ilyen grafikai beállítások mellett SOKKAL PONTOSABB a SNIPER!
teszteltem, 5-6 mm-el mellé löttem az ellenségnek és mégis eltalálta sőt ugy hogy egyből belehalt... -
abonyitomz #9179 MP_TRAINSTATION => CAEN _ FRANCE map
Mintha hiányos lenen a kerités no meg a bokor :
Jéé de hama kinőtt a növény és a keritést is megcsinálták:
-
abonyitomz #9178 Grafika minden low , kikapcs , 640*480 akkor ELTŰNIK pár tereptárgy ( bokor , dobozok , romok , kerítések vasrúdjai ... ) ami kedvez a snipereknek , egyéb fegyvereseknek ( és ez NEM CSALÁS csak grafikai beállítás... )
Brecourt ott egy sor bokornak kellene lenni:
Mégis vannak bokrok:
-
#9177 henkerével-e?:D -
Nadi #9176 Csak nem a tiéddel? -
ent #9175 "...körülbelül harmic golyó elfogyott a tárjából..." Körülbelül, lol
"...csak fejeseket, nem tudnak mást..." lol
"...bazmeg annyira kiegesítettek..." lol
"...csúzer vagy..." lol
"...ilyet nem szült isten, fasszopó aimos geci..."
De ugye azt vágjátok, hogy kinek a röhöésével kezdődik a felvétel????
Aki megmondja kap tőlem egy Razer Cooperheadot!!!!! -
:ASDASDasdDDDDA?AS?D+"' -
#9173 " hármat lelőtt, de ugy, érted..., mennyi van ennek a tárjába baze..fasztestü "
:D -
#9172 Mekkora egy looser ! bazzeg...... -
priluki #9171 valaki adhatna linkeket,hogy honnan lehet ilyeneket leszedni.. pls -
#9170 :DDsa -
#9169 én nem is állítottam, hogy friss. Egyszer régen hallottam, aztán mikor megláttam itt Henkert, akkor eszembe jutott. Ha nem kérik a linket, akkor nem is teszem fel... -
priluki #9168 de hol??
mostmár rákatantam ezekre -
#9167 Csoder->trident
trident say: ja persze! A tiéd előbb robban a gránát mint az enyém mi? -
#9166 LOÁL DF.sa::DSA:SAD -
Nadi #9165 Meg van rengeteg ilyen MSN Plus-os hang is:) -
priluki #9164 ja,régi nemis tudom melyik szerveren volt is ebböl bejáttszás "persze persze te láttál mindent..." -
priluki #9163 simán... de aki tud még ilyeneket,ne tartsa vissza pls,had röhögjünk. -
Nadi #9162 Ez rohadt jó, csak nagyon régi:P -
Csoder #9161 Ez az "át lő a vason baze" beszólás nagyon tetszik nekem:D
Trident mp44-> Csoder
Csoder say: Trident bazze át lősz a vason! -
#9160 :DDDDDDD
ő a játékok harcosa mi nem is érthetjük meg őt :DD -
#9159 Ilyen ez a vad múltipléjer életforma! -
#9158 lol már bannolták is :DDDD -
Rain1 #9157 Ha valaki ennyire hülye játék közben akkor inkább ne járjon Ventrire, és akkor senki nem fogja megtudni -
Rain1 #9156 Szegény gyerek, ezt még a CoD3 megjelenése után is mondogatni fogják -
priluki #9155 "mennyi van a táradba te köcsög"