Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

^^

nyeksek
cod2zik mindenki

nagy a pangás :\

bazza
jó de cracker és hacker akkorsem ugyan az...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Malakai
Mondjuk ez azért nem ilyen egyszerû, crackernek/hackernek lenni nem egy bejelentett foglalkozás. 😄 Átalában vmi más meló (ugye nagy általánosságban programozók) mellet csinálgatják, a crackerek (nagy része) pl csak hobbiból csinálja. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Eisenhower
sztem az ilyen csapatokon belül nincs vezetõ mindenki egy. másik hogy a hackerek teljesen mást csinálnak. akik a gémeket progikat törik azok a crackerek^^ legjobb tudomásom szerint

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ha most én lennék a reload vezetõje akkor jól seggbe rúgnám az összes hackert h törjék már a cod2 õt mert a magyarok már tolni akarják <#banplz>

Dietrich
beszarás...
Vietcong 2 (c) 2K Games *CHEATS*

õk már itt tartanak mikor alig jelent még meg 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
már már arra gondolok,hogy fel sem törik addig amíg meg nem jelenik az USA-n kívül...de ez hülyeség szerintem...

Eisenhower
és hova tûnt damon hill? ^^ <#banplz><#nyes>

tudom-tudom 😄 arra értem, hogy addig kibírom tört-multival 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

DJ Skyline
2 hónap!<#idiota><#zavart2><#wow3><#zavart1><#zavart1>

hol van még karácsony!? <#banplz>

nemá <#csodalk>

majd lehet az lesz, hogy osztálytársam megkapja karácsonyra codot, én meg megveszem a serialt <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Dietrich
nem tudom a game nevét de azt is nagyon várták..az is ilyen kábelkihuzgálásos sf védelemmel ellátott volt..aztán kiderült róla, hogy a tört verzió akkor aktiválta ezt a szart mikor multizni ment a delikvens.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Eisenhower
<#conf><#ticking><#nemtudom><#conf><#help>

Dietrich
esetleg nem valami beépített FBI-os köcsögség van benne mint volt valamelyik játékban kb. 1 éve?

Eisenhower
hát én holnap délután baszok rá hogy mi jön ki. ha eddig nem jelent meg akkor vessen magára.

bazza
200 új üzenet. van valami fejlemény? esetleg a védelme miatt nem került még fel? <#szomoru1>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

sajnálom azt a lámát aki bedõl az ilyen gyenge próbálkozásoknak ^^

Dietrich
off

addig is unalom ellen...
Bakiparádé

De de...
De ugy hallota mhogy holnap jön kia MP demo.. 😄
Nekem tök mind1 csak valamelyik jöjjön már ki hogy játszhasak vele! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Dietrich
az egy dolog hogy már kamu torrenteket raknak fel egyesek..de már születnek az ilyen kamu oldalak is...
http://calofduty2.uw.hu/

OrioN the S
<#lama>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ekküdhettne nekem egyet postán ^^

Eisenhower
hát melegen ajánlom. mielõtt holnap elhuzok bnõmhöz hogy egész este egymással tudjunk foglalkozni elõtte jó lenne egy pár segget szétlõni cod2-be. szted nincs igazam? 😊

Szerinted honnan tudná?😄
Eisenhower
#5393 #5403.....<#bee1><#duhos2><#lama><#help><#banplz>

Szoval akor szerinted föltörik még ezen a héten?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Ajánlom figyelmetek be ezt a képet és a mögötte lévõ monitor figyeljétek 😊
Kép 😊

ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB

Eisenhower
ugyanígy volt anno az uo-nál vagy a sima codnál már nem emlékszem pontosan... megjelent és utána 2-3 nap mulva lett riliz belõle.....

Fiuk de most komolyan szerintetek miért nincs föltörve?
a,Nem lehet a védelem miat....
b,Dolgoznak rajta csak nehéz?
c,Vagy játszanak vele és majd kiadják?

^^ én is szépen kérem ^^

te mennyit játszottál a cod-dal aranyapám ? Godzilla-Ricky powa...nála nincs jobb !

Eisenhower
na adjon már vki ennek a djcom gyereknek egy példányt hát olyan szépen kéri <#vigyor><#nyes><#idiota><#hehe>

csomoan kiadták cds DVDs változatba amihez kell segédprogi , most kiadta a FLT ami siman müxik , kiadta az Emporio ahoz se kell semmi tudomany

olyannyira sokat hogy egyszer végigtoltam a kieggel együtt plusz 1 hétig multiztam vele....a 2 is kb ennyire kell

Ez biztos hogy nem!

nem a cod 1 aranyom , lásd a garand kinezetet!!!

Látom nagyon sokat nyomod a codot h nem tod megkülönböztetni ^^

Ezt most nem értem.

Malakai
Van szemed? 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

cod1... höhö
alapból a térképet nézd már :\

Adjanak egy példányt a COD2-bõl,megoldom....<#vigyor1>
ne zavarjon hogy ez a CoD 1...<#boxer>

nem , lásd FEARt , egy csomoan kiadták egyik jobb mint a másik

???<#confused> ez milyen graficsszinten lehet? :\

semennyi sztem. a crackercsapatok nem egymással "harcolnak", hogy kinek sikerül elõször?