Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már megint valaki felrakta a Fake COD2-öt a torrentre.
vettem ma 8db-t <#wave>#wave>
1t mingya ki is proszalok
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Csinálj a COd1-bõl fraps-el videót..elsírod magad...nyugi, ha teljes valójában fogod látni a saját gépeden real-time renderelés közben, máshogy fog mutatni😊
Na meg jóformán mit is vársz a játéktól.Szereted a Cod1-et..gondolom..azért szereted, amilyen.Ha túl sok mindent változtattak volna meg, nem biztos,hogy ilyen hatással lenne rád. Igaz, ez bõrlehúzás,de én úgy fogom fel,mint a kedvenc game-em szebb köntösben, és nagyobb, remélhetõleg jobb pályákkal..
Na meg jóformán mit is vársz a játéktól.Szereted a Cod1-et..gondolom..azért szereted, amilyen.Ha túl sok mindent változtattak volna meg, nem biztos,hogy ilyen hatással lenne rád. Igaz, ez bõrlehúzás,de én úgy fogom fel,mint a kedvenc game-em szebb köntösben, és nagyobb, remélhetõleg jobb pályákkal..
Remélem reggelre fent lesz valahol ... vagy mindegy mikor, de péntekre jó lenne ...
Elég gáz ha az embernek nincs net otthon ... több év online-itás után átmenni offlájnba elég gáz ...
Én azért várom annyira, mert ha reggelig megjelenik, akkor szólok munkatársamnak aki holnapra letölti és pénteken tudom vinni LAN-ra 😊 😊
Milyen jó kis meglepi lenne 😊
Elég gáz ha az embernek nincs net otthon ... több év online-itás után átmenni offlájnba elég gáz ...
Én azért várom annyira, mert ha reggelig megjelenik, akkor szólok munkatársamnak aki holnapra letölti és pénteken tudom vinni LAN-ra 😊 😊
Milyen jó kis meglepi lenne 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A hozzászólásom a játék multi részére vonatkozik! A single természetesen meggyõzõ és szép!
A véleményem: Elkeserítõ. Ha most azt mondanák nekem, hogy ez a COD I, simán elhiszem. Még is mi ez? Egy kis pénz lehúzás? Ez a grafika SEMMIVEL nem több, mint az elsõ részé. Pofátlanok! No meg vegyél jobb videó kártyát, vagy processzort... csak tudám minek? A nagy semminek!
Hát remélem, hogy a single ennél nagyságrendekkel szebb!
A véleményem: Elkeserítõ. Ha most azt mondanák nekem, hogy ez a COD I, simán elhiszem. Még is mi ez? Egy kis pénz lehúzás? Ez a grafika SEMMIVEL nem több, mint az elsõ részé. Pofátlanok! No meg vegyél jobb videó kártyát, vagy processzort... csak tudám minek? A nagy semminek!
Hát remélem, hogy a single ennél nagyságrendekkel szebb!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
<#ijedt>#ijedt><#csodalk>#csodalk>Most mi lesz??? 😄DDDDDD
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
jaja nagyon jok carentan nagyon állat lesz..
ITT VAN VÉGRE A SOK HITETLENKEDÕNEK, megint igazam volt:
a demo-ban látott grafika egy nagy nulla volt, ott még nem az új motor mocorgott, a teljesben már NINCS dx7 MÓD!!!
Idézek az iwnation-rõl:
"Where is dx7?"
"The game is unplayable without it. I get like 15 fps, and I cannot find the option to enable it."
a demo-ban látott grafika egy nagy nulla volt, ott még nem az új motor mocorgott, a teljesben már NINCS dx7 MÓD!!!
Idézek az iwnation-rõl:
"Where is dx7?"
"The game is unplayable without it. I get like 15 fps, and I cannot find the option to enable it."
Remélem könnyíthetek valamicskét a lelketeken😊
<#eljen>#eljen><#violent>#violent>
Na erre még kíváncsi vagyok, addig nem fekszek már le 😊
66%
Bocs,valami idióta elírta..most jövök rá..ez Brecourt lesz..bocage nem is lesz benne😊
Addig erõltetem Bocage-t.
Carentan...brutális...nagyon tetszik, egyetlen problémám van vele, amitõl már eddig is tartottam:
ha valaki rád lõ, pirossal látni lehet az iránytûn akkor is, ha nem talál el😞
Upload megy, max 10 perc...
ha valaki rád lõ, pirossal látni lehet az iránytûn akkor is, ha nem talál el😞
Upload megy, max 10 perc...
Ja,hát elég szar a video is,majd élöbe megnézzük mit mutat. Addig is,ez csemege
TÖLTÕDIK!!!fél perc, és kezdem az uploadot!!
Na de most nem külalakra mondom,mert persze lecseréltek dolgokat,uj tárgykat raktak be,stb...
Hanem a grafikai megvalósitásra gondolok.
Hanem a grafikai megvalósitásra gondolok.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
pedig egész máshogy néz ki a sima cod-ba
És igazad volt! 😊
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Na de most isten bizony mondom,amugy lehet vak vagyok,de ha valaki azt mondja hogy ez a pálya valami sima CoD pálya,akkor én ebbõl amit látok,simán elhiszem.
Ez tök állat,legalább a map-bol már láttunk valamit..
hajrá Spirit..
hajrá Spirit..
Nem is az a lényeg..a pálya, az effektek..lesz még Bocage, meg Carentan...😊
BS Player elviszi.
Mondjuk sok látvány nincs benne.
Mondjuk sok látvány nincs benne.
2-al még szenvedek, azóta sem engedélyezi a töltést, de ígérem, meglesz, ídõm,mint a tenger😊
az elsõ kész, egyik kódolásom sem jobb az eredetinél.Reméljük menni fog Nektek, nálam csak Virtualdub-al hajlandó elindulni:
Railyard Multiplayer
Railyard Multiplayer
<#eljen>#eljen>ok ,erre kiváncsi vagyok,biztos tuti
Valami szörnyû codeccel van tömörítve, el sem akar indulni, mindjárt átkódolom..(A64 2466mhz-en, 290-en fsb...gyors lesz, higgyétek el😊
ezt megint te találtad ki hogy én azt hiszem ,hogy megérdemlem,annyira érdemlem meg mint te vagy más..
szerintem fejezzük be mert ugy sincs igazad.
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
szerintem fejezzük be mert ugy sincs igazad.
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Egy hülye lehetetlen oldalról, marha lassan, nem éri meg leszedned már,hamarabb felrakom valahova, pill...
Ebbe teljesen igazad van, nálam jobban senki nem szeretne normális fórumozást itt, de kicsit elszállt az agyam,bocs😊
Még 5 perc, és tölthetõ a railyard-os MP múvi,oks?Érdekel valakit?
Még 5 perc, és tölthetõ a railyard-os MP múvi,oks?Érdekel valakit?
MInt mondtam vicc volt vágod vagy leirjam még egy párszor a kedvedért.
vicc
vicc
vicc
Spirit honnan töltöd?
vicc
vicc
vicc
Spirit honnan töltöd?
Nem emlékszem gázosabbra. De ha nem baj, ne vigyük a topikot anyázó irányba. Vagy ha mindenképp arra ott gumi.-
Ha gondoljátok a sebesség miatt(az oldalról minden 50-edik próbálkozásra indul el, 10-20 k-val) feldobhatom egy tárhelyre, és belinkelhetem..na?😊
boccs nem tudom hogy kellet volna értelmeznem a "kinyalhatják a crackerek" kijeletést 😊
ahhoz hogy vicc legyen nincs értelme, ahoz hogy valami szellemes megfogalamazás legyen ahoz meg gyatra.
Egyszeruen az emberunk azt hiszi hogy megérdemli és ezért szitkozodik hogy miért nincs még kinn..
boccs ha iagazm van..
ahhoz hogy vicc legyen nincs értelme, ahoz hogy valami szellemes megfogalamazás legyen ahoz meg gyatra.
Egyszeruen az emberunk azt hiszi hogy megérdemli és ezért szitkozodik hogy miért nincs még kinn..
boccs ha iagazm van..
Számomnra az volt a moderátor személye😊 Mostmár tudom ki vagy.Miért moderáltál?Volt ennél már sokkal gázabb beszólás is😊
Jah,egyébként épp töltöm a MP múvikat 😛
Carentan, Railyard már tuti lesz😊
Jah,egyébként épp töltöm a MP múvikat 😛
Carentan, Railyard már tuti lesz😊
itt szidod a crackereket, mert nem törnek fel egy gamet a kedved szernt mert te ugy hiszed hogy ezt te megérdemled hogy játszhass vele ingyen. Ennyi rugalmasság beléd is férhetett volna.. hogy tudsz várni pár napot.
"kinyalhatják a crackerek"
"kinyalhatják a crackerek"