Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az nforce nem warez az egy NFO gyûjtõ oldal 😊

Viktorr
ez törte fel a San Andreast is

honnan veszed h reload os? és akkor mér nincs még kinn a crackelt verzió?

dodgecharger
dehogy:>
/engem egyébként a graf izgat legkevésbé, CoD-ot sem tartom rondának mág ma sem/

See Your Local Dodge Dealer

Kaplan
Lehet egy gyors kérdésem? Van ez az nforce lenne egy játék amit onnan szeretnék leszedni, de nem tom , hogy kell 😊 😞
Megmondanátok? Egyáltalán nem vok nagy warezos 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DJ Skyline
és ez baj?😊

dodgecharger
jöjjön minél hamarabb, mert napról napra avul el a grafikája<#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

james69holden
Lehet már tudni milyen védelem van/lesz rajta? <#vigyor2>
(SafeDisc, Securom, StarForce?)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Honnan tudod?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Viktorr
ha ma nem akkor holnap vagy holnapután már biztos

Viktorr
az a gyerek a Reload csapatához tartozik
LOL
nem hiszem hogy hülyeséget beszélne

jakewyler
szerintem ma se lessz semmi!

ugylegyen

Folyjon.
Serpa
gondolom mert bezárták a topicot, a bizonyítékig..

ja. Még csak hat perce nyitotta. :-))

Ha figyelembe vesszük, hogy amcsiban már egy napja megjelent, és ha reloaded idõben sorbaállt a játékboltban, hazarohant, és feltöltötte a képfájlt, akkor szerintem valószínû, hogy már fojjon a fájlcserélõkön a cod2. Szerintem. (Ez elmélet.)

lehet ebbõl ma se lesz semmi 😞
de valamit kijelenthetnének a cracker csapatok h elkezdtéke vagy mi a pics van

dodgecharger
(*_*)

http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=16773

Érdekes mód a gyerek odanökte az infot, és utána nem is reagál. Sztem fake.

én is ezé gondolom h fake :\

DJ Skyline
sasolom 1000-el az ISO részleget,de sehol CoD2

a remény hal meg utoljára

nforce fórumon volt de sztem fake :\

legyen igazad és isten leszel <#worship>

Posted: Wed, 26th Oct 2005 17:35 Post subject: Call.Of.Duty.2.DVD-RELOADED

* Ignore User

54x50 rld-cod2

Its out!
:\

Serpa
biztos jó móka.

Eisenhower
tom csak nforce-on nyitott egy topikot neki, a modik meg már full pipák^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

csak visszafogom magam Punker kérésére

http://www.nforce.nl/

Csak ebben bizzunk! Semmi másban!

R0sc0
Már megint itt vagy??
már tényleg nagyon hiányoztál^^ nem azt mondtad hogy egy ideig ketülni fogod a topicot? ^^^^^^^^^^^^^^

dehogy , nekik "ajándékoztunk" egy 8as switchet

Serpa
bizonyíték?
a szavad?

fitutufi
<#mf2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

én is 2 éve játszom minden nap | 1 éve elkerülöm a magyar cod szervereket / mert a régi masszív játékosokat felváltotta a tömegplay /

Eisenhower
54x50 rld-cod2

Its out!

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Serpa
"kankarcsi"
😄DDDD

tök jo neked abonyitomz, de hidd el, eltöltöttem már 2 évet cod1 multival és eléggé kétségbeejtõ amikor publicon beszol hogy igy csitelsz meg ugy csitelsz (amugy igazad van, a kankarcsi példa nem a legjobb, épp ez jutott eszembe)

de most érted... õk nem egy komoly klán, gondolom haveri társaság... nem kell ezért õket bántani 😛 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

waroztam párszor ellenük, hát nem volt nehéz dolgunk 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

lol

mult hétvégén játszottam LANon a kankarcsi klán ellen abonyban a DOSA Sztech boltban és egyáltalán nem 14 évesek , sõt , 18tól fölfelé még 25 éves is van...

remélem hogy ittis lesz fasza CB versenyszabályzat, punkbusterrel és hasonlokkal. meg hogy nemlesz sok 14 éves kankarcsi szintü faszláma aki tönkrebassza a játékot.. (aki tudja ugyis tudja mirõl beszélek, aki meg nem annak nemis kell tudni 😄)

honnan veszed az infot ?

Smuge
Ha ez igy van akkor fordulj orvoshoz még idöben van<#phone>

ezt milyen hülye mesélte be neked?

asysoft
Sejtettem, hogy valami hasonló van a dolog mögött, de nem mertem leírni... Ez olyan arcade-os😞( Fene...

/*WTF?!*/

nem, az egyik barátomnak irtam 😊
hoppá! ez is egy fontos kérdés lehet 😊 Errõl is beszélhetnénk a "mikor jön már ki?.." típusú költõi kérdések helyett 😊

szal azért multiban elég nagy segítség volt egy egy nagy tunk után nagylámán elõvéve a pisztolyt egy lövéssel kivégezni az ellent. Ugye most már csak 2 fegyver lehet nálunk 😊. Természetesen hozzá kell majd szokni, de biztos más lesz 😊

Samron, nekem írod?
Drake ne legyél már ostoba, USA-ban kp-ért osztogatják 😊.
mi a lol?