Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri15
Sajnos osztanom kell a véleményed.
Tegnap estére lejött, és végigtoltam gyorsan az orosz hadjáratot, de tényleg végtelenül primitív, csak menni kell szinte semmi normális feladat..

Klasszisokkal jobb volt anno az alap Call of Duty, nem tudom ezt miért b@szták el ennyire :CC

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Punker
ez a halhatatlanság a 12 éves amerikai kis kölkök értelmi szintjéhez van igazítva + nem hinném hogy a 2. vh-ban a németek sörétessel pattogtak mint valami gumilabda, röviden iszonyatosan primitív játék lett 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

trident
Ugyan már! Écsed má meg. figyelj, nem tod jóban! Nem érted, hogy nem érted ehez?<#zavart2>
Majd néhány hónap múlva. Ha letisztul a topic (ha lesz ilyen).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ma2ska
Mert pl. x360 ra is jön annak elég brutál hw lesz, és kb igy fog kinézni, talán egy picivel jobban.

Ma2ska
Hmm...nem tudom, szerintem rendben van ez a játék, gépigény magas kissé, de nem tértek el az eredeti játékmenettõl, csak még több lett minden szempontból.Azt mondjátok rókabõr, aztán meg hogy eltér az elõzõktöl, akkor most már el kéne dönteni mert a 2 együtt nem lehet. /ti a rókabõr lehuzás az egy kliséröl való másolást jelent minimális változással/

Dietrich
ez egy fasza Activison+nvidia+hardvergyártók terror akciója a nép ellen 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
a hangok miatt..egyszerüen ezeknek semmi köze a II.VH-hoz!
Én nem szeretem a XXI. sz-i kommandós meg futurisztikus játékokat..biztos jó meg sokaknak tetszik is nem vitatom és játszák is. Én nem.
De ne akarják rám tukmálni ugyanazokat egy méltán nagy sikert akaratott játékba bújtatva amirõl most csak egy rókabõrt húztak le. Aki nem ismerte a cod-ot most teljesen elvan hasalva, h ez mekkora game...hát korábbi önmagához képest ez visszalépés nem fejlõdés. Grafikailag lehet, h hoztak újat egy feltuningolt Q3 motorral de engem a játékélmény jobban vonz mint a grafika..ennek meg CS-s hangulata van.
2 év alatt ültek a babérjukon ezt meg összedobták fél év alatt...ez a véleményem.
BF2 pont ezért nem vált be nálam....nem kommandós játékot akarnék játszani.

Remélem ezt orvosolják vagy 300MB méretû patchel..meg sok minden mást h ez tényleg II.VH-s játék legyen.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

cs-re télleg hasonlít

azt mond már meg miköze van az uthez?... ut az sokkal pörgõsebb, más világ , más minden
ja és a CShez ?...
Mert sztem baromira nincs közük egymáshoz

Dietrich
úgy látom mi régiek hasonló véleményen vagyunk..ez nem a cod által megkezdet út...letértek valami hülye UT vagy CS-s ösvényre..visszakellene terelni õket 😊)

nekem alapból igy volt

Szerintem itt még nem is volt minden maxon.😊 Különösen a felsõkép szerinti beállítás fontos, ha ott minden be van lõve akkor lélegzetellálító a graf.<#worship> (Kb. így néz ki a sokat emlegetett "full" beálítás.)

Különösen a felsõkép szerinti beállítás fontos, ha ott minden be van lõve akkor lélegzetellálító a graf.<#worship>
mucsácsó
elég durca képek vannak!
milyen gép hajtja ezt így?<#confused><#conf>
OrioN the S
Nekem a red house-ban van a földszinten rohangált a hülye! Meg is döglött!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

quack
igen, eléggé cs-s a mp...a search & destroy meg tökugyanaz...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

rorr
játszál vele sokat,már akkor is egy szar volt amikor kiadták....
Olyan kártyára minek 256mb memória nem tudom...Meg az is hülye aki ilyet megvett.....

rorr
Szerintem szerelj autót a játékmotorok vizsgálata nem a Te világod kedves(?) ismeretlen!Ez bizony a jó öreg q3 motor aminek alkalmatlanságát már a RAVEN (jedi academy) és a RITUAL (star trek elite force 2)játékai is bizonyitották mert ezeket maximumra felrakva bizony még a leggyorsabb gépekemn is képregényt produkáltak a maguk idejében 1,5- 2 éve már akkor is temették ezt a motort (q3)persze lekapcsolva a lassítós dolgokat szépen mentek az akkori középkategóriás gépeken is.
Tuningolni foltozgatni lehet, a trabantba is beletehetõ a porsche motor ,hogy Te is megértsd de bizony nem az igazi.... Ez van De Te nyugodtan nézegesd ,élvezd ezt a szép játékot mert szépnek szép csak szaggat és a játékélmény sem az igazi ha jobban ránézel ez sajnos RÓKABÕR.Kár érte... A 256mb-os kártyákra visszatérve jön a karácsony és ,hogy nézne ki ha az nvidia nem tudna eladni annyit,hogy ezt a sok támogatott játékot futtatni lehessen az õ kártyájukon ha már ott az nvidia logo az elején és bizony mindig a legújabb hardverre optimalizálnak(?) tisztelet a kivételnek!
Egyébként a cod2 fejlesztésének elején új grafikus motorról volt szó de úgy látszik így könnyebb volt,az új gépet meg mindenki vegye meg hozzá karácsonyra.
Hol van ebben összeesküvés elmélet? A pc-s piac errõl szól: félévente újítani vagy a beállításokon butítani.

valakinek sikerült a szerver patch-csel dedikált tört szervet csinálnia???
ha igen írjatok le pontosan hogyan is kell

miért fájdítsam a szívemet 😊

quack

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Punker
hát nem egészen ezt vártam ettõl a játéktól 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Yossarian
még alakulgat, CSoder csinálja 😊

Nieleen

Serpa
új logó.
<#eljen>

Yossarian
huhh de utálom a kurva shotgunt. az épületek sötét zugaiban, vagy valami fedezék mögött kucorog sok majom az ajtóra tartott szarjával és ha belép valaki, akkor megnyomja a gombot. überkemp. kellett egy ilyen nagyon...

Nieleen

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Ez az, de nekem most máshol volt. Megnéztem neki pontosan. És nekem az égõ épülteben volt az elsõ emeleten. Pedig elõször nekem is ott volt a 3. emeleten a másik épületben.

HD JOHNNIE
bal oldalon van a 3-ik emeleten, folyamatosan mozog a német sniperes

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Snecie Smicie
lo(á)l

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Pedig ott van. Az épület bal oldalába kell lennie.

BlackShadow
régimódi vagy 😛 nekem spec bejönnek a hangok .. igaz sok közük nincs a 2. vh-s fegyókhoz ^^
mp is egész jó ahogy néztem de még bõvebben kell átvizsgálnom egy végleges vélemény megformálásához 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Asszem feladom 😄. Megyek inkább tovább egyiptomba.

Serpa
<#wilting>

Dietrich
üdv.

nem lelem örömöm benne..ezek a hangok teljesen szarok...

Serpa
üdv!
hogy megy az mp?
😊

Vedd le directx7-re... én is csak végigjátszás után vettem észre, hogy valamiért azon maradt, és úgy is teljesen korrekt volt vizuálra. Arról nem is beszélve, hogy utána megnéztem 9 alatt és diavetítés volt <#wilting>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Lehet látni, hogy honnan lõ, egy kis fénycsík. De változtatja a helyét. 2 ablak között rohangált nekem.

forza milan
halljatok,az lenne a gondom,hogyha direct ipvel csatlakoznak hawerjaim,megaklántagokat,akkor acd keyes szenvedést irja ki!nem lehetugy szervert csinálni hogy ez ne történjen meg?

Sland
Ezt nézzétek: kakimanó klán

bazz ez nagyon LOL

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Mondják a társaid, hogy hol van a német orvlövész. Amúgy bal oldalon, 3. emelet, ha jól emlékszem.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Elég hülyén fog hangzani, de elakadtam 😄.
Ott vagyok azon a pályán ami téli és ilyen sniperes neve van.
Tehát meek, látom, hogy egy hapekot lelõnek sniperral, azt ugye nekem megkõne keresni a gonosz német sniperosokat, de sehol se találom.

Már vagy fél órája nézegetem a romokat meg ezeket. Hol a fenébe vannak?
Bal oldalt? Vagy jobb oldalt? Egy ház ablakában??

Még a levegõ visszatartó móccerrel sem találtam õket.

Frank99
jajjajj..

options...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Casseus
MENU/OPTIONS

ha te azt tudnád...^^

Casseus
FAQ

ha te azt tudnád...^^

Quicksilver
Légyszi irjatok le hol tudom átrakni directx 7-re
thx<#integet2><#integet2><#integet2>

Csuhai G
256 kbit/sec az szerintem biztos elég a multizáshoz!
Konzol: #7465

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Szabó Péter
256 kbit/s sebességel tudok majd cod 2 vel multiba játszani?
Illetve nem tudom a "0"-val elõhívni a konzolt, hogy kiirassam az fps-t.
Hálás köszönet válaszadómnak!

Dietrich
tévedtem..

a COD2 MP =/= COD+UO
COD2 MP = UT, CS
<#falbav>

leírná valaki hogyan kell használni???
megpeccseltem és semmi

Pano
ha van egy profi netkapcsolatod (ADSL-el meg se próbáld 😄 ), akkor igen. Vagy ha LAN-ozni akartok, akkor csak természetesen.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich
Megkérek minden Call of Duty 2 szerverrel rendelkezõ klánt hogy vigyázzanak a szervereikre, mert megjelentek a külföldi (környezõ oszrágokból) hackerek. Akik CheatPolice néven mennek be, azonnal rugjátok ki. Kifagyasztják a klienseket, szétpingelik a szervert.

Félreértés ne essék, a cA klánt lecsíterezték, majd minden szerverre követtek õket és az elõbb kifejtetteket mûvelték. Felvették maguk elé a klán nevét, cheaternek hirdetik magukat és www.ca-cheats.com honlapot reklámozzák ahonnan cheateket tölthettek le(természetesen az oldal nem létezik). A cA klán nem cheater! Köszönöm hogy elolvastátok a hírt, vigyázzon mindenki nagyon!
A cyberassassins.hu-n nyílt egy evvel foglalkozó forumtopic is.

A cA Klán tagjait egyre csak dobálják ki a szerverekrõl, aki ezt teszi olvassa el újra a hírt. A cA NEM CHEATER KLÁN! Csak külföldiek vették fel a nevüket és cheatelnek illetve annak adják ki magukat! CSAK AZOKAT VÁGJÁTOK KI AKIK CHEATPOLICE néven mennek.

http://www.callofduty.hu/