Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de mivel nem sokára új vega (ugye aláírás) valószínûleg a single is legalább olyan jól fog menni! <#taps><#idiota><#bdead>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Istencsászár
micsoda megállapítás 😊))))) multiba kevesebb az ember kisebb a pálya stb...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

OrioN the S
Akkor hosszába vágom fel az ereimet!!!!!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

urbijoe
nekem a multi jobban fut dx9 high-on mint a single

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

OrioN the S
Mekkora jó az artilerry 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Viktorr
mennymá
komolyan 10 küldetés van?

alberto 15
csá fejes 😄

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Fejes021
sok képeket tessék belinkelni!!!û
jáccccccccccccccccccani akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#violent><#gun><#gun><#gun><#violent><#violent><#guluszem1><#guluszem1>

http://www.panoramio.com/user/518310

ReTeK
FAQ -ba nem írjátok bele hogy a Caranten pályához nem feltétlenül kell COD 2 <#idiota>

Sheke
multiztatok má vala naon ász mi?

Le Parkour

nincs
biztos

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

mit kell csinálni hogy az all seeing eye lássa a cod 2 szervereket???

Viktorr
Van olyan hogy Quick save?
elég durva nõi katonák
LOL

Tök jó,hogy van egy 6800 vidkarim és nem tudok minden csillogást-villogást kiélvezni,mert átlagba 25-30 FPS-el megy a játék DX9-ben!
Ez vicces,Én így nem is mertem volna kiadni a játékot!
7800GTX-et kell vennem,hogy fullba tudjak vele játszani!
naaaa nee mááá annnyira azért nem szép a COD2!
Istencsászár
ne nekem magyarázd már meg mi a cod 😊)) ha valaki szeret rusholni akor szeressen warokon is jó taktik 1-1 nyugodt kör után egy rush... általában a "rohangáló kvéker" emberek ellen ( hogy a te szavaiddal éljek ) az fél aki béna és nemtudja õket lelõni<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

artschi
zsír az új faq <#eljen>
vmelyik moderátorral pakoltasd be föntre.
biztonsági másolat kód <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Malakai
Hozzá kell tenni, hogy cheatnek számít, szóval multiban nyem fog menni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

cg_drawhealth

igaz, ezt mindj be is írom faqba 😊 (#7145)

az életet hogyan lehet elõhívni??
mit kell beírni a consolba???
tök király hogy ha a konzolba beírsz egy betût felajánl egy csomó parancsot

De le tudod, csak azt a fájlt jelöld ki a kliensbe amit le akarsz szedni...
Azureus tudja, meg azt hiszem Bitcomet is

Viktorr
Van egy wanadoo-s regem
holnap du4ig jó
Aki elõször kéri priviben annak odaadom

javított
F.A.Q.

így van rendjén <#smile><#eljen>

Snecie Smicie
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Nekem is az van de DX9-ben nem jó sajnos. Szaggat.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

tudom, hogy nem a legerõsebb 😊)), most akartam bõvíteni egy atomerõmûre. De a gép helyett eljegyzés lett. Az asszony gyõzõtt!
Snecie Smicie
az fx5200 az sajnos nem túl erõs kártya😞
Tudja a dx9-et de félõ, hogy akadni fog dx9-ben.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

gf 5200-as kártya, ez szerintem tudja, de még csak most installálom a gémet.
Snecie Smicie
lõször is Dx9-es a kártyád?
Mert ha igen, felajánlja a Dx7 módot az options-ben.
Ha nem dx9-es, akkor nem is lehet mit állítgatni-.-

Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Hogyan kell átállítani dx7-re? Köszi!
Hát igen itt jönnek a problémák, a 00 rar file hibás, de nemtudom letölteni külön csak azt, mert az egész game torrentrõl jött 😞
Dietrich
van a winrarnak egy hibajavító funkciója..próbáld meg azzal kijavítani a hibás rart. Ha nem javítja akkor ezt az egyet lekell újra szedned.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Snecie Smicie
derítsd ki, hogy melyik rar kötet a hibás, és utána csak azt az egyet szedd le újra -.-

Van egy olyan problémám hogy nemtudom a játékot kitömöríteni iso-ba, mert már az elején elakad a kicsomagolásban. Tud valaki segíteni ez ügyben?
na csinálok egy fakút

fitutufi
na végig is toltam, hát nagyon rövid de iszonyat jó

úgy kb 6 óra játékidõ regularon

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Snecie Smicie
Tulajdonképpen elég. Nekem ugyanez van, csak ti4200-zal.
Mivel DX9 lehetõség nincs, ezért mindent felhuzhatsz highra, igy kapsz egy feltupirozott alap COD-ot😊

Gubberx
köszi, megpróbálom.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Beagie
Retrosfv nevu progival (persze kell az sfv file is)

www.gtr-masters.hu

Sziasztok!

Nincs kedvem végigolvasni az egész topikot. Kérdésem:
Elég a gépigényem a Call od Duty 2-höz:
Intel Pentium 1.8Ghz
Geforce3 Ti200 64MB
1GB memória 266Mhz-es

Köszönöm a választ elõre is!
tegyél fel egy Fraps-ot és nem lesz ilyen gondod 😊

Snecie Smicie
ami viszont idegesítõ, hogy füstgránát esetén iszonyúan lemegy az FPS, már-már zavaróan

én valszeg elõbb utóbb megfogom multi miatt 😛

Snecie Smicie
te csak az 50-dik vagy aki megkérdezi.

Mr Manson
bocs, topic

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
FPS-t hogy lehet kiiratni?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Snecie Smicie
Egy pár gondolatban leírnám a véleményemet a játékról, már csak azért is, mert én mióta megtudtam, hogy lesz folytatás, sak ezt a gémet vártam. Hidegen hagyott a AOE III, a (ratyi) Quake 4, de még a Fír is.
Az egybõl kitünik, hogy a játékot nehezíteni akarták az elõre elhelyezett mentésekkel, a healt packok hiányával és az életerõcsík eltüntetésével..bár ez nekem nem is nagyon hiányzott.
Összességében az eddigi küldetések tetszettek, Sztálingrád már az elején fingatós tud lenni (persze ha nem a legkönnyebb fokozaton tolod).
Ami nem testzett, hogy az ellenfelek pont ugyanolyan buták, mint a Codban és a kiegészítõjében. Jönnek csak hullámokban, eszetlenül..
Mivel a gépem nem túl erõs, és butítani kelett a grafot (nincs dx9), így tökre olyan érzésem volt, mintha csak az alap Codnak egy kiegészítõjét tolnám..
Jó graffal ez biztosan más képet mutat.
Mondjuk nekem így is jobban bejön, mint az idei év bármely sikergammája
<#gonosz1>

Viktorr
köszi

Használható jármûvet eddig csak az SPben az angol kampány egy-két mapján láttam. A multiban nem.
valaki valaszoljon, hogy vannak e benne jarmuvek😄