26388
-
#9769 ha valakinek kedve szottyan: 62.201.81.235:28960 6fős szerver -
#9768 nekem is csinálja...sajna bug...reméljük majd egy paccs' orvosolja -
#9767 Igen. Érdekes lett ez a játék... -
#9766 dx7 full grafban is csinálja
nagyon zavaró -
#9765 a bugról jut eszembe
a Brecourt pályán fordult elő velem párszor, hogy jó messzire elnézve eltünik a bokrok egy része. ha felemelem a puskát, akkor közelebb jön a környék és azonnal vannak bokrok is. De ebben az a gáz, hogy látom ott szaladgálni az ellenséget a bokrok mögött. Ti észrevettétek már?
Min grafon játszok, lehet amiatt van. -
#9764 ez lenne az? -
#9763 COD esetében sem az első patcben adták ki a PB-t a játékhoz. -
#9762 majd dobálódzok helyette a gránátokkal amyg nem tér vissza. :) -
#9761 exploit/bug. -
#9760 kik? -
Mester01 #9759 Jöttök CoD2be? -
#9758 Az anti-cheat nem az első patchben érkezik, ami vmikor decemberben lesz? (Mintha a HiDef azt mondta volna, hogy dec közepe előtt nem készülnek el.) -
#9757 -
toza #9756 kul -
#9755 ! ! !Lázadás! ! !
pc
23 hozzászólás
Szomy - 2005.11.26. 13:52
Tegnap az Infinity Ward fórumán elindult egy lázadó mozgalom (nyugodt szívvel mondom ezt), ugyanis ButchCassidy nyilvánosságra hozta a játékos világ kérdéseit (amik követelésnek is felfoghatók, mivel a legégetőbb problémák megoldását szorgalmazzák), a Call of Duty fejlesztőivel szemben. Amennyiben a kérdésekre nem reagál a kiadó, vagy a fejlesztő csapat, akkor egy teljes szerver leállítást helyeztek kilátásba, ami kiterjed az összes CoD szerverre (CoD, CoDUO, CoD2) és egy teljes napig nem üzemelnek majd. A határidő 2005. december 16 A kérdések a következőek:
- Mikor építenek be egy Anti-Cheater programot a játékba?
- Mikor adják ki az első javító csomagot a CoD2-höz?
- Mit szándékoznak beletenni a javítócsomagba?
- Mik a terveik a Call of Duty játékokkal a jövőben?
- Mit fognak tenni azért, hogy a jövőben ilyen helyzet ne forduljon újra elő?
A fórumban, már nagyon sokan támogatásukról biztosították ButchCassidy-t, klánok, adminok, szerver üzemeltetők egyaránt jelezték, hogy csatlakoznak a mozgalomhoz, és készek 24 órára leállítani az szervereiket, hogy felhívják a fejlesztők figyelmét. -
#9754 PAM2 Beta 2, for S&D only -
#9753 Nyugalom, ami késik, nem múlik. Egyelőre a Civ4 annyira király, hogy átmenetileg hanyagolom a dutyit... -
#9752 Valóban! Mr. kotászt nagyon rég láttam! -
#9751 nem tudja vki hogy hova lett a kedvenc only rifle and sniper serverem?
38 playeres volt... -
#9750 már szinte senki nem marad
pedig Kotász mestert kezdem lenyomni a gránát hajigálásban -
strebacom #9749 Lenne egy kérdésem estleg aki tud segitsen: a COD2 singpl. utolsó pályáján vagyok, néha-néha meglassul a játék nem FPS-ileg, hanem mint a lassított film és ilyenkor a hang is elkezd torzitani, csak az utolsó pályán ilyen a többin nem vettem észre. Mi lehet az oka, ti tapasztaltatok már ilyet.Deviance verzióm van????? -
#9748 Hy!Hogy kell a server passot kikapcsolni!please help! -
#9747 Bocs nemtudtam kinek ment. -
#9746 nem neked ment az üzi, de The Movies -
Rain1 #9745 3napja :)
A szerverrel van baj. -
#9744 Egy kis off!
Az milyen játék? -
#9743 bocs srácok, de ha van időm akkor a "The Movies" -zal játszok.
csak ajánlani tom.
probáljátok ki.
:) -
#9742 Sziasztok !
Valaki adjon már egy szervert amin lehet jáccani.
Köszönöm! -
#9741 LooOooL -
#9740 hali.. mivan a callofduty.hu val?? nem jön be már 1 hete:SSS -
#9739 Upsz. Bocsi a méretért!:( -
#9738 Sziasztok!
Nem tudom volt-e már ilyen kép, de ez egy álcázott csipa akar lenni.:)
-
#9737 HI!!!!
Találkozott valaki azzal a hibával,hogy Single modba elindul a game,de a multi modba sehogy se akar elindulni!Elkezd tölteni Persze elötte kérdezi ,hogy safe arra igent nyomok,tölt 1 kicsit,és utána minden hibaüzenet nélkül kilép a winbe!!
THX,ha valaki tud valami okosságot!!
-
Nadi #9736 Szerintem nem fórumon kell tagokat keresni, de sok szerencsét! -
#9735 Szasztok. Embert keresünk a BHT klánba akinak van kedve probajátékra jönni és bekerülni az jelentkezzen. Csak olyan jelentkezzen aki komolyan gondolja. [email protected] -
#9734 iszonyatosan jó -
#9733 jha, de nekem 1,8-as P4 :P, ASUS N6600 256MB, és 768 RAM(400mhz) -
#9732 ényémen nem, DX7-ben megvan a 90-130 fps tök fullon 1024x768, DX9-cel textúrák extrán, AA 2x...és megvan a 30-40 fps közötti érték, mondjuk 800x600 :) -
#9731 milyen gépnél lehet beállítani(ami bírja is)hogy DirectX9-en menjen?az enyémen úgy szaggat:P4 2ghz 640 mb ram ati radeon 9800 -
#9730 Addig nemhiszem, hogy lesz SDK, amíg nincs hozzá anti-cheat...
Hehe, degyakran írok ide. :D