Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszittem már van törés,de még úgylátom nincs!:S
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Tomi.. skype pliz
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
egyszerûen feltöltõdik a hpd, ha nyugizol egy picit, plusz most írtam le a véleményem a multival kapcsolatban 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tomi skypee
Eljöttem suliból, hátha kijön a game délután, úgyse tudtam volna figyelni😊
Egyébként 9-re értem volna haza.És milyen jól tettem:
Iw fórumáról kihámoztam,hogy igaz volt a feltevés,miszerint csak néhány üzletbe került el tegnap,mivel a szállítás kezdõdött meg tegnap,nem az árusítás!
7 PERCCEL EZELÕTT JÖTT AZ ELSÕ HSZ AZ IWNATION-ÖN,HOGY "Installing now!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Érzem,hogy estére lesz valami😊
hangulatos game 😊
sorry 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
...
/*WTF?!*/
ahhoz túl precíz és nem olyan gyors (mint pl. egy Enemy Territory) hogy legyenek. Jó ez így... Ha a játékosoknak meg nem jön be ez az új hp-rendszer, biztos megpeccselik... 😊.
amúgy egy szokásos, SD-s, 5v5ös warban 1v1eknél (tehát már 4en meghaltak mind2 csapatból) tényleg húzós lesz, amikor majd néha néha megtunkolgatják egymást, de nem halálosan.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
egyébként arról tud valaki valamit h milyen sebzésrendszer lesz a multiban? ugye nem olyan mint a demoban, ugye nem? <#conf>#conf><#schmoll2>#schmoll2>
Örüljetek, mégegy idõpont, amire várhattok! 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Én akkor dõltem, mikor az egyik Cod kületésben, mikor kikellett õt szabadítani, sánta volt, és úgy tolták ki az ablakon-.-
See Your Local Dodge Dealer