Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A cod 2 elvileg november 1.-én jön ki!!! (elvileg)!!!

lol

be lehet állitani
Serpa
demoban nem tudtam használni az egérgörgöt fegyver váltáshoz.
lehet egyáltalán?

DJ Skyline
121 új üzenet pár óra alatt!<#wilting>
asszittem már van törés,de még úgylátom nincs!:S

Hát ha ebbe a játékba végleg bele merik tenni ezt a gyalázatot,hogy a sérülés után viszamegy az energia full-ra,akkor nem is tudom.Erre egyszerûen nem is tudok szavakat találni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

off
Tomi.. skype pliz
😄

alph4
Vazz, azért ne magadból indulj ki!<#banplz>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

<#worship>

alph4
Ez volt: FIFA06 xDDDDDD

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

ugye CB mod kifogja venni az ellenfél jelzését multiba? :\

egyébként lehet h a multiba ha reload hp system lesz akkor lehet h lassabban fog újratöltõdni mint sp be

ok de akkor is az a pár emberke aki megvette feltolhatta volna ftp re igazán ^^

nem piszkálódásnak szánom, de mit nem értesz ezen? 😊

egyszerûen feltöltõdik a hpd, ha nyugizol egy picit, plusz most írtam le a véleményem a multival kapcsolatban 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

gondolom neked is nõi megérzés ^^

dodgecharger
😊

See Your Local Dodge Dealer

Valóban, sehol nem írtak arról, hogy külön karakterek lennének CoD2-ben, így ilyet ne is várjunk. A sebzõsdirõl: tökmind1, hogy multiban _alapból_ be lesz-e építve (csak lehessen ki-bekapcsolgatni!!!), úgyis nagy valószínûséggel lesz normális CB szabályzat, ahol remélhetõleg 0 értéket kap a tápolódás. Egyébként én olyan variációt sem tartok elképzelhetetlennek, hogy egy bizonyos sebesülés fölött már nem gyógyulsz (mondjuk ha lesebeztek 50%-ra, akkor már nem tudsz gyógyulni)... VAGY: a gyógyulás csak 30 mp elteltével aktíválódik, és csak ha tökéletesen mozdulatlan maradsz. Stb...szóval lehet ezt cizellálni...egyébként meg tök fölösleges ilyenen gondolkodni, változtatni úgysem tudunk rajta, meglátjuk, milyenre írták a második részt.... 😊
Kandurex
Jazmegmiez? <#idiota> Nem bánnám, ha az ilyen bruta képeket inkább linkelnétek, ellenben a játékból bármi jöhet<#pardon1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Off
Tomi skypee
MEGJÖTTEEEEM😊
Eljöttem suliból, hátha kijön a game délután, úgyse tudtam volna figyelni😊
Egyébként 9-re értem volna haza.És milyen jól tettem:
Iw fórumáról kihámoztam,hogy igaz volt a feltevés,miszerint csak néhány üzletbe került el tegnap,mivel a szállítás kezdõdött meg tegnap,nem az árusítás!
7 PERCCEL EZELÕTT JÖTT AZ ELSÕ HSZ AZ IWNATION-ÖN,HOGY "Installing now!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Érzem,hogy estére lesz valami😊
lul? ^^

off: jó ez, csak nem volt agyonhypeolva.

hangulatos game 😊

sorry 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Asy Soft jó kérdés<#vigyor2><#wow3>
cg_drawhealth 1
...

már látom vmi sz.r GTa másolat ^^

asysoft
Engem ez az új sebzésrendszer érdekelne. Demóban sem volt kijelezve semmi, shotokon sem látni-ezt most hogy? Ezzel akarják realisztikusabbá tenni, miközben mutatja, hol a gránát?😊 Kíváncsi lennék...

/*WTF?!*/

azt már kéretik ki tetszettem akasztani 😄

az meg mi ? 😄

na azt ne..
dodgecharger
addig is : Total Overdose Mirror

errõl beszélek 😞

majd kiderül kinek lesz igaza <#ravasz1>
nem hiszem, hogy lesznek kasztok 😊

ahhoz túl precíz és nem olyan gyors (mint pl. egy Enemy Territory) hogy legyenek. Jó ez így... Ha a játékosoknak meg nem jön be ez az új hp-rendszer, biztos megpeccselik... 😊.

amúgy egy szokásos, SD-s, 5v5ös warban 1v1eknél (tehát már 4en meghaltak mind2 csapatból) tényleg húzós lesz, amikor majd néha néha megtunkolgatják egymást, de nem halálosan.

hát azért nem hiszem.. de lehet.. majd meglátjuk
akkor ilyen cs szerû cucc lesz? h 1 emberkénél van a bomba a többi emg csak ölhet?

hát ha olyan lesz mint a demoba akkor kidobom a francba, mert meglövök pl valakit lefekszik 2mp re aztán újratöltõdik az élete :\

Valószínû, hogy olyan lesz, a jobb csapatjátékért, hogy a multiban is lesznek orvosok, robbantók, stb.. de ez is csak feltevés.. a sebzésröl nem tudok.. mért azzal mi a baj?
dodgecharger
nekem a demó is tetszett(*_*)

Kandurex
Gondolom olyan, mint az alap COD -ban.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

leszarom h õk mit mondanak a gamerõl! engem az érdekel h mikor lesz már fenn valahol a game!?
egyébként arról tud valaki valamit h milyen sebzésrendszer lesz a multiban? ugye nem olyan mint a demoban, ugye nem? <#conf><#schmoll2>

Malakai
Külföldi okosak szerint UK idõ alapján 19-20 óra körül lehet várni az elsõ játékos benyomásokat, vagyis nálunk ugye 20-21.
Örüljetek, mégegy idõpont, amire várhattok! 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

már veszem is elõ a CoDot , majd csinálok képeket a komáról

<#nyes>

OrioN the S
<#eljen> Cpt. Price powwaaa 4 eva! 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

dodgecharger
ez is ugyanolyan bajszos-.-
Én akkor dõltem, mikor az egyik Cod kületésben, mikor kikellett õt szabadítani, sánta volt, és úgy tolták ki az ablakon-.-

foggalmam sincs.. nem hiszem.. bár megeshet
tiszta terep: 50-60 környékén mocorog | füst robbanás lövöldözések közepette: 30-35 körül || sztem ezen optimalizálnak a fejlesztõk , révén a demoban nem volt végelláthatatlan beállítási opció

k8bal
de!
ezt én is észre vettem de kreatív ember lévén elõvettem az egyet és a hajós küldetés dátuma ez után van! tehát no para!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"