Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kaptam egy laptopot (Fujitsu Siemens v5555), és mikor feltettem a codot rá, azt írja ki hogy :
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 2.0
Vertex shader version is 2.0
Video card or driver doesn't support alpha blending.
tudom mit jelent, csak azt nem, hogy van-e rá megoldás. Pls segitsen valaki!!!
vmi elbaszodott a pb-vel. a PnkBstrB valamiert nem fut. mit lehetne tenni? mar csinaltam egy pb-frissitest, de nem oldotta meg a problemat
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ha szervert indítok, engem csak spectate módban enged csatlakozni, a többieknél nincs ilyen gond. Ezt hogyan tudnám orvosolni?
http://joeperry.blog.hu/
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
mit tegyek szerintetek?<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
neten is utánna néztem de nem talátam semmit, sztem nincs cod2 -höz ilyen program vagy ha van elvan tugva : )
Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"
SkylineGTR neked tudom ajánlani a Movi Maker-t megtalálható az alap windovsban is és elég elõnyös program,lehet vele szerkezteni stb..de amire kerestél helpert arra is megfelelõ ha arra gondolsz amire én!: )
AM meg észrevettétek hogy 3 éve a server bérléséért dupla anyit kellet fizetni mint most ?:d
Elég szemétség hogy így ingadoznak,ezt msot nem arra élrtem hogy ne örülök hogy most alacsonyabb, de viszont más dolgoknál komoyl problémát jelentenek ezek az árak, mások meg nõnek fel..
nah de próbáld meg egy szerveren... és ha neked se megy akkor add meg az ip-jét és megnézem én is...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
(bal alsó sarok).
Sõõt, én direkt meghamisítottam az összes képet, h nekem legyen igazam -.-'
/bind 4 say "ez egy ^6É^7kezet"
/bind f5 say "n^5É^7zd mÁ ^2megint egy ^3É^7kezet"
csak azért színeztem hogy jobban lásd hogy ékezet 😄, de hogy ne köthess bele, ott van a mÁ-ba színezés nélkül 😄
és miket kaptam:

/bind f6 say "BÉLA"
in action

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
lehet ékezetesen bindelni
/bind 7 say "ááéáéáééá"
😊
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Van vmi progi amivel lehet, de sztem tök felesleges, nekem van egy "hi" és "bye" bindem és kész 😄
Hosszusága hát..ugyan olyan kb mint ha te írnál, addig engedi csak : )
Télleg nem tud valaki ékezetesen bindelni?:d
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!