Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Minek írsz be minden releaset?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

starforce-os ez tuti !

szuper....<#szomoru1> nemlehet hogy van valami a cod 2vel amivel a crackerek nem birnak megbírkózni?

Eisenhower
2005-10-27 PC Game ISOs Realms of Illusion (c) The Adventure Company NOGRP 53x15 MB

még 1 gém és ez sem a cod2 <#mf3><#help><#help><#nemtudom>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

DJ Skyline
nálunk...de az USAban még csak most mennek munkába az emberek...épphogy felkeltek

Eisenhower
djcom a régi bannered sokkal tutibb. ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

van egy rakat új videó és kép , nézz szét!!!

Na sziasztok hazajöttem!
Valami új hír? kép, vidió? <#szomoru2>
látom semmi...
Multiplayer Colours

I know that at The Older Gamers we are still able to use our old colored names using the COD/CODUO standard color codes.
Törölt felhasználó
És már lassan 2 óra 😞
Dietrich
érdemes megnézni az egyik torrent oldal games részét..abc sorrendben mennek most fel a linkek..
a ca kezdésû részhez értek..de a caesar után a captain jön 😉
cal kezdésû most nincs :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

50 uj üzenet és még nó relase <#gonosz2>

Nembaj,addíg vietcongozok majd😊
Még mindíg semmi😞
Dietrich
FPS bûvészkedéssel majd 987 lesz az fps tök mindegy mit alkotnak nvidiáék <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hát mire az STG44-et sikerülne kihajtogatni jelenlegi origami tudásommal(origami tudásomat tekintve kihívásokkal küzködök) addigra a Cod3 is megjelenik😊
Dietrich
én is mindig..menjünk a cod topicba..itt csak !!!! ilyen jeleket kapnánk <#eplus2>

DJ Skyline
jön majd nem kell izgulni...lehet akik törik azok elõbb inkább játszanak a játékkal,elvégre nem minden hónapban jön ilyen volumenü' játék mint a CoD2...aztán majd ha "megemésztették",akkor nekiállnak törni a gémt...üsd el az idõt CoD Multizással,vagy hajtogass origami STG44-et 1:1-es arányban!😄D

Improved performance and compatibility for Call of Duty 2.
Mixed vendor support for NVIDIA SLI.
TV-Out/HD-out support for NVIDIA SLI.
Added support for VSync on Direct3D games when running NVIDIA SLI.
Performance enhancements for dual-core CPUs.
PureVideo high definition MPEG-2 de-interlacing support.
Usability enhancements when connecting to an HDTV.
Microsoft® DirectX® 9.0c and OpenGL® 2.0 support

Állítólag ezek az újítások.
For a full list of fixed and known issues please view the Release Notes.
Az Nvidia kiadta a legújabb beta állapotban lévõ driverét, ami 81.87-es verziójú, és a cod2-re optimalizálták állítólag.Na erre kiváncsi leszek😊
KM
Én meg Téged kereslek. Tegnap viszont összefutottam Mr. Kotásszal.<#vigyor2>

Dietrich
ha kiadják 1 hét után a patchet kilehet bírni azt a kis idõt <#buck>

Malakai
Az elsõ patchig viszont csíter invázió lesz. 😊 Persze valószinüleg kevesebb, hogyha nem lehet törtel nyomni multiban, de akkor is, nah..

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
kit érdekel a single... 😊) ha az olyan rövid lesz mint a cod-nál akkor ez megint csak a multi miatt dobták piacra...de csak nem lesz olyan rövid.

2 év multizás után nem kihívás a gép ellen játszani..szerintem. Oké 1x végig tolja az ember és annyi..max. a legnehezebb fokra állítva ellehet húzni vele az idõt.

Dietrich
multin miért nem látlak esténként?

Istencsászár
multiba ugyan azok miért meglepõ? logikus hogy a pályák maradnak csak szebbek lesznek és talán bugmentesek ( de ugyse ) + lesznek uj mappok. Azér cod 2õ mer van single része ami pedig totálisan más mint az cod vagy uo-jé...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Végülis miért ne basztathatnátok engem.szeptemberben az összes fegyver, pálya, stbstb össze lett nektek szedve általam,fél éjszakám ment rá most,hogy nektek belinkelhessem az MP videókat.Mi bajotok velem?😊
Dietrich
dehogy szarjuk le..majd ha csíter invázió lesz 😉

Ha ennyire leszarjátok a game-et, mit kerestek itt?😊
Menjetek Q4-ezni, és henteljtek, az való nektek<#mf2>
KM
Micsoda görög sorstragédia!<#idiota>

Dietrich
"de én a fél életemet a COD-al töltöm"

egyszerû matek..nagyjából a COD 2 éve jelent meg..ergo te 4 éves vagy most.
Nem fejlõdsz nagy ütemben, hogy már írni is tudsz? <#ravasz1><#vigyor>

EmThor
szakadj meg te szív 😄

Dietrich
most miért? volt aki az UO-t már COD2-nek hívta <#hehe>
eddig ez a carentan ugyanaz..csak szebb..meg jobbak a fegyverek kinézete..de állítom megint "mi" németek szívunk az elsõ patch kiadásig a szanaszét hordó fegyverek miatt..hülye jenki game...persze ha német lenne sose szállnának partra a szövetségesek benne <#zavart1>

Egy másik játéknál én is így gondolnám, de én a fél életemet a COD-al töltöm, éltemben nem vártam még ennyire game-et.Minden egyes perc fáj, amikor frissítem az nforce-ot, és nincs még ott.
Törölt felhasználó
OFF

A Land of the dead 18.-án jelent meg és azóta sincs belõle warez.
Igaz nem olyan nagy név mint a COD2,de még sincs belõle.
Istencsászár
COD2=COD+UO 😊)))))))) lol

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dietrich
már írtam korábban...COD2=COD+UO grafikailag felturbózva 😊
mondjuk lehetnének új mapok..pl. a Budai várban lezajlott kitörés <#ravasz1>

zaki
nagyon tetszenek az új képek. fõleg a régi mp pályák felturbózva néznek ki elõször furcsán, majd marha jól 😊

Istencsászár
mitkell itt sírni meg a hülyeséget mondani majdjön...

Ha ma hajnali 4-ig(vagyis holnap) nem jön ki, akkor elkezdhetünk aggódni "végre".Minden game megjelent már warez-on, ami mostanában jött ki, tegnptól széles körben elérhetõ amcsiban, a védelem safedisc 4.7. Szóval ha ma nem jön ki,akkor valami más gond van...😞
nyeksek
Faterom amcsiban lakik, de baszik megvenni nekem...

Punker
akkor mondjatok le róla, postára nem lehe tilyet bízni 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

XFire Chatlog!
Itt lehet letölteni!
.doc file ANGOL!
Érdemes megnézni!
Rambo [OBI]
Pusszantyú az amerikai cimbinek!!!

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Rambo [OBI]
Nem véletlenül!
A posta kezében vagyunk nyomorult kis túszok! <#vigyor2>

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Törölt felhasználó