Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különvélemény:

A hangok sztm nagyon jok lettek,1-2 fegyver hangját leszámitva.Mikor a fejed melett hallod az elsüvitõ golyokat,hmm... Hangra 98%-ot adnék
Nagy negativum,hogy kisebb eõmû kell,hogy dx9-ben tudjunk nyomulni,aztm a többségnek sajnos messze nem adatik ez meg.Ezenkivül elég sok a bug,de remélem hamarosan lesz patch. Grafra 90 % adnék
Játékélmény, Nekem nagyon bejön,kicsit realisztikusabbnak érzem,hamar ott hadja a fogát az ember ha nem figyel.Személy szerint nekem nagyon hiányzik a sprint,igazán beletehették volna.Gránátdetektor viszont nem kéne bele.Fegyverek jobbak lettek,föleg a félautomata puskák tetszenek,viszont sokszor észrevettem mikor specbe követtem valakit ,hogy lövésnél a gép nagyon sokszor féreszámol,totál mellé lö az ember de mégis eltalálja..
Összeségébe nekem tetszik,ugyhogy nem kesergek ,hogy lehetett volna jobb is,inkább nyomom 1000-el.

valaki segítene nekem egy tört szervert hogyan kell indítani úgy, hogy az ase is lássa????
a private server patch-et hogyan kell használni???
megpecseltem és semmi

me and a monkey
Köszönöm, érdekesnek tûnik. Cserébe egy nagyon jó II.VH. oldal.

Axis History

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

nekem is olyan
"gyenge" a videókártyád vagy kicsi a memóriád.
nekem is ugyan ilyen

Srácok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy a tárgyak pl: autó, növényzet stb... csak akkor rajzolodik ki rendesen, hogyha közelebb megyek.Távolról pl nincsen növényzet csak ha közelebb megyek.
Minden maxon van pedig.Ez miért lehet?

Yossarian
a hibaüzenetbõl az jön le nekem, hogy nem a setup.exe-t indítod.

Nieleen

Mi lehet a gáz. tud ekem segíteni valaki????????
Hali

Leszedtem a gamet a wanadoo-ról de a a telepítés kezdetekor ezt írja ki:
egypszichonauta
oh kösz én láma

Yossarian
FAQ

Nieleen

egypszichonauta
vki plíz adjon egy cd-keyt.köszi

Van népitánc! <#vigyor>
Yossarian
nem játszok cs-vel, de rosszul rémlik, hogy abban is van ugra-bugrálás?

Nieleen

Richard90: köszi, bejött! Frissítettem. <#eljen>
ReTeK
hogy ne csak fekete-fehérben legyen meg a fílinged --> ww2 szinesben (magyar katonák is) <#kacsint>

nekem ez jobban bejön mint a cod1-elugrok-a-golyó-elõl-ugri-bugri-nyuszi stílus, lehet ez kicsit cs-s lett mert itt óvatosabbnak kell lenni, a futás viszont hiányzik és a hangok is elég gyatrák (ez utóbbi zavar legkevésbé)

Kandurex
Most is vannak rajta vagy 50 -en . 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hungs.hu|28ms|84.21.4.49:28960

attiGT
Mi a legjobb magyar törtszerver IP címe? A kép alá nemrég ki volt írva. Kösz.

a filereket is frissítsd vfeco

Azért, mert DX7-re vagy kápcsolva. Shadow csak DX9-nél van.
Nálam az ASE nem kérdezi le a COD2 szervereket! Minden mást igen, pedig frissítettem a progit. Mi lehet a gond?
Punker
helyette lehet ugrálni végtelenül az X+1 kilós felszereléssel 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

valaki tudna segíteni hogy tört szervert hogyan lehet indítni a server patch segíségével?

me and a monkey
Csak halkan jegyzem meg, hogy az az igazi II. világháborús feeling nem lelhetõ fel annyira a játékban, mint mondjuk elõdeiben. Valami olyasmi hangulatot várnék a játéktól, mint amilyen pl. azokban a kis átvezetõ fekete-fehér, korabeli filmhíradókból kiérzõdik.
Nekem az U.O. tetszett eddig ilyen szempontból a legjobban,a futás opció nagyon is elvárható egy játáktól, hisz pl. a magyar hadsereg is ezzel operált hajdan a Don-kanyarnál...
A realitását egy kicsit rontja a játéknak, egy harci jeleneteknél azért fontos a futás. A német filmhíradókban is szinte csak kétrét görnyedve futó katonákat látni, nem poroszkáló kamerádokat.
Ez csak a multi részre igaz, a single player eddig kimaradt az életembõl.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

forza milan
valaki játszik tört gémmeldirect ip-vel?nem tudja hogy kénemegcsinálni hogy nekünk is jó legyen?nemértem miéer csinálja eztagame?!

Megdöbbenve láttam az alábbi grafikai táblázatban, hogy a grafika beáll.-nál
van shadow beállítás. Ez nálam hiányzik.
Valaki tudja, hogy miért van ez?
Ma2ska
Hát nem tudom, lehet hogy van a hangoknál eltérés de összességében 5.1 ben nem szól rosszul az egész. Tudtommal a filmeknél és a játékoknál annyira nem törekednek a realizmusra, soxor amivel kiváltják az eredetit, hatásosabbnak bizonyul. Pl. pofozkodásnál az ütések hangja stb.

forza milan
vagy a szerverbeállitások rosszak?valakisegitene?

forza milan
MIért van az,hogy klántagokkal ip szerint akarunk játszani,más a cdkeyünk,de kiirja hogy cd-key bla-bla!ez már idegesit,van erre vmi megoldás?

Punker
erre nem mondok inkább semmit, jó játékot mindenkinek, én eltünök szóljatok ha van valami patch ami normalizálja a helyzetet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
szerintem van jó néhány II.VH-s film amiben ezt megoldották elég jól..vagy ahogy leírták. Eredeti fegyverekkel löttek és azok hangjait használták fel a játékokban.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ma2ska
A háború végülis tömeghent tudtommal.

Ma2ska
Ha már realitásnál tartunk szvsz realban egyáltalán nem nyomták ilyen lelkesen, fél liter vodka után max, mert mindenki azzal volt elfoglalva hgyan élje tul.

ROTI
Na én is végigjátszottam a sp-t. Szrintem nem olyan rossz, legalábbis én nem vártam sokkal többet. A II. VH-ból CoD stílusban nem hiszem, hogy sokkal többet ki lehetne hozni. Ez elég kötött téma. Esetleg + távolkeleti pályák. A gépigény "kicsit" magas, de ami pozitívum, hogy ha belassul akkor inkább lassított felvétel mint szaggatás. A hangok vegyesek szeintem is, de ha belemerül az ember a csatába akkor nem vészes. A hangulat a 44-es pályáktól nekem nagyon bejött, talán ezekre gyúrtak igazán a többi meg csak helykitõltésnek van, de azért azok sem olyan rosszak. Aki csodát várt az csalódott. Az a baj, hogy mindenki elvára az újitásokat de ez néha ront egy játékon. Ha meg nincs benne új akkor meg az a baj. Szerintem.

Punker
na jó nem kezdek el vitázni veled a semmirõl, neked bejön ez a fajta tömeghent nekem meg nem ennyi.

bodesz
isten vagy 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Punker
axis = tengelyhatalmi egységek? 😊 töri órán aludtál? 😊

Punker
USA televan veterán fegyverekkel vittek mindenbõl emléknek, pár hónapja voltam kint haditalálkozón, pár száz eredeti fegyverrel puffogtaták egymást a részvevõn, mikor tõled 30 méterre elkezdi osztani az áldást egy MG42 majd rájössz hogy miért panaszkodnak az emberek 😊

Ma2ska
Majd megkérdem egy haditalálkozón, mesélje el Pista bá hogy volt amikor osonva megszerezte azt a tervrajzot :-)

bodesz
hi all.lenne 1 kérdésem.kész a magyarosításom MP módhoz és Menü is full magyar.minek írjam az Axisokat meg az Allieseket.alliesek szövetségesek de akkor az axisok???semlegesek? 😄 vagy mih? 5letet pls

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Ma2ska
Manapság a lõtereken nem sok 2.vh fegyver található. Az Ak 47 a háború után lett kitalálva, és ami a mai napig használatos.

Punker
ja csak az nem 2. vh így engem nem érdekel 😊

Punker
menj ki egy haditalálkozóra vagy hallgass meg 1 korhû dokumentum filmet, egy komolyabb játéknál kimennek a lõtérre és bedigizik a fegyverek hangját.....

Ma2ska
Nos, aki osonni akar, Splinter Cell. Az imént pont valami tervrajzot kellett megszerezni, igaz nem osonva.

Ma2ska
Honnan tudjátok hogy a 2. vh-ban milyen hangok voltak?

Punker
itt vannak egyáltalán feladatok? volt a kábeles azt kész (annak az ötlete még tûrhetõ is) de a többi menj és ölj meg mindenkit stb, hol vannak a régi jó osonós szerezd meg a papírokat stb küldik? 😞

Ma2ska
Bezzeg abban milyen összetett feladatok voltak...

Forrest Gump
Teljesen egyetértek, ez így közel nem hozza azt a hangulatot, mint anno az CoD1.