Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(csak csöndesen megsúgom: a lap alján van a keresõ)
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
http://www.panoramio.com/user/518310
ez azert avetos duma valljuk be
Ha így folytatódik, 1-2 hét mulva vagy 100 szerver lesz <#dumcsi>#dumcsi>
3ghz,1gb ram,ati 9600pro .. azért nem annyira rossz gép,tekintve,h fear medium-high verziók váltogatásával quake 4 highon lazán végigjátszható volt szaggatás mentesen.
Cod2 demót rendesen végignyomom nincs szaggatás.
Ma bekapcsolom ezt bammeg,DirectX9es verzióba ha mindent!!! kilövök meg minimum stb. akkor is lassú mint geci ...DirectX7esbe meg nem vagyok hajlandó játszani akkor basszák meg...

Tessék, íme egy absztrakt logó. Használd egészséggel!
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
CoD1 kiegészitõje.
év fps; év játék cím minimum 😊
Miazaz UO?
CoD2 kézikönyv az minek?
ha te azt tudnád...^^
Most végeztem a Normandiai partraszállással. Elég pörgõs volt, tetszett. Miután a hegyre felmásztam, annak az ágyunak a hangja nagyon brutális volt, alig hallottam a saját fegyverem dörrenését. Lényeg a lényeg, hangulatos volt nagyon.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
http://onlinegames.uw.hu
Na de a multiról, szentem egy kalap fos, zsúfolt, sok doboz, scilli villi, nuku fps atomgéppelse... de ez csak az én véleményem, viszont funnak kuuuuul
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Nieleen
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Egyébként a játék single -ben nagyon jó, hangulatos, pörgõs, 15 - 20 FPS stb. 😊, multiban meg DX7, de legalább megy jól. Kíváncsi vagyok lesz e COD3...?!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ebben van valami szerintem.
Másrészt már x olyan játék készült, amit ugyanaz a motor hajtott, lásd Unreal Tournament 2003 és 2004. Ugyan nem 1 és 2, de lényegében ugyanaz. A gépigényes résszel nem értek egyet. Itt mindenki atomerõmûvel játszik nagyrészt, de én pl. a következõ konfigon nyüstölöm max beállítások mellett, leszámítva a 800x600-as felbontást és az élsimítást, nálam ezek a beállítások nem igazán dominálnak és nagyszerûen fut.
Athlon Xp 1800+
256mb 266Mhz-es DDR
Ati Radeon 8500Le 128mb ram (nincs tuningolva)
.png)