Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Akinek van kedve megcsinálhatná a FAQ -t, összedobtam egy gyorsat, de ennél valami jóval igényesebb kellene.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Antialaysing-ot vedd vissza és menni fog dx9-ben is. Nekem is hasonló cfg van és röccenés nélkül ment de visszavettem dx7-re mert melegedett kicsit a videokártya.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Dx9-en van pedig és az élsimítást, a textúra szûrõt kivéve szinte minden elég magas értéken van, csak a felbontás 800x600.

eegyebkent akkor a dx7,es dx9 bealitasok valtoztatasaval ersz meg el iszonyatos latvanybeli kulonbseget,de ezt a gepet sajnos befogja daralni ha atalitod...
toza: Köszi a választ!
Igen, abba már beletúrtam, s mindent high-ra tettem és nem akad, csak nagyon néha szaggat be egy picit.

A konfigom pedig nem egy mai gyerek sajnos.
Athlon XP 1800+
256Mb ram
Ati Radeon 8500Le 128mb

Annak viszont örülök, hogy szinte zökkenõmentesen tudok vele játszani.

bazza
most látom csak, hogy a main/players mappában megvannak a mentések, de a játékban nincs!<#szomoru1>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Istencsászár
O My God = ó istenem..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grafikai beallitasoknal van egy ojan pont ahol a texturakat tudod automatarol manualra rakni!!ha ott feltolsz mindent akkor latsz majd valtozast,de az fps ben is..kb 0 ra fog lemenni!😞 szoval itt az ideje h 35-40 et vga ra kolcs ha fullon akarod elvezni..😞sajnos
bazza
amúgy a profilom az megmaradt, szóval nem értem hogy másztak el a mentéseim...

bazza
Hi all!
Az amcsi kampány elõtt resetelte a gépem a mocsok, és minden beállítást és mentést törölt. Nem tudna vki megdobni egy mentéssel az amcsi kampány körül?
Thx!

mertnem nezed meg?!inditasakor felajalja h telepiti az uj filtereket es koztuk van cod2 is!!szal igen..ase lattya...nyisd meg,file,es ott updatajjad!!ha magatol nem teszi meg..!!
Fejes021
lehet, hogy megkéne maradnad a supermariónál
hmmmmmmm?<#nyes><#nyes><#nevetes1><#nevetes2><#papakacsint><#taps>

http://www.panoramio.com/user/518310

mi tjelent az hogy OMG mclaren?
Én is kipróbáltam, s nagyon tetszik a játék. Nézegettem az általatok beillesztett képeket és azt vettem észre, hogy a legutóbbi képeknél bumpmap, shaderek, minden van. Nekem Radeon 8500-m van, de nem nagyon látok ilyen effekteket. Miért is van ez? Egyébként nem tudom, hogy mennyit számít 8500-nél, de DX9-es a beállítás a grafikára vonatkozóan.

az csak egy vicc(ki is kene torolni mar onnan...csak a hazigazda eppen 2 napja nem alszik mert COD 2 vel nyomja
..ne is foglalkozz vele!nezd meg torrenten..vagy olvas vissza kb 2 -3 oldalt..es ott talasz alternativakat...
Fejes021
Az all seeing eye ismeri a cod2-t?
vagy van frissítés?
vagy más progi amivel lehet a szerveket látni?

http://www.panoramio.com/user/518310

gorgesd le ezt az oldalt az aljaig..vagy nyomj end gombot...majd ird be a keresobe h "fps" es ha nem talasz semmit csak akkor kerdezz ijet..ugyan ugy kell a hogy sp demonal..ami mar tobb mint egy honapja jott ki..akkor is megkerdeztek 2 ezren..most is..egyebkent ugy kell ahogy 3 eve codban is...gondolom akkor is megkerdeztek sokan..PEDIG CSAK VISSSZA KELLETT VOLNA OLVASNI!!!!

aki mpt nyom!!!!mik a benyomasok!?!?
Istencsászár
omg<#lama>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hi miéert nem engedi a gép letölteni a játékot ha rá kattintok erre: A CALL OF DUTY LETÖLTÉSÉRT KATT IDE azt írja nem kapsz letöltést
ha ejzenHAVER felebred kene gyorsan csinalnia egy FAQ-t!!100 hsz 10 azt kerdezi hogy lehet kiiratni fpst,vagy h kell konzolt elohozni...ahejett h a arrol meselnetek h az amerikai kampany a legzsirabb!!
Üdv! Hogy tudom megnézni, hogy mennyi fps?
kRockA
screenshotokat plz, amiket ti csináltatok!

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

alberto 15
na megvan a gamma. a telepítõ háttérzenéje naon hangulatos 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Kandurex

tudtok adni egy linket a ASE HOZ NEM TALÁLOM ELÖRE IS KÖSZI

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

quack
marha jó ez a gém! singlben a brit '43 as kampányban vagyok, amcsit még nem keztem el, szovjetet má végigtoltam.
1280*1024 4xAA, v-sync, high, dx9 és eccer sem akadozott be!

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Kössz Kandurex!
Amugy a szerverkeresõben miért nem talál 1 szervert se?
alberto 15
ok, amúgy én alberto testvére vagyok, én szeretem a codot, de azért egy új nevet nem akarok csinálni

princeofdark
Install using the following serial: XEZL-GZWX-XQZG-GEGU-EEFC

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

Kandurex
Átlagosan, nézd meg ASE -ban.

Kandurex
Hozd le a konzolt majd:

connect IP:port

OrioN the S
Kiteszteltem ma reggel! Hááát nemrossz nemrossz!!!!! Jó az árú ,jó az árú!!! 😄

Amúgy mennyire szoktak telelenni a szerverek?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

kössz

Hol tom beirni az IP cimet hogy kapcsolodhassak a szerverre???
Kandurex
kapcosld be a menübe, majd 0

Balumann
ja ok visszaolvastam

Johnny23
sõt megkockáztatom,FEAR-nek a grafja is jobb, bár ottt ugye zárt tér van

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Kandurex

Hogy lehet elöhivni a console-t?

Balumann
nem találok CD kulcsot, help plz <#falbav><#rinya>

Kandurex
Alig, a FEAR -nek alacsonyabb, mint ennek DX9 -ben.

Hmm...
A gépigény sztem akkora mint a FEAR-é...
Ugyhogy inkább beraktam dx7-be igy megy rezzenéstelenül fullon....
VRSDM
borito már volt elõbb, olvassunk má vissza.

u dont have to listen anybody else but me

schrank
napközis ha mégeccer meglátom hogy a bf2-n kívül másik játék topikba írol kitagadunk a BF közösségbõl <#ejnye1> úgyhogy nyomás innen <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

hogy kell behozni jatekban a consolet ?😊))) nekem menube be van allitva de jatek kozbe b*szik bejonni a 0-ra valakinek valami otlet ?

eredeti borítója ven már valakinek?
akinek az linkelje be pls!
köszönöm
alberto 15
tényleg az a géped? és tudsz rajta netezni?😄

Sylvester
Az én gépemen tuti megy 😄 aláirásba van 😛

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

alberto 15
na már csak 6fájl van hátra és letölti. tegnap nappal azért nem töltöttem, mert naon lassan jött, most éjjel elkezdtem és már fullon jön 😊
szal 1-1,5 óra és én is játszom 😊

alberto 15
nekem ment 9800pron tök fullon!!!