Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
https://grentmedia.hu
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Next PC upgrade: 2022
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(ha valami fogalmad is lenne a programozásrol akkor is hülyeség amit mondtál hát még így is)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
-intel celeron 1.7 GHz
-Geforce 3 64 Mb
-128 Mb ram
-Asrock ... mainboard
Szerintetek fog menni a cod2 640*480 minimumon?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
már mingyá itt figyel a vinyomón.....
COD2 jöhet késöbb...
a mohának mindig a déli oldala fás
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Itt lehet megnézni
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
CALL.OF.DUTY.2-DEVIANCE
Call.Of.Duty.2-MiRROR
és sztem majd most fog vkinek eszébe jutni hogy a fairlight verziot is kiirja ^^
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
erre most ezt olvasom:
Az Oktatási Minisztérium Sulinet Expressz - Egész életen át tartó tanulás - Tudásalapú társadalom elnevezésû programmal kapcsolatban – a Projekt Tanács egyetértése mellett – úgy döntött, hogy a 2005. november 1. napja helyett 2005. november 7. 24 óra 00 percig lehet a magánszemélyek részére a jelenlegi termékkör szerinti számítástechnikai eszközöket értékesíteni