Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap estére lejött, és végigtoltam gyorsan az orosz hadjáratot, de tényleg végtelenül primitív, csak menni kell szinte semmi normális feladat..
Klasszisokkal jobb volt anno az alap Call of Duty, nem tudom ezt miért b@szták el ennyire :CC
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Majd néhány hónap múlva. Ha letisztul a topic (ha lesz ilyen).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Én nem szeretem a XXI. sz-i kommandós meg futurisztikus játékokat..biztos jó meg sokaknak tetszik is nem vitatom és játszák is. Én nem.
De ne akarják rám tukmálni ugyanazokat egy méltán nagy sikert akaratott játékba bújtatva amirõl most csak egy rókabõrt húztak le. Aki nem ismerte a cod-ot most teljesen elvan hasalva, h ez mekkora game...hát korábbi önmagához képest ez visszalépés nem fejlõdés. Grafikailag lehet, h hoztak újat egy feltuningolt Q3 motorral de engem a játékélmény jobban vonz mint a grafika..ennek meg CS-s hangulata van.
2 év alatt ültek a babérjukon ezt meg összedobták fél év alatt...ez a véleményem.
BF2 pont ezért nem vált be nálam....nem kommandós játékot akarnék játszani.
Remélem ezt orvosolják vagy 300MB méretû patchel..meg sok minden mást h ez tényleg II.VH-s játék legyen.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ja és a CShez ?...
Mert sztem baromira nincs közük egymáshoz
Különösen a felsõkép szerinti beállítás fontos, ha ott minden be van lõve akkor lélegzetellálító a graf.<#worship>#worship>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Olyan kártyára minek 256mb memória nem tudom...Meg az is hülye aki ilyet megvett.....
Tuningolni foltozgatni lehet, a trabantba is beletehetõ a porsche motor ,hogy Te is megértsd de bizony nem az igazi.... Ez van De Te nyugodtan nézegesd ,élvezd ezt a szép játékot mert szépnek szép csak szaggat és a játékélmény sem az igazi ha jobban ránézel ez sajnos RÓKABÕR.Kár érte... A 256mb-os kártyákra visszatérve jön a karácsony és ,hogy nézne ki ha az nvidia nem tudna eladni annyit,hogy ezt a sok támogatott játékot futtatni lehessen az õ kártyájukon ha már ott az nvidia logo az elején és bizony mindig a legújabb hardverre optimalizálnak(?) tisztelet a kivételnek!
Egyébként a cod2 fejlesztésének elején új grafikus motorról volt szó de úgy látszik így könnyebb volt,az új gépet meg mindenki vegye meg hozzá karácsonyra.
Hol van ebben összeesküvés elmélet? A pc-s piac errõl szól: félévente újítani vagy a beállításokon butítani.
ha igen írjatok le pontosan hogyan is kell
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nieleen
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
mp is egész jó ahogy néztem de még bõvebben kell átvizsgálnom egy végleges vélemény megformálásához 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
nem lelem örömöm benne..ezek a hangok teljesen szarok...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Ott vagyok azon a pályán ami téli és ilyen sniperes neve van.
Tehát meek, látom, hogy egy hapekot lelõnek sniperral, azt ugye nekem megkõne keresni a gonosz német sniperosokat, de sehol se találom.
Már vagy fél órája nézegetem a romokat meg ezeket. Hol a fenébe vannak?
Bal oldalt? Vagy jobb oldalt? Egy ház ablakában??
Még a levegõ visszatartó móccerrel sem találtam õket.
options...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
thx<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Konzol: #7465
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Illetve nem tudom a "0"-val elõhívni a konzolt, hogy kiirassam az fps-t.
Hálás köszönet válaszadómnak!
a COD2 MP =/= COD+UO
COD2 MP = UT, CS
<#falbav>#falbav>
megpeccseltem és semmi
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Félreértés ne essék, a cA klánt lecsíterezték, majd minden szerverre követtek õket és az elõbb kifejtetteket mûvelték. Felvették maguk elé a klán nevét, cheaternek hirdetik magukat és www.ca-cheats.com honlapot reklámozzák ahonnan cheateket tölthettek le(természetesen az oldal nem létezik). A cA klán nem cheater! Köszönöm hogy elolvastátok a hírt, vigyázzon mindenki nagyon!
A cyberassassins.hu-n nyílt egy evvel foglalkozó forumtopic is.
A cA Klán tagjait egyre csak dobálják ki a szerverekrõl, aki ezt teszi olvassa el újra a hírt. A cA NEM CHEATER KLÁN! Csak külföldiek vették fel a nevüket és cheatelnek illetve annak adják ki magukat! CSAK AZOKAT VÁGJÁTOK KI AKIK
http://www.callofduty.hu/