26388
-
#9315 Igy van! Multiba sokkal jobb a cod1! Cod2 multija nagyon gyenge! Kezdöknek jo mert nem kell hozzá semmi skill! -
#9314 probáltam mondom
cod2 sokkal bejövösebb -
Toto1987 #9313 elfelejtettem odaírni,hogy magyar legyen ha lehetséges -
Toto1987 #9312 Csá! elmondanátok nekem,hogy free ftp-röl honnan tudom lehúzni a cod2-öt??? Nem szeretnék fizetni!! Légyszi írjatok! Köszi Toto
-
deicide #9311 ok..igy akkor már kerek...))) -
#9310 Majd írd be ide melyik server, lehet megyek. -
#9309 ezt sehogy, ezt direkt kihagyták a készítők! ugyanúgy mint az életerő csomagokat, pontosabban én multiban találtam, de nem lehetett felvenni szal akár ne is lenne...
de az ADMIRAL MOD az pótolja ezeket a problémákat, ugyanúgy a sprint hiányát is...mondjuk én ezt nem vettem észre, pedig multiban nyomom az admiral moddal, de nem látok változást...na mind1, kira így is! -
deicide #9308 sajna annyira részletesen nem sikerült még beálitanom..de 1 dolog feltünt nem látom a képernyőn hogy mennyi az életerőm...!
ezt hol lehet a gammába beálitani...??? -
#9307 cod 2-jé sokkal jobb! -
Davidsned #9306 Multija?:) Próbáld ki cod 1et :) -
#9305 :| -
#9304 Letöltöttem a gamet egy free magyar ftp-röl ,és sztem nem vmi jó a game ,a demo az jobb volt ,vagyis az nem szagattott be ! nem értem -
#9303 hát nemtom ki hogyvan vele,sokaknak nemtetszik,nekem kibaszottul bejövős a multija
cod1el nagyon keveset toltam,de ez olyan szinten bejön,hogyha elinditom a multit nembirom abbahagyni :D -
Kovsebi #9302 Nagyon tuti gém. -
#9301 Elvan baszva a Cod 2! Nem fog szaggatni csak butitsd le a grafikát! -
#9300 péntektől hétfőig?
Snecie Smicie!
az még nem dőlt el. -
#9299 melyik szerveren? -
#9298 éjszakás leszek. meg holnap is :( -
#9297 ma este egy kis MP? -
Davidsned #9296 Smiley-t elfelejtette. Amúgy simán elvárhatnám, h ilyen gépen maxon fusson. -
zsozsi80 #9295 Így van,már ezt is tudom!Biztos nagy élmény nektek,ha jön egy kontár...
Valahol elkell kezdeni...Bocs még1* -
#9294 jajaja, ez így igaz -
#9293 itt minden nap repülnek az XPék jobbrabalra, az SG-s mindig tanul vmi újat -
#9292 Csak hogy ide nem arany ifjak járnak! És eléggé irritáló tud lenni egy ilyen kérdés, bár mondjuk tény, hogy új reggként nem ismered még, hogy mire fújkál a nép. De már is szereztél egy tapsztalati pontot nem? -
#9291 Ez van hogyha rászabadul a nép a bűnösre aztán kiderül mégsem volt annyira bűnös :P
Inkább játssz sokat multi rulz -
#9290 igaza van...télleg elég jól le lett ugatva -
zsozsi80 #9289 Ne haragudjatok,hogy nem vagyok akkora májer,mint Ti!
Merészeltem kérdezni tőletek valamit,nem nagyzolás volt...
Vettem egy gépet az ismerősömtöl és Ő állitja,hogy futnia kell,de mivel én nem értek annyira hozzá,és kurvára nem viszi a játékot bátorkodtam kikérni a véleményeteket!
Ezer bocs Urak... -
#9288 Meg ott a F.A.Q., vazze! -
#9287 vagy csak meg kéne nézni a bannert -
#9286 Leszeded a demót és megnézed, hogy megy-e a gépeden! Vagy veszed a fáradtságot és felkeresed a hivatalos oldalt ahol le van írva a gépigény! Ja és elkusszolsz -
#9285 ott a pont. -
moralosan #9284 az a szánalmas, hogy megkérdezed fog-e futni a gépeden, amikor te is tudod, hogy igen, de csakazértis leírod, mert imádsz arcolni... -
zsozsi80 #9283 fejtsd már ki légyszí... -
#9282 tűnésinnen smiciek @@::.. -
#9281 -.- -
#9280 Mivel lbandi vagy ezért nem kérdéses -_- -
#9279 hát mé, elvinné azért...talán ha nem is dx9-ben, mert az lehet megfektetné kicsit a vga-t, de dx7-ben biztosan menne fullban 1024-ben sztem... -
Block #9278 Jah tescocuponon nyertem mégis hogy gondolod?.......
A VGA az felsö középkat... a cpu az max közép, a ram is ugyszint!! -
#9277 szánalmas -
#9276 persze.. pixelháború formájában