26388
-
hofitom #9438 Meg Foy -
Stormbird #9437 Járt már úgy valaki, hogy a Single Player-ben az a pálya után ahol egy siló tetejéről kellett kilövöldözni a német aknavetősöket nem ment tovább a játék?
Error
CMod_loafBrushes:brushIndex exceeded
üzenettel kilép a progi.
A F.A.Q.-ban lévő 100%-os mentés linkje nem műxik:(
Ez talán megoldaná a problémám, mert esetleg kihagyva a problémás küldetést tovább vihetném a gámát.
Valaki el tudná küldeni?
Ha igen köszi! -
#9436 meg a Brecourt is -
twargrey #9435 Nem akar valami klán kiálni a mi klánunk ellen, ha igen akkor jelezzétek Privben. -
#9434 Hát ha valami, az megér 15 rugót. -
#9433 no akkor az elején a flakk-ok megsemmitése vagy Carentan ismerős lesz :) -
#9432 a játékot végig toltam, a sorozatot sajnos nem láttam, de tervezem a beszerzését :) -
#9431 Sok a csiter. -
diabologic #9430 Én is szenvedtem ott egy keveset, mert mikor fordul a páncélkocsi elég nehezen megy a célzás. Még azt is próbáltam, hogy visszaváltottam kézifegyverre, de az lassúnak bizonyult. Végül az segített, hogy kifigyeltem, hogy hogyan fordul, s ezt felhasználva már a fordulás előtt belőttem, hogy többé-kevésbé, merre kell állnia géppuskának ahhoz, hogy a felső kettőt könnyen leszedjem. Ennek így elég gyorsan sikerülnie kell, s aztán már lesz idő a másik kettőre + a tankra. -
#9429 játszál a cod1-el..aztán nézd meg az Elit alakulat c. HBO sorozat részeit..megfogsz lepődni -
#9428 mit értesz azon, hogy bénán?
senki nem úgy születik, h flottul megy :)
nem tudom milyen szerverekre mentél, de kezdőknek a death match (dm)és a team death match(tdm)kell pár napig, h belejöjjenek. Aztán lehet menni a HQ és CTF modra...aztán ha ez is megy akkor az s&d
aztán az is sokat számít milyen a klavi, egér kiosztásod. -
#9427 Sziasztok. Nekem nincs kérdésem, csak egy élményt szeretnék megosztani. Mostanában tartok a partraszállás résznél, és ugye ott van az, hogy amint kilépünk a hajóból "baleset ér minket". Amikor ott balra néz emberünk ott látja, hogy lángolva jönnek le a hajóról a bajtársak. Pont tegnap vettem meg a Ryan közlegény megmentését, és abban pont az a jelenet van. Illetve nyílván a film volt előbb, de ez lényegtelen. Szóval jót mosolyogtam, aztán meg rádöbbentem, hogy milyen döbbenetesen jól megcsinálták ezt a gémet. Az első perctől kurvára tetszik, nekem eddig überel mindent. Csak ennyi...over and out. -
#9426 Szasztok! Lol kérdés következik és nem ér röhögni! Szal játszottam neten a CoD2-vel. És az a szomorú helyzet, hogy rá kellett jönnöm, eléggé bénán nyomom. Tudnátok mondani egy két tippet? Tom, hogy ehhez gyakorolni kell stb. stb. csak hátha egy-két tanáccsal tudnátok segíteni. De ha nem, akkor nem. Szal thenx előre is. -
#9425 Megjelent a ForceWare 81.94 -
#9424 lol -
#9423 milyen beállításokkal? -
Tizi #9422 mire gondolsz???
Ez az első játék aminél ezt megnéztem (a FAQ-ban leirtak szerint), és kiváncsi vok, hogy mit is jelent az az eredmény amit kaptam... -
#9421 stabilan 100 fölött felel meg jónak. -
#9420 Amelyiken élvezed a játékot. Ez most reklám,vagy kérdés akart lenni? -
Tizi #9419 Szisztok!
1024x768-on mekkore FPS felel meg jónak?
Nekem 55-108 között szokott lenni.
Ez jó?
9800Pro+512Mb+2.4GhzP4
Köszi a válaszokat előre is -
#9418 Ha közel mész a tankhoz akkor nem tud lelőni asszem. Közel mész a tankhoz, lelövöd afentieket, aztán meg jöhet a tank ;) -
#9417 hát ez az ,de nincs rá idöm ,mert ha a tankot kezdem el löni ,addig a többi 4 rakéta vetös le lö ,egyszere nem tok 5 felé lőni -
Rain1 #9416 Ki kell lönni a tankot a géppuskával, a elején lévő motort kell lönni, de ezt épp írja is a feliratban :)
(Ezen a képen a ház tetején lévő ellen, olyan mintha egy mosómedve lenne ) -
itt hogyan lehet továbbjutni? Mert ha leszedem a 4 rakéta vetöst,mielött lelőne ,utána egyböl le lő a tank. Mi a trükk? -
#9414 valaki linkelje már be a 100% -os mentést mert ujra kellett raknom és nincs kedvem elöröl kezdeni
a FAQ-ban lévo link nem müködik -
#9413 Németországban van az uccsó pálya? -
Ficsek.hu #9412 Egyébként mérhetetlen profizmus sugározna belőled, ha egy beta1 verzióból végleges következtetéseket vonnál le... -
Ficsek.hu #9411 Szerinted, ha nem indul el az az AWE hibája?...
Sorolj már fel vagy 2 dolgot, ami nem úgy működött abban az elQrt AWEUO-ban, mint ahogy megírták.
Cefre: szerver oldali beállítástól függ, hogy van-e csík alul-felül.
Sprintelni pedig a USE műveletre beállított billentyű nyomvatartásával lehet /szintén szervertől függ, hogy engedélyezve van-e/. -
Cefre #9410 Nekem a tetején és az alján vastag fekete sik van -
#9409 heh
nocomment
már épp válaszoltam volna amikor megláttam hogy ki írta :| szánalom² -
#9408 Hali!
Olvasom, hogy ticcsen még a játék SP verziójához magyarítás.
Érdeklődnék:
Tudtok-e róla, hogy vmelyik csapat készít-e hozzá magyarítást? -
#9406 Ez igy van! Szoval lámáknak való ez a game!:D -
Block #9405 szerintem eléggé csirke lett... :D -
#9404 nem húz össze semmit, csak a futást hiányoltam eddig amiről írtak.
A lehetőség megvan, csak nem ismert -
rage at work #9403 Nálam az árnyékok ezzel sem lettek jobbak, sőt... -
haxoror #9402 Aki már odáig eljutott hogy regisztrálni tudott az Sg-re és postolt is az nem ennyire kezdő... -
Davidsned #9401 Nem tom volt-e már, de ma kijött egy új nvidia driver, ami elvileg jobban kompatibilis a cod2-vel! :)
Pontosan 81.94-es és ezt tudja: Improved performance and compatibility for Call of Duty 2. -
shiftáj #9400 megszeretném nézni ezt a ratyi awe- t de else indul... elindítanám aztán cod2 console és hiba :D elég lol.. de megszeretném nézni h elkúrták-e annyira mint az aweuo -t -
Cefre #9399 Admiral Mód össze húzza e nektek a képernyőt? -
ent #9398 de mért? ha pl whzom, és jobb vagyok mint egy másik whs, akkor észre se veszed.... Ez persze pl ben volt!!!!
Dec 16 tól érdemes ilyen cupákat szervezni