Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Call.of.Duty.2.PRiVATE.SERVER.PATCH-iND erre a patch-rol beszélek
thx
\\__/) (O.o) ( } { )
options->system alatt->game options-> enable console
\\__/) (O.o) ( } { )
nagyon jó game
miért van az hogy nem hozza be a konzolt, tudom hogy a 0-val lehet behozni de nálam semmit nem csinál
miért???
\\__/) (O.o) ( } { )
Resolving cod2cr4x0r.servequake.com
cod2cr4x0r.servequake.com resolved to 63.215.241.236:20710
Sending heartbeat to cod2cr4x0r.servequake.com
thx
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
NOK-I beleive in the future!
Rögtön agyvérzést kapok
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
én meg csak <#violent>#violent><#violent>#violent> és még<#falbav>#falbav>
A számítógép azé van hogy tönkretegyük POP FOREVER
ha te azt tudnád...^^
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
nem ide való
Mindenhez jó szinte....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
le a csitterekkel!<#bdead>#bdead>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
vagy a 7.0 és a 8.0/8.1 között nincs különbség?
mert a 9 az elég bika de néha akad elég rendesen és az úgy nem jó!
de a 7-essel meg stabilan fut szakadás nélkül!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D