26388
-
#9558 Hi ! Van egy magyar oldal ahova CoD-csiterek demoi vannak felrekva. Valaki PLS adja meg a linkjét ! THX -
#9557 AWE-ban be tudod állítani a fegyver limitet. Feltéve, ha a CoD2 AWE ismeri. -
#9556 Fos. -
#9555 Durva hely carentan-on 8) -
metlogen #9554 Hello
Ha Hamachin akar valaki jönni: klaus_server jelszó: 1234 -
fonixmadar #9553 amugy meg lekapcsoltam a teljes windows tűzfalat s ugy sem engedett fel -
fonixmadar #9552 most csak a frissitett microsoft tűzfal van fenn meg a nod32 virusírtó.
A bonusz discen a,hogy készült a játék sztorik vannak,meg megszólal egy idős volt katona -
fonixmadar #9551 a cod2-nek engedtem a tűzfal mögöli kivételt és az eye-nak,mert még milyen jogosultsg maradhatot el?tipp?amugy nekem megvan a bonus dick -
#9550 Jé henker visszatért, hogy átlőjön a vason! -
#9549 Minden jogosultságot megadtál (az általad használt tűzfalban) , hogy kiléphessen az ASE?
(pontosabban, hogy ne csak kiléphessen) -
toza #9548 allicsd be a tuzfaladat....
egyebkent tenyleg!!mi van a bonus diszken!?!?!? -
henker #9547 lámák -
fonixmadar #9546 valaki help?mert ez faqban nincs -
fonixmadar #9545 Hi!
Megszereztem a cod2öt,feltelepítettem az Eyeinstallert,engedélyeztem telepítés után a tüzfalat(mind a cod2nek mind az eyenek),kiválasztottam a gamet meg a hungaryt s utánna frissitésre lépve szervert nem talált s efféle üzenetekkel szorakoztat szerverrelépés helyett(mert manuálisan próbáltam címet beirni):
This is usually caused by a personal firewall software.The fix is too allow full access for Yahoo! All-Seeting Eye in your firewall.Checking "Ignore ICMP messages" in View -> Options -> Network might also help get rid of this message, but will increase server refreshing times slightly.
-
#9544 lol :DDDDD -
#9543 valaki egy gyak war-t ?? -
#9542 nekem se nyílik meg. válámi báj ván a gépemmel... -
#9541 De hazze, hiába nyomkodok a hozzászólásodban arra a piros faq-ra nem nyílik meg, acc direkt linket?
-
#9540 Nesze :-)
-
#9539 Minndenkit szeretettel várunk a Hawaiian war&public szerveren !!!
195.228.155.223:28963
Állandóan működő lagmentes ! Jó játékot ! -
#9538 Szép! -
[nem poénodik tovább ezzel, remélem akinek kellett megtalálja] -
Csoder #9536 :)
-
Csoder #9535 Komolyan mondja!! -
#9534 Kérném a FAQ-os képet!:) -
#9533 Most komolyan. -
#9532 -
#9531 vicsorítva -
#9530 Sziasztok!
Hogyan lehetne a netenjáccani? -
#9529 Off.
elképzelhető egy adsl sávszél emelés karácsonyig ismét..különben nem lenne minden szolgáltatónál különböző időpontokban leállás és magyarázatok a laggolások miértjére.
Ez történetesen a data oldalán van fenn de másoknál is megtalálható.
A Magyar Telekom szeptember közepétől várhatóan november végéig hálózat korszerűsítést hajt végre. A munkák elvégzése napközben fog megtörténni, így egy-egy ADSL végpont esetén 15 perc és 60 perc közötti leállás várható. A korszerűsítés eredményeként az érintett DSLAM-ok uplink sávszélessége jelentősen megnő, ami a dinamikus ügyfélszám bővülés mellett az ügyfelek egyre magasabb sávszélesség és forgalmi ígényeinek magas színvonalú kiszolgálását teszi lehetővé. -
Rain1 #9528 Válassz:
SZERVEREK -
Birokingdom #9527 Sziasztok!
Tud valaki egy szervert ahol játszhatnék?
Köszi a segítséget!
-
#9526 ahogy te érzed ahogy neked jó, vagy esetleg mi is játszunk helyetted?:D -
#9525 szerintem többet kellett volna innom célzóvízből -
#9524 nó próblémó. -
Vegas #9523 nyád -
#9522 Nekem egy A4-Tech SWOP80-as egerem van. Ez asszem ua. tudja, mint a Logitech MX-510 (alap) egér. De nekem csak PS/2-n megy, mert ha átdugom az USB-re, akkor a Winfos kékhalálozik. De ezt a speckó beállítást majd megnézem, hátha le van butítva a mintavételezés. -
#9521 csak én muzsikáltam gyengén..bocs Serpa a tékáért.. -
#9520 800*600-ba ezen szépen megy dx7 be -
#9519 Hányas egérérzékenységgel érdemes játszani szerintetek multiba COD2-vel?
Logitech MX1000