Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem
Aki ezt átlépi, azt Punker kezei közé vettem!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Meg ám az is lehet, hogy a multi töréssel tökölnek ennyit, arról se tudni semmit...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem tudom mennyi igaz ebbõl.
Csinálok majd.Ok?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(\__/) ( X.x) ( } . { )
te?
ezt se az fogja tuti 😊
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én már ott tartok, hogy végig sem olvasom az egészet, csak a legújjabb 10-15-öt, meg néha bele-bele olvasgatok a spam rengetegbe..
milyen játékra pakoltak pl. ? <#confused>#confused>
azt hogy itt siránkoztok nemfog elõbb kijönni warezra fogjátok már fel...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Még az a hülye RCT3 is fenn van de COD2? miért lenne? <#sir>#sir><#rinya>#rinya>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"