26388
-
#9689 hát, még semmi nicsen...semmi nincs, SDK...semmi, elvileg decemberben jön hozzá -
#9688 Hali all!!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy CoD2 höz van e MOD készitő/szerkesztő progi?
THX -
#9687 only rifle server
az a zsiiir -
fonixmadar #9686 Bonusz Dvd=interjú a fejlesztőkkel,meg,hogy készült a játék,meg egy volt katonával interjú
Semmi a gamehoz rakható dolog,ez csak ilyen plussz,ha valakit érdekel a játék háttere.
Én meg manuálisan irom be a szervercímeket mert nem jó az eye,még jó,hogy van a Codhonlap ahhol a szerverekcímek vannak leírva. -
MasterJay #9685 Ha jol tom akkor megjelent egy bonus dvd a game-hez mi a neve ha van. mert kerestem torrenten de semmi. -
#9684 valaki betudná linkelni a private server patchet? -
#9683 hehe, de a single az télleg nagyon jó! -
#9682 Fúú nincs valamelyik klánba felvétel? -
#9681 10 éves jenki hülye gyerekeknek készült...higgyék azt ilyen egyszerű volt a II.vh-ban is... -
#9680 szerintem a patch kiadásával ezen változtatnak majd....mert ez így fos arcade.
arcade fps game
shotival messziről lelöttek engem..közelről 2x belelöttem az illetőbe és még csak meg sem sebezte. -
#9679 Az túl egyszerű lenne... -
toza #9678 penz...
-
#9677 Ja-ja! A Garand úgy lő, mintha gépfegyver lenne, célozni nem kell, csipával rohanás közben kapásból lehet osztani az ellent, a shotival elég a delikvens bütykét eltalálni, máris halál, az új pályáknak messze sincs olyan hangulata, mint az alap COD-ban volt, a futás kihagyása mosolyra fakaszt, a HQ szabályai meg nevetségesek, a karakteranimációk felettébb furcsák, a sérülésmodell meg kész röhej... Miért kellett így elbakkantani a játékot? -
Mentol #9676 Én mást hívok bugnak, ez - szerintem - egy idióta megoldás, amit nem értem, hogy miért kellett így megcsinálni. Hogy mire gondolok:
1. azért az már túlzás, hogy célzás nélkül átlövöm a pályát gépfegyverrel, és 2 lövéssel leterítem az ellent
2. a sérülésmodell meg nekem teljesen érthetetlen (az admiralmodban mintha implementálva lenne a régi módszer az rendben is van)
-
Liszi #9675 ezzel már én is találkoztam valami különleges mapon ÐÐÐÐ -
#9674 elég nagy állat bogár lehetett :DDDDDDD -
#9673 az ilyen dolgokat hívják..bugnak..vagy bogárnak ahogy tetszik ;) -
#9672 nocsak..ma megjelentek az első laggok a gaméban.... -
#9671 Rá tudott jönni valaki a kérdésre? -
#9670 Hát igen. Itt a golyóálló ruszki bicikli
-
stupido #9669 hi all!
Miért nem látom a kedvencek közé beírt szervereket? Hiába refresh-elem :(((( -
#9668 ja...csit bajnokok.... -
Mentol #9667 Tegnap játszottam egy kicsit online. Először az UO-val kb.egy órát, aztán mondom, megnézem a CoD2-t. Srácok, nekem akkora csalódás a második rész...
Egyébként valaki elmagyarázná a sérülés modellt a CoD2-ben? Tegnap volt olyan, hogy egy embert lelőttem két lövéssel(persze géppityuval húszezer kilométerről célzás nélkül), utána nem sokkal meg egy másikat húsz lövéssel se bírtam kinyírni(mind talált). -
#9666 ja várj ezt csak server oldalrol lehet kikapcsolni?
mert nem nagyon merültem bele ebbe a játékba de gondolom a config.cfg ben kéne irogatni. -
#9665 thx
és sry csak nagyon felidegesitett hogy az ilyen hülyeséget nem lehet kikapcsolni... -
#9664 Különösen az érdekes ahogy egyre több fejbelövés kell egy hathatós halálhoz.....
amikor megjelent a game még elég volt 1 fejlövés...ma egyesekhez 3 kell....biztos keményebb kalapot szereztek....lehet nyakon kéne lőni őket? -
#9663 Szeressétek azokat, akik csalni akarnak! Mert ők rendesek!
-
GYILOKOLI #9662 De ti se szemétkedjetek meg fikázzatok. -
GYILOKOLI #9661 OK! -
#9660 Akkor maradj csöndben. Mindenkinek elege van már belőled! -
#9659 LOL! SG-t mostanában megszállták az idijjóóótáááák!!4 Komolyan egyre többen vannak. Szaporodnak mint a nyulak basszus. Aztán már csak azt vesszük észre legközelebb, hogy bealáznak COD2-be a tízévesek. ^^ Hová fejlődik ez a világ.... -
#9656 ááááááááá mostmár bekkellett jelentkeznem
mekkora egy gyopár ez a gyilkoli :DDD
nan embaj jó hogy itt is látni pojént nem csak a vicclapon :D
gyakran járnak fogyeszek ide? -
#9655 :DDDDDDDDDDDDDD -
Csoder #9654 "Ha találsz csalást, gyere el hozzánk, ha a PB nem banol, majd ban-ra teszlek én."
-
#9653 te lol.mit szóltak szerveren setaim 1 hez???? :D :D :D próbáld ki úgy hogy a közösbe írod hogy set aim 1.tuti jólesz :P -
Csoder #9652 Elnézést -
#9651 Ezt a stílust nagyon gyorsan felejtsd el. Nem otthon vagy, hanem emberek közt.
Te itt ne kuncsorogj csalásért! Itt te egyedül vagy, semmilyen erőt, tényezőt nem birtokolsz, sőt lesajnál a többség.
Aljas, undorító, gusztustalan dolog csalni multiplayer játékban. Ennek itt nincs helye.
Ha találsz csalást, gyere el hozzánk, ha a PB nem banol, majd ban-ra teszlek én. -
GYILOKOLI #9649 Jó nem küldök több privit.Csak az akartam kérdezni hogy amit mondtál tudod az hogy 100%jó na arra mondtam(setaim 1). -
#9648 loool....engem is bombázgat a spamveivel
ezkész eza gyerek, 12 évnél tuti nem több... -
#9647 ez az ember háláli
Feladó: GYILOKOLI
Elküldve: 2005. 11. 23. 18:45
Tárgy: Nincs tárgy
Na segíts miért küldted el ez a vackot?És hogy lehet kikapcsolni?És most tényleg ne légy szemét mert akkor sem voltál az mert irtad hogy senki ne írja be:D:D.
ez nagyon lol...else küldtem semmit az ég világom na de mind1.akkorát szakado mint állatt :D