Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/engem egyébként a graf izgat legkevésbé, CoD-ot sem tartom rondának mág ma sem/
See Your Local Dodge Dealer
Megmondanátok? Egyáltalán nem vok nagy warezos 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
See Your Local Dodge Dealer
(SafeDisc, Securom, StarForce?)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Ha figyelembe vesszük, hogy amcsiban már egy napja megjelent, és ha reloaded idõben sorbaállt a játékboltban, hazarohant, és feltöltötte a képfájlt, akkor szerintem valószínû, hogy már fojjon a fájlcserélõkön a cod2. Szerintem. (Ez elmélet.)
de valamit kijelenthetnének a cracker csapatok h elkezdtéke vagy mi a pics van
Érdekes mód a gyerek odanökte az infot, és utána nem is reagál. Sztem fake.
* Ignore User
54x50 rld-cod2
Its out!
:\
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
már tényleg nagyon hiányoztál^^ nem azt mondtad hogy egy ideig ketülni fogod a topicot? ^^^^^^^^^^^^^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
/*WTF?!*/
szal azért multiban elég nagy segítség volt egy egy nagy tunk után nagylámán elõvéve a pisztolyt egy lövéssel kivégezni az ellent. Ugye most már csak 2 fegyver lehet nálunk 😊. Természetesen hozzá kell majd szokni, de biztos más lesz 😊
Drake ne legyél már ostoba, USA-ban kp-ért osztogatják 😊.
(*_*)