Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
<#banplz>#banplz>
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Gyuri! Pörögjé wazze pörögjééé! 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
az a FIFA06 és Alph4 rakta fel sz.patásként :<#taps>#taps>
-]Rx[-Bobby
abnorma! 😊 !!!!!!!!
TcP Litany
* T
PRULTIMA
catch22
|OCG|Al-Simmons
MPL=MighTyMouse
blunt72
loony
=>PX<=h4tred
VrequiemV
buzzbomb
A
Shady
SGT.Ron
UNknown Soldier
(5thMSS)Mr.Gamble
PrIncLess
(uZa).:BOO RADLEY
Schwartzenbergwithcl
Axon
PapaSmurf
Unknown Soldier
.n3m.PhillyKid
Ruckus
JLHARDROCK
310-Radeon
=JHF=w4j_disciple
De sebaj nekünk holnap is élvezet lesz játszani <#vigyor2>#vigyor2>
:ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ loál
LOL?
igy csináltam : futtatás--->regedit---->megkeresed a játékot (meghajtó könyvtár)---->ott megkeresed a commondata könyvtárat és egyszerüen kitörlöd ezt: WiFFw+/2WtmCuVa7Uc3QklnlWREY0SdcdSG9MYKzr1mP3p2gNX3hFYFNju4=
játsz !
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
real fight <#vigyor1>#vigyor1>
Még még még!!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
ez az utolsó hosszászólás:
A Call of Duty 2-nek még NEM jelent meg a warez verziója !