26388
-
#10945 igaz ez nem full csak béta.. meg h.h. nincs szo rola a germanfrontmod.justgamers.de -n?? -
#10944 Üdv all!!
Látom kijött már a GFM CoD2 höz..:) Az lenne a kérdésem (már megvan.. fenn is van..) hogy hogy lehetne megnéznem hogy milyen?? ha jo akkor fel is raknánk a serverünkre kiprobálnánk.:)) -
#10943 a german front multi mod-hoz van valami szerver?
-
Mersh #10942 ma végigértem a játékon legnehezebb fokozaton... zsyr volt! :) -
#10941 gimmiszámámmó? Lassan mindenhol ezt kérdezed... -
#10940 amikor a füstbe megyek akkor nekem is szaggat a hang.
Ha Dx9 ben vagy vedd le Dx7-re -
#10939 ISMERI VALAKI A G.s.A KLÁNT????? -
Filient #10938 cod2-be lehet botokat rakni valahogy? -
#10937 megjelent a german front multi mod! nagyon odabasz :D -
ScidaR #10936 sziasztok!
Feltelepítettem a COD2-t, és kb a 3. küldetésig rendben ment minden. de most elkezdett a hang töredezni, és belassul néha kegyetlenül. nem tudja vki mitől lehet ez?
AMD barton 2600+-os procival nyomom, NF7-es alaplap, 1 GB RAM, videokártya: ATI RADEON 9600. sztem ezzel nem kellene szaggatnia.. -
#10935 Hi ha valamelyik klán szeretne innen jelentkezni a bajnokságraaz vegyen fel az msn címemen vagy a fórumba írjon ezen a weboldalon! link -
#10934 senki??? :'''''''( -
#10933 Hali!
Aki ismeri a G.s.A (Give some Ammmo) klánt, és tudja a honlapjuk címét az adja meg!
Amennyiben egy G.s.A tgag elolvassa ezt az üzit, az adja meg az msn-je címét!
Előre is kösz! -
#10932 Vagy az ASE-dal vagy a neteddel lehet a gond mert a 9999 ping azt jelenti,
hogy nem tudja elérni!! -
#10931 Nem tudja valaki hogy hova tünt a Fair Play szerver, az volt a kedvenecem, sokan voltak rajta, és szerintem azon voltak a legjobban beállítva a dolgok. Imádtam a haverokkal azon játszani!!! -
#10930 Hali!
Előfordulhat hogy azért nem tudok csatlakozni tört multi szerverhez mert azok már patchelt játékot igényelnek???Vagy megint gond van a szerverekkel mert 9999 ping van az ASE-be?? -
#10929 texture filter nél mit jelentenek a beállítások? -
#10928 beállításoknál mi az az anti aliasing,texture filter,és ezeket mikor vannak max ra állítva?
thx -
#10927 mit lehet csinálni ha eccer csak runtime error van egy pályánál?
És sehogyse akar megszűnni!
:(
Nem tudjátok mit lehetne csinálni? -
#10926 egy pill és megpróbálok utánnajárni -
priluki #10925 srácok nem tudjátok hova lett a Dav!ez server? Az volt a kedvencem... -
#10924 Chello-val (512kbit) kb. (legjobb esetben) 3-4-5 ember tudna játszani... -
#10923 sziasztok!
Hogy tudom uninstallálni a patch-ot mert nem akar tőle elindulni a game!
Valamiféle error-t ír ki! -
#10922 vagy béreltek valamelyik erre szakosodott cégtől egy jó szervert. Ha elég sokan vagytok, akkor 3 sör árából kijön. -
#10921 The All Seeing Eye az a multi lényege -
#10920 akkor mindegy mert csak egy szaros 1024/128om van.csak majd ha váltok szolgáltatót én is a chellosra akarom.Azzal lehetne kezdeni valamit vagy inkább felejtős a dolog? -
#10919 Ha már erről van szó, akkor nekem is lenne egy ehhez kapcsolódó kérdésem: egy chello classic 512-es feltöltéssel mennyi embert bírna el kb? :) -
priluki #10918 Egy patch kell hozzá,hát elég bika netre van szükség..
neked mekkora van? -
#10917 hello!
egy kérdésem lenne hogy hogyan tudok szervert csinálni és milyen internet hozzáférés kell hozzá.aki tud az irjon.
köszi -
#10916 Jó lenne mi? -
#10915 pl? -
#10914 Sziaztok, 2 kérdésem lenne...
1. : Hogy lehet beállítani h csak 1 Sniper legyen?
2. : Ki lehet vhogy venni a pályán lévő füstölgést?
Az ik szerveren ki volt és majdnem dupla annyi volt az fps m...
Vagy ha van vmien fps növelési lehetőség akkor azt írjátok + plz... -
#10913 A D-day utáni pálya vagy az azutániba az a feladat hogy védd meg a várost!
Kinyírok mindenkit azt nem akar a feladat sikerülni!
És nem tok így továbbjutni?
Nem tuttok segíteni vmit? -
#10912 nekem az afrikai mapok bejövősek...csak kár, hogy nem kell célozni ebben a cod2-ben -
#10911 a PB-vel jönnek ki új pályák is ;) -
#10910 § <-> 0 bocs.. -
#10909 és nemcska gyengusok map-ok, de televannak bug-okkal,
carentan-ona cod2-es map-on asszem 31 bug/jumper hely van.....
tehát a jó mapokat is elszúrták....
na mind1 majdcsak lesz valami.
bár ami eddig az activision aktivitását jellemezte az leginkább egy hatalmsa §-a!! :( -
#10908 Ja-ja. A többi meg úgy sz@r ahogy van... -
#10907 hát azt nem. De ha sokáig halogatják, akkor visszajön mindenki UO-zni, mert megunják azt pár pályát, aminek fele ráadásul már a COD1-ben is megvolt :D -
priluki #10906 És azt nem tudjátok véletlen mikor lesznek uj mapok a játékhoz?