Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
a crackerek 2 hétif tolták és csak utána adták ki a népnek!<#wilting>#wilting>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

(\__/) ( X.x) ( } . { )
(CoD 2 13990 FT__CoD 2 13990 FT__CoD 2 13990 FT__CoD 2 13990 FT__CoD 2 13990 FT__CoD 2 13990 FT__CoD 2 13990 FT)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
egyébként az se baj, ha csuszik hétvégéig, egy hetes szabadság rulz-.-
See Your Local Dodge Dealer
de csak reménykedek hogy fent lesz az nforce-on!!!!
hello
megnéztem a Tanu c. filmet a dvd-n található narrátor dologgal mikor a rendezõ meséli melyik jelenet miért és hogy és miként...már tudom hogy a dr.Kotász név hogy került bele a filmbe 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."