26388
-
#9478 "Mert alapban, nincs teljesre véve."
már mint a PS/2? -
#9477 Mert alapban, nincs teljesre véve.
A mintavétel ha kicsi, akkor hiába képes hatalmas felbontásra az egér, nem tudja közölni az adatokat a gép felé, ergo...
-
#9476 egyetértek :) -
#9475 sztem az USB-s optikai gyorsabb és precízebb:) -
#9474 na és az számít, h optikai vagy görgős egér a gyorsaságot illetően? -
#9473 szerintem meg nem. nem csak a saját tapasztalatom (korábban mindig hamarabb löttek le engem pár tized mp-vel mint fordítva, aztán egér cserét követően ez megváltozott) de valahol olvastam erről tesztet is. Nem játék kapcsán tesztelték hogy USB vagy PS/2. -
#9472 Na ja, de az már a szabványtól való eltérés, ami vagy bejön vagy nem. A tény ettől tény marad. -
#9471 szerintem meg nem. van USB hack. Az újabb logitech egerek már nem is mennek PS2-ről. -
#9470 Izé, ellent kell mondjak, a ps2 porton nagyobb mintavételezést lehet elérni. -
#9469 COD1-nél sem volt alapból benne..
a második patchbe rakták bele.
Valami jobb kell mint a PB..azt 1 óra után feltörik.. -
#9468 nagyon megy tönkre a játék a sok csítertől....
kár érte....
itt nem lesz ilyen PB vagy hasonló? -
#9467 Tegnap Gyilkos néven jött egy csíter..az a fajta akit nem lehet megölni. Majd miután megkapta mindenkitől a maga adagját map váltáskor kikapcsolta..rőgtön reális lett a statja..1-7 -
#9466 helyes ne is csítelj mert azok szánalmasak...ráadásul töünkreteszik mások játékát.
pl. elengedhetetlen egy jó internet kapcsolat, ne legyen magas pinged, játék közben ha lehet ne szedj le semmit a háttérben
nem hátrány ha a bill. és egér USB-s..mert azon gyorsabb a reakciója a kütyüknek, ezt saját tapasztalatból is tudom.
igen nálam is az a kiosztás, de változtattak pl. a gránátok dobásán, a snípernél a levegőt visszalehet tartani, így ezeket "újra kellett tanulni"
van egy egér. pl. nekem egy mezei logitech BJ-58 van (olyan 2-2,5K lehet most)annak a görgetőjére is 3 dolog van beállítva + ott van a két gombja is. Ez már 5 funkciót jelent.
Nem egy hátrány ám a gyors tárcsere vagy az ütés vagy a megfelelő bill. kiválasztása a gránát dobáshoz. -
#9465 régebben párnázottal játszottam...
1. nem hallani annál ha szól az asszony hozzám (mondjuk ez nem hátrány) de ha 3x szólt a negyediknél répült valami a fejemhez
2. berohad az ember füle ha túl sokat játszik, főleg nyáron.
most nekem egy mezei panasonic x-bass füldugóm van..ez se tökéletes mert tuti megsüketülök pár év alatt így.
a legjobb szerintem a genius home theatre..de annál meg a szomszéd jelent fel.
cseberből vederbe :)
a mikis fejhallgatóm egy mezei hama, de akkor este tesztelhetnénk. Majd Yos regel megint egy szobát TS-n aztán mehet a duma..átlő a vason bazze! -
#9464 én meg sose gondoltam volna, hogy az activision emberei a legnagyobb csíterek...mp44 olyan pontos lett 30db skulóval mint korábban a sníper.
maga a sníper meg bárhol találtam el valakit az tuti meghót...ha nézték killcamben tuti lecsítereztek engem -
#9463 arcade játék hülye gyerekeknek
hopsz ez több lett :)
arcade -
#9462 Köszi a választ! Én most még csak tdm-et játszottam. Tudom, hogy nem úgy születik mindenki, hogy flottul megy Csak gondoltam hátha én csinálok valamit rosszul. Mert lövöm én is az ellent, aztán amikor visszanézem a killcam-et akkor látom, hogy ő sem fejre céloz v. ilyesmi, és valszeg még a csúzlija sem sokkal jobb. Mégis én halok meg. De csítelni nem akarok! A billkiosztás a klasszikus WASD. Van ennél jobb? -
#9461 érdekes, én is 5.1-est akartam venni és az eladó mondta, hogy nem ajánlja őket, mert kaki :D
Sose próbáltam, szal elhittem neki, mert miért beszélne rá egy sokkal olcsóbbra? :)
Amúgy nekem is egy genius van, egész megszerettem.
Egyébként mesélhetnél róla, hogy milyen? -
#9460 Zalman 5.1 et ajánlom, nekem nagyon bejött..... -
#9459 2-3 >4 ezer környékén már teljesen jó, párnázott, korrekt minőségűt kaphatsz.
A tizenezer forintosok is beztos jók, de nem annyira.;)
A Geniusnak van egy ilyen tipusú mikrofonos fülese, csak nálam egy idő múlva mindig megtört a kábel eleje (a csatlakozóknál). Van egy tartalék Philipsem, nagyon jó, nagyon kényelmes hosszú távon is, nem volt drága, csak nincs mikrofonja.
Több gyártónak van 5.1-ese, ezekhez nem volt még szerencsém. -
#9458 azt akartam kinyögni, hogy egy jó fejhallgatóval minden kis neszt, szuszogást meghallasz, ami hatalmas előny lehet bizonyos szituációkban. -
#9457 késő van, nem tok a sorok közt olvasni.
:) -
#9456 ha rám hallgatsz, akkor jobbacskát vegyél. egy jó füles hatalmas előny! -
#9455 holnap megyek headsetet nézni, este pedig akár már ki is probálom. -
#9454 nekem a fegyverek is olyan játékpuska jellegűek :) -
Nadi #9453 Samowar Mod-os szar. -
#9452 Bélsár... -
#9451 Kommersz.
(vagy popularista) -
#9450 ha egy szóval kellene jellemezni a cod2 multiját, mit mondanátok rá? -
#9449 nekem meg nem jött a felmentő sereg de elkezdtem újból a szintet utána no problem -
Csoder #9448 Te is tiszta profi vagy! -
#9447 Végigvittem zsíííííííír! -
#9446 ja ja. van már. közel eyg giga. Az egész multi le van fordítva -
#9445 van már. -
#9444 -
#9443 Azonnal készítjük :-) -
#9442 Na ez fájt... -
rudibem #9441 call of duty 2-höz kéne sürgősen magyaritás. -
twargrey #9440 daemon tools -
#9439 hello
nem tudja valaki hogyan kell lejátszani mdf fájlt?