Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

james69holden
Rosco te mirõl beszélsz? pff

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

OrioN the S
A picsába! 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

De ki beszélt itt a programozásrol?! Te nem ismersz engem ahogy énse téged,de te kijelented,hogy neked ehez meg ahoz több közöd van. LOL vagy.. sztm nölj fel

Mr.Grent
Nemhasználtam még Nforce-t innen le lehet tölteni valamit? ha igen hogy? Megtetszett 1-2 dolog.

https://grentmedia.hu

nyeksek
én is pont erre gondoltam 😄

OrioN the S
Sztem v.ki kajakra szopat minket 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

dardevil
Vietcong 2. már kint az NFOrce-n.

A COD 2. lesz a következõ.

Kösz a moderálást "unknown soldier"
És állítólag kijött valami mp ingame video is carentanról,de képtelen vagyok letölteni😞
nyeksek
és a vietcong 2 is kint van már...

OrioN the S
A geci 😞 még mindíg sehol sámli :o

R0sc0
hát biztos több közöm van a programozáshoz mint the "túléretten".

Kössz fiúk, hát azért megpróbálom!!!

LOL vagy Rosco de ez csak vicc volt,de gondolom ehez te már tul érett vagy...

grebber
Na ismét itthon from the délutánosból és ha akartam ha nem megint elolvasta a 600 új üzit 😄

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
Belül mindenképpen, már ha kívül már nem is <#vigyor3><#heureka>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

R0sc0
^^

(ha valami fogalmad is lenne a programozásrol akkor is hülyeség amit mondtál hát még így is)

nyeksek
hát úgy terveztem hogy ma este már cod2zök, de tévedtem sajnos

bazza
Ez történik amikor 23:14-kor az ember egy nyamvadt JÁTÉKra vár. Mik vagyunk mi gyerekek?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
ezzel csak arra próbáltam utalni, hogy minden viszonyítás kérdése. azért sok országtól fejlettebb a mi kis balkánunk. no de elég a spammmbóóó. gyûjjõ má! <#idiota>

Kandurex
Érdekes irányt vett a beszélgetés <#zavart2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nyeksek
<#vigyor1>

De akkor nem is tudnám hogy létezik,és amiröl nem tudok az nem fáj..

nyeksek
faszt nem

bazza
Ez van. És mi lenne ha mondjuk kis etióp gyerkõc lennél. akkor bizos nem a cod2-re fájna a fogad.

Azért fáj mert már látod a célt de valki vagy valami huzz vissza.Én nem a védelemtöl félek csak idegesit ,hogy a föld másik végén már simán multiznak,nekünk visszamaradott balkán csoringereknek meg csöpög a nyáluk.

bazza
De nyugi emberek. nincs rajta starforce, ha lenne se kéne tõle félni. Az igaz hogy nem nagyon kapkodnak a csapatok, de már egy-két óra/nap nem számít. Miért van az, hogy jobban fáj a 2 nap várakozás, pedig már legalább egy éve ezt várja minden cod rajongó!

bazza
Nemlehet holnap suli...<#nemtudom>

bazza
Ööö wolfeinstein 3d rulzzz!<#violent><#hehe>

Skacok fenntmarad valaki éjjel?

<#violent>CIV4

cSuwwi
128 rammal még az xp/98 is döcög, mire elég az manapság? D::

shit happens

bazza
Haveromnak hasonló konfigja van, de nálad nagyon kevés a ram...De tudod, a remény hal meg utoljára, egy próbát mindenképp megér!<#vigyor5>

DummyBoy
Hétvégén ezt szerettük volna tolni Lanon ... remélem addigra megjön valami normális rilíz ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Cpu:
-intel celeron 1.7 GHz
-Geforce 3 64 Mb
-128 Mb ram
-Asrock ... mainboard

Szerintetek fog menni a cod2 640*480 minimumon?

a game (cod2)

Már azis késõ lenne ha itt lenne!!!!!!!!!!!!

Dietrich
nekem meg az ami most van a holland oldal elsõ rovatában film 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sanko
:-) CIV 4 NYERT!!!!!!!!!!

már mingyá itt figyel a vinyomón.....

COD2 jöhet késöbb...

a mohának mindig a déli oldala fás

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
elnézést.
😊

de egy ideig nem volt netem.

CALL OF DUTY® 2 README / hivatalos readme.txt je be copyzva
Itt lehet megnézni
Eisenhower
párszor 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Serpa
ez volt már?

Sgtfathi
<#wink><#wink><#wink><#wink>

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

wander01
hehe ez jo 😄😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Eisenhower
Call.Of.Duty.2.DVD-RELOADED
CALL.OF.DUTY.2-DEVIANCE
Call.Of.Duty.2-MiRROR

és sztem majd most fog vkinek eszébe jutni hogy a fairlight verziot is kiirja ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Dietrich
ergo szopunk még egy darabig a sulinetes kis pöcsök miatt 😉

Serpa
azt a picsába.
<#wilting>

<#vigyor>

Dietrich
péntek az uccsó nap én ezt olvastam..a bürokrácia rögös útjai miatt..szombaton már nem dolgozik senki 😊
erre most ezt olvasom:

Az Oktatási Minisztérium Sulinet Expressz - Egész életen át tartó tanulás - Tudásalapú társadalom elnevezésû programmal kapcsolatban – a Projekt Tanács egyetértése mellett – úgy döntött, hogy a 2005. november 1. napja helyett 2005. november 7. 24 óra 00 percig lehet a magánszemélyek részére a jelenlegi termékkör szerinti számítástechnikai eszközöket értékesíteni