Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó de nem hiszem h crackel hanem tápos bigyusszal nem? mert én crackrõl beszélrtem de ha mégis azzal tolod sry <#worship>

Kandurex
Én most lelépek angolra. De miután elég sokan panaszkodnak, ki vágok egy részt a moderálási szabályokból:

Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem

Aki ezt átlépi, azt Punker kezei közé vettem!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Malakai
Nincs az 2 nap, csak kevés helyen volt kapható eleinte és 25. az mégsem a boltokban nap volt, hanem a szállítjuk a boltokba nap, tehát igazából tegnaptól van kint a boltokban. 😊

Meg ám az is lehet, hogy a multi töréssel tökölnek ennyit, arról se tudni semmit...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

R0sc0
World racing 2 a legujjabb Starforce 3.6xxxx véfelemmel ellátva mégis nyomom már itthon..

R0sc0
csak mondom hogy amikor anno még a San Andreast feltörték vártak vele pár napot, ha jól elmékszem akkor is kettõt, és evvel "tisztelegve" a rockstar gamesnek.

Nem tudom mennyi igaz ebbõl.

igaz h starforce3 as de mondok egy pl t amit asszem kb egy évig törtek: Toca Race Driver 2 <#beka2>

Azért valami trükknek csak kell lennie, mert ilyet én még nem láttam, hogy 2 nap ne legyen elég feltörni egy gamet.... nem?

R0sc0
Az eszközkezelõben és letiltottam és szevasz..
Ehhez nem is kell ECDL vizsga 😊)

ja nem nagy cucc kivéve ha használod a cd/dvd meghajtódat mert akkor mindig le kell húzgálni elvileg <#beka2>

Ez most tetszik😊
Csinálok majd.Ok?
R0sc0
nemtudom most minek siránkoztok NEM starforce véfelem lesz, ha talán esetleg mágis akkor is el lehet azt inditani nem olyan ördöngösség az..

Malakai
Dx9 rendering továbbra is elég gázos állítólag, szóval már bug szintjén akad (bug szintjén, vagyis nincs oka, mert annyira nem szép).. Annyira nem olvasgattam utána, úgyhogy nemtudom, hogy olyan szinten-e, mint a demoban.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Eisenhower
off. djcom csinálhatnál nekem klafa bannert. viszont a tiedet visszarakhatnád a régit, sokkal tutibb volt 😛 ON

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

semmi se biztos... és nem kérdezhetem meg vagy egyébként mi van most itt?

Istencsászár
mit aggódsz neked aztán biztos nemfog akadni az atom gépeden..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

uhh most néztem meg ezt a dawnville os movie -t (MP44 -est) nem valami bíztató ez a 20 fps. vagy netán fraps al vette azért scak ennyi?

Malakai
Nem azért mondtam, csak, hogy van ilyen, mert tudnak CD-re is, tehát ez nem zárja ki, hogy itt ne az lenne, azzal meg sorry nem töltöm az idõmet, hogy minden release nfo-t megnézzek... 😄 Persze az, hogy StarForce3-as az csak pletyka volt, de viszont az is csak pletyka, hogy SafeDiskes (magyarán fogalmunk sincs, hogy milyen védelem van rajta)... 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Istencsászár
azt kijön leszedi, a ( multi remélem nemfog menni törtel ), ugyse fogja megvenni csak a szája járt eddig neki és eddig tartott a cod2 pályafutása, soha többet itt nemfogjuk látni..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Malakai
Évek alatt már kifejlõdött a Szelektív olvasás skillem, így pár perc alatt át lehet olvasni egy napi adagot. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

james69holden
ehh írni írják, de olyan (CD-s) játékkal még nem találkoztam amit SF véd...
te?
ezt se az fogja tuti 😊

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Malakai
Tibor
le van terhelve a newnova úgy, hogy lehet, hogy lesz valami

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Ez van, sok az idétlen akinek pofázhatnékja van, és mivel értelmeset nem tud mondani, hát elkezd siránkozni...
Én már ott tartok, hogy végig sem olvasom az egészet, csak a legújjabb 10-15-öt, meg néha bele-bele olvasgatok a spam rengetegbe..

james69holden
nah, ezt nem tudtam ill nem találkoztam vele...
milyen játékra pakoltak pl. ? <#confused>

ha van cds akkor van starforce is....

Malakai
Van CD védelmük is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

na már megint kezdõdik<#ejnye1> miért nem lehet norm várni a gamet,én is nagyon várom már de attól hogy percenként beírnám,hogy miért nincs már,attól még hamarabb nem lesz (sajna)<#nyes>
james69holden
SafeDisc

james69holden
starforce-os nagy valószínûséggel nem lesz, mert StarForce védelem csak DVD-n van, ugye a képek alapján meg CoD2-bõl van CD-s változat...

Tudni,hogy milyen védelem van rajta?
most jon a sulis idoszak a forumba

donneck
Hát ja, SG játékosok fóuma a legkevésbé sem a színvonalról híres

dr Kotász
És remélem hétvégén már dutyi 2-ben futunk össze. Szép lenne :-)
sorry...de ez a idétlen ember a legrosszabbat hozza ki belölem <#gun>

Tibor
remélem ma lesz is valami faken kívül

Tibor
nagyon várom már a gamet

dr Kotász
Na pont az ilyeneket kérjük törölni.
akkor siránkozom amokor akarok.. már nem azért
Istencsászár
áruljátok el nekem mi értelme van annak hogy pár aluliskolázott minden hszébe azt irja "mér nincs kint" "dejó lenne" "mostértem haza ésmég nincs". Visszaolvasok 100 hszt 98%éka ebbõl áll... szánalmas
azt hogy itt siránkoztok nemfog elõbb kijönni warezra fogjátok már fel...

Sheltem
Hú de hiányoztál már...Na asszem lépek is innen melózni <#szomoru1>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hazajöttem és végre azt hittem h nforce.nl en COD2 *DVD* ilyesmi lesz de nem 😊 <#shakehead>
Még az a hülye RCT3 is fenn van de COD2? miért lenne? <#sir><#rinya>

árba bele van kalkulálva de mind1...

Dietrich
a Leadtek PCI-E GeForce 6800 Ultra-hoz a COD2 játékot adják!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Eisenhower
csinálhatnál nekem is egyet^^ ha csinálnál privibe megdumálhatjuk^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Sheltem
Biztos mert a hülye kommenteket kell olvasniuk, ha nem lenne annyi több idejük maradna törni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

jah kiad....starforce mindig kiad egy ablakot akkor is ha eredeti!

Törölt felhasználó
A jómunkás-cracker éjszaka dologzik 😊
figy akkor azt ird már le nekem hogy indításnál kiad egy starfuckos ablakot amikor ellenõrzi a cdt ?????

csak az eredetit !<#wave>

honnan gondolod ? talán már láttad futni a gamet ?