Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
jáccccccccccccccccccani akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
http://www.panoramio.com/user/518310
biztos
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ez vicces,Én így nem is mertem volna kiadni a játékot!
7800GTX-et kell vennem,hogy fullba tudjak vele játszani!
naaaa nee mááá annnyira azért nem szép a COD2!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
vmelyik moderátorral pakoltasd be föntre.
biztonsági másolat kód <#idiota>#idiota>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
igaz, ezt mindj be is írom faqba 😊 (#7145)
mit kell beírni a consolba???
tök király hogy ha a konzolba beírsz egy betût felajánl egy csomó parancsot
Azureus tudja, meg azt hiszem Bitcomet is
F.A.Q.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Tudja a dx9-et de félõ, hogy akadni fog dx9-ben.
Mert ha igen, felajánlja a Dx7 módot az options-ben.
Ha nem dx9-es, akkor nem is lehet mit állítgatni-.-
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
úgy kb 6 óra játékidõ regularon
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Mivel DX9 lehetõség nincs, ezért mindent felhuzhatsz highra, igy kapsz egy feltupirozott alap COD-ot😊
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Nincs kedvem végigolvasni az egész topikot. Kérdésem:
Elég a gépigényem a Call od Duty 2-höz:
Intel Pentium 1.8Ghz
Geforce3 Ti200 64MB
1GB memória 266Mhz-es
Köszönöm a választ elõre is!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Az egybõl kitünik, hogy a játékot nehezíteni akarták az elõre elhelyezett mentésekkel, a healt packok hiányával és az életerõcsík eltüntetésével..bár ez nekem nem is nagyon hiányzott.
Összességében az eddigi küldetések tetszettek, Sztálingrád már az elején fingatós tud lenni (persze ha nem a legkönnyebb fokozaton tolod).
Ami nem testzett, hogy az ellenfelek pont ugyanolyan buták, mint a Codban és a kiegészítõjében. Jönnek csak hullámokban, eszetlenül..
Mivel a gépem nem túl erõs, és butítani kelett a grafot (nincs dx9), így tökre olyan érzésem volt, mintha csak az alap Codnak egy kiegészítõjét tolnám..
Jó graffal ez biztosan más képet mutat.
Mondjuk nekem így is jobban bejön, mint az idei év bármely sikergammája
<#gonosz1>#gonosz1>