Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
"Mi az a bind, és hogyan tudok csinálni magamnak?

A bind egy üzenet (akár színes) kiírása a chatbe egy gomnyomással. Például megteheted azt, hogy mondjuk az F5 gomb megnyomására, kiírja a chatbe, hogy Sziasztok!

Hogyan készíthetsz magadnak ilyen bindeket?
Elõször is hívd elõ a konzolt (0) és írd be a következõt:
pl.: /bind F5 say Sziasztok!
Ilyenkor az F5 gomb megnyomására mindig ki fogja írni, hogy Sziasztok! Persze más billentyût is beállíthatsz
magadnak. Egyszerre több bindod is lehet, valamint a konzolba a szöveged elé, ha színkódot is raksz, akkor
szép színes bindjeid lesznek."

régen ez alapján megírtam és mûködöt.t most bement a szeróra, üres volt... beírtam, F% billentyû utána megnyom és semmi... mi lehet a baj? :S

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

bkvkbk
Hááát.. vagy a cd-vel van gond vagyis dvd-vel amit felrakol.. vagy szimplán urja kellene raknod hátha úgy megy .. :)
Ha ugy sem megy akkor valószinü hogy a dvd- megsérülhetett!

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

Quki
az miért van ha elindítom a játékot...és kibasz az asztalra? minden hiba üzenet nélkül...akár multit indítok akár single-t...1.3as peccsel is próbáltam meg 1.0ás verzióval...semmi változás...segítsen vki pls :S eddig nem volt gond...de nem rég lett újrahúzva a rendszer...más játék megy...

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

bkvkbk
Segitsek megtanitani xfirerõl való csatlakozást?: )

igen, ugytünik. bár xfiréröl továbra sem tok csatlakozni, legalább már consolebol megy.
bkvkbk
Halli!: )
Nekem oylan gondom lenne hogy mióta frissiteték a pb-t azóta a 250 fps helyet 150 van :/ Nem tuggya valaki hogy ez ellen mit lehet tenni?!

kas123
a pb volt a hibás?

megoldódott a probléma, mostmár mindig megy, consolebol csatlakozáskor :)

köszi mindenkinek a segitséget.
azon ritka alkalmakkor mikor sikerül console bol csatlakozni egy szeróhoz, kb 30 mp után kidob, hogy frissitsem a pb-t.

namost letöltöttem a legujabb változatát, azonban ahol add game-nál ki kéne jelölni a cod 2-t, nemtudom megnyitni a browserben.

ez hogy van? :)
:DDD nemszólok ;)

amugy a problémám továbbra is fennáll, viszontha simán mp-t inditom, kb 10böl 1szer elindul (safe modba)

xfiréböl egyszer sem.
kas123
/bind mouse1 kill

automatacélzós lövés (mint a cod4be)

gabikamionos
Milyen kodok vanak az multiplayer-hez

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

OFF: vlc-t szedjétek le, az minden lejátszik és nem kell hozzá codec.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bujcsik555
ugy probaltad h nem x-fireböl inditod? nekemis volt olyan h x-firevel nemment,azt egy x-fire reinstall megoldotta. hatha nalad is ez van

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ha fennt van az 1.3 as patch akk sztem azért nem megy mert úgy hallottam h az teljesen kizárja az sp-t

viszont: a k-lite codec packot letörltem, utána beengedett a multiba. persze safe modban volt, szal belõttem a grafikát, majd kiléptem, hogy x-firéböl csatlakozzak vhova, ám ekkor már megint nemment, a hiba ugyanaz mint az elöbb :(
a játék nem eredeti, de a ahonnan szedtem csak pozitiv kommentek voltak.
crckelni csak az sp-t crackeltem.
tüzfalat nyilván kikapcsoltam :)
a vga drivert még nem probáltam, azt még megnézem
bujcsik555
a-a,az tuti nem gond, nalam fenn van 1-2-uo-4-5,és semmi gond nincs velük

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

kas123
-origi a cod2-d? ha nemm akkor régen is errõl raktad fel? vagy most leszedtél egy újat? (mert akk sanszos h az a hibás)

-gondolom crackelni nem crackelted (mert nem írtad, meg ugye nem is szabad)

-codeck pack -> van hogy összeakad a játékokkal (fõleg az ace mega)

-tûzfal (pl a zone alarm mellett nekem nem futott a WarRock, outposttal meg futott :D)

-vga driver...próbáld meg egy régebbivel

most így ennyi jut kapásból eszembe

nos ez sem jött be, a cod 5-öt letöröltem, még mindig nem megy :)
kas123
akkor a probléma az én készülékembe van ^^

Össz kavarás annyi h egyszerre multiban nem lehet többet futtatni, mert pb-k reklamálnak.

Nekem 2-4-5 fent van :)

kas123
amikor felraktam a cod2 mellé a cod1et nálam se indult el egyik se :D, lehet h bekavarnak a cod-ok egymásnak (bár ezt kétlem)

sajnos nem segitett a problémán. :(

meg ez azt sem magyarázná, mért kezdte el ugyanezt a hibát dobálni a cod 5 is, miután a 2-t felraktam
CD-rõl rakd fel a direct x-et, hátha segít.

hát igen, énis hallottam ilyen infókat, de valahogy csak indulásra lehet birni :)

kas123
a 2 v. többmagos procikat nem nagyon szereti :S

üdv!

nekem is lenne egy problémám!
elkapott a nosztalgia, ujra elõvettem a cod2-t rolleyes.gif
azonban: miután feltettem, és inditaném: bejön a logó, majd sötét képernyõ kb 3 mp-re, majd se szo se beszéd kilép, minden hibaüzi nélkül sad.gif
a patchelés elött egyszer sikerült elinditanom, patch után semikor.
az ujratelepitése a játéknak nem segitett.
lehet köze a dologhoz, hogy most karácsonyra vettem uj gépet, és esetleg nem kompatibilis az ujabb procikkal esetleg ati kártyákkal?

köszi elõre is

SZERK: vmit nagy olba*hattam, mert mostmár a cod5 sem indul, pedig eddig tökéletesen ment. sad.gif
Pookie
Nagyon szépen köszönöm.

omg... mi szerver név :D xD maradok a war nál.... pubot hanyagolom.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

bujcsik555
jah, én szoktamnéha, bár miota sok szar mapot beraktak, azota nem nemnagyon

valaki játszik a (patkányok ide) szerveren?

bldzr
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A LINKET ÉN SE TALÁLTAM SEHOL COD2-T :S :) de amugy van már egy csak annak rossz a guidja tehát no cb ::SS ezért akarok venni

AMD 4000+ | 2GB RAM | WINFAST 8500GT | SENHEISER PROGITEC + | RAZER DIAMONDBACK

Rolika16
Nagyon szépen köszönöm.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Rolika16
pcdome,cdgalaxis,gamestar sehol sincs...Ha lehetne,írj egy oldalt ahonnan lehetne rendelni.

NEOreg3
bármelyik hipermarketben vagy online áruházban

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Rolika16
Hol lehetne most eredeti cod2-t venni ? steamen kívül...

kas123
prtsc = vágólapra teszi az adott képernyõt (ezt még bekell szúrnod pl paintba és utánna azt elmenteni)

thx! f12-vel kell fényképezni megtaláltam õket

és van a mod-ban is de az az összes játék végét fényképezi le azt amikor kiírják a statot

nem én a prtsc/sysrq-val

f12-vel print screeneltél ?
Ám lehet, nézd meg a mod mappájában az is arrafele van valahol.

nekem nincs a main-ba olyan mappa.am találtam screenshots nevû mappát az meg üres.az admiral mod nem befolyásolja?

Call of Duty 2\main\screenshots

sziasztok! fényképeztem játék közben és nem tudom hova mentette õket.

Pookie
Hi
olyan problémám lenne a játékkal, hogy kb. 2-3 másodpercenként kiírja, h connection interrupted, mindent próbáltam már amit találtam ezzel kapcsolatban a neten. T-online-os netem van 8mb, a routert megnézetettem nincs vele gond, mindegyik szerveren csinálja még a COD4-ben és a COD5-ben is kiírta. Van switch-em is azon nem csinálja csak a másik gép wifin kapja a netet azé nem használom.
Ja és amióta megvan a routerem azóta csinálja de a routernek nincs baja.

Jól jönne a segítség.
thx.

kas123
megvásárolni eredetiben a játékot

Help!
X-firén keresztül szeretnék csatlakozni külföldi szerokhoz(német,angol, stb.)és mindig az az üzenet,hogy"BAD KEY CODE",a magyar szerókkal nincs ilyen baj.Mit kell csinálni,hogy tudjak csatizni,ne legyen bed key...?thx

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen