Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B@dsector
1024*768 Full 2xFSAA, vsync & directx9 enabled: average 42 fps, max 61 fps

elég szépen megfogja a gépemet <#wow3>
KM
Szekciót?<#ravasz1><#idiota>

Pano
ezért is jó pl az eredeti <#mf2><#vigyor2><#nevetes2><#crazya>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
de, lehet crack hiba is! A cracker miközben kiszedi a védelmi ciklust, vagy átírja lehet, hogy véletlenül átír/átpatchel egy olyan szankciót ami az exeben futási hibát/összeomlást okozhat!

Szóval, elõfordulhat...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

viszont 12 ora van mar csak megjelenesig!!vki megveszi majd a gamat?!most h biztonsagi mentest vegig nyomta?!
vegyél 6800 ultrát és élvezd a játékot<#mf1>

szvsz sprint rohatt fontos lenne pedig!!mert h geppuska tuz elott,vagy ha meglonek ,fedezek moge rohanasnal nagy szerepe lenne..pisztojra--ha egyaltalan van ep nallad-valtas meg sztem korulmenyesebb a gyorsabb haladas erdekeben mint egy,tok realisztikus rovid sprint,kulon gombal..mellesleg sprint mar a 2002 es dod ban,meg sok mas jatekban is volt..es sztem nagyonis h rohatt fontos lenne!!!
valo eletben sem ugyan abban a tempoban batyogsz tovabb ha eppen problema van...

en meg bulettimot,meg a mentalvarazslatokat is nagyon hianyolom a jatekbol..cod 2 mp pecsig csak a 10-15 eveseknek fog bejonni igazan..

es sztem granat dobas kulongomb is visszas kicsit,mert gyorsabb lett igy a hajigalas ugyan,ami nagyobb hatekonysagot eredmenyezne..de valosagban is ido kell h elokotord ovrol...szal ez erdekes
PSAV
ratyi amd-d van <#mf1>

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Mitõl lehet az hogy Dx7-ben 1024-es felbontással marhára akadozik.Proci kihasználtság 100%

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

KM
Nem mi nem jöttünk rá magunktól, hogy mire jó a sprint...<#levele>

Dietrich
<#eljen>
HQ-ból DM modot kreáltak <#gonosz3>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nyeksek
látom nem tudtok értelmes választ adni, mostmár nem is kell, inkább megyek codozni...

soulhunter
bazzz...
a CoD + az UO-ja gagyi volt...
eddig is utáltam a 2 VH-s vackokat,amikkel legszivesebben kitöröltetném a készitõk nemesebbik felét,de ez...

HÁT EZ VMI ISZONYAT JÓÓÓÓÓ 😊
ez az elsõ 2 VH-s gém,ami tetszik,de komolyan 😊
ez végre leköt 😊

tetszik,hogy mexûnt a medipack, viszont nem értem,hogy gyogyulhatok fel 10 mp alatt,ha elbujok 1 sarokba...
ezen kivül csak 1 bugot találtam
hiába kapcsolom be az SLI compatibility mode-ot optionsba, baxik használni!!!

nahh, asszem most teszem félre életemben elõször a q4-et és a SS2-t emiatt a játék miatt😊 (de F.E.A.R marad) 😊

a multit még nem probálom ki,csak ha végignyomtam a szinglét,dehát ez igy nem épp easyn nem fog tul gyorsan menni 😊

egyelõre csak jot tok mondani a játékrol /ilyen se volt még/ 😊
<#eljen><#eljen><#eljen>

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

KM
Kicsit gondolkozz! Mire lehet használni? Na ugye...

nyeksek
itt most nem az uo-ról van szó, hanem hogy miért kéne a sprintelés a cod2-be

Darukezelő
nem tudtál érvényesülni az UO-ban,hogy ennyire nem tetszik?😊

nyeksek
miért lennék hülye?

KM
Jajj!

Captain Sparrow
má meg hülye vagy

ranGer2
Háááát pedig a demóba se voltak bug ok sehol.. csak nálam.. emléxel? 😄 ezek se azok.. csak rosszul estek a csodálatos fizika következtében.. neeem ez amúgy nem szrikpt és animálva sincsenek a karakterek.. 😄Ddd

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

nyeksek
háj! magyarázza már meg nekem vki, hogy miért hiányzik a sprintelés a játékból? semmi szükség nincs rá... akinek sprintelésre van szüksége mennyen és jáccon a ratyi uo-val...

Én is csak lestem olyankor.

MOST ÖSZINTÉN: leszedtem a játékot, elindítottam a Single részét, és annyira megtetszett, hogy nagy lelkesen megnéztem a Multi részét is. NO, ezt NEM kellett volna. Min.1 éve játszom az UO-val, és az után ez egy óriási csalódás.

Yossarian
hát ja. Elõször azt hittem, hogy rosszul látok, amikor kiírta nekem, hogy addig nem éledek fel, amíg nem semlegesítik a HQ-t. :-o Nem fényezés képpen, de az egész csapatot én vittem a hátamon, mindenki leszarta a rádiót, sõt a többségnek negatív volt még a statja is, erre spectbõl nézhettem végig, ahogy leszedik a rádiómat. azóta COD2 HQ-ra be se mentem...

Nieleen

KM
De te sem! Ne a számokra verdd magad, hanem komoly véleményt próbálj formálni (magadtól)!
Az sp nagyon jól eltalált, de az mp hatalmas visszalépés. A pályák sem sikerültek túl jól, a fegyverek kriminálisak (ppsh sorozattal a pálya másik végébõl lehet tarolni). Arcade lett az egész. Nem maradt meg az elõzõ COD hangulata. A sprintelés elhagyása egyszerûen bûn, a hq szabályok nevetségesek.
Csak remélni tudom, hogy valamit sikerül kijavítaniuk, de addig ez egy cs szintû popularista játék.

attiGT
**rvára felb***ta az agyamat az a küldi mikor ki kell menekülni Tutyimutyiból, vagy honnan. Már a mercivel száguldunk és bekanyarodunk egy helyre, ami persze zsákutca és jönnek mögöttünk panzeresek. És az a *eci sofõr meg ide-oda rángatja azt a szart. És persze nem találom el, mígnem egyszer õk nem találtak el...

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Ezt a rövidke esszét fogalmazom már vagy 1 hete (cod2 letölthetõ)... Volt egy rövidke botlásom: az msn nevem mellett ez szerepelt: cod n3v3r, cod2 43v3r...
De már átírtam erre: cod only multi, cod2 only fun....

Legalább is dec 16 ig. Amikor is az elsõ olyan anticheat program lesz kész, amit vki hosszú fárasztó munkával fel fog törni... És újból lehet tervezni egy újat, reméljük nem kerül rá sor...

(codot a kispöcsöknek, cod2 õt az apukáknak)<#bee1>

Viktorr
ismerõs plusz nekem még a fegyver szokott a feje fölött forogni LOL

Tibor
thx

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

DJ Skyline
csináltam néhány képt'...

egy kis bugparádé

a hosszú fárasztó mûszak után jól jön a pihenés!<#idiota>

a klónok támadása v1.0

a klónok támadása v2.0

vas szigor,fegyelem!

de valami jó minõségû! mert ezek nem azok..

fAQ!
valaki linkelje be pls a cod 2eredeti jó minõségû borítóját!!!
nagyon megköszönném!!!
Neuman
de azt még nem adták ki igaz?

!!!HALA MADRID!!!

Tower Guard
off
Boldog szülinapot Tibor
on

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

tudja valaki h mikor jön az elsõ javítás mert már jó lenne... meg egy anticheat is

Tibor
tényleg gy uo átirat volt akkor

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Fejes021
hangkártya peccsel jó lesz sz.tem

http://www.panoramio.com/user/518310

Gunner
demo valahogy nekem is hasított asszem full graffon

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Neuman
és ha a hangkártyához leszedek valami frissítést?

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
akkor ez addig nem is fog futni amíg nem adnak ki valami patch-et

!!!HALA MADRID!!!

nekem is ez problémám , szar az optimizálás de nagyon ! érdekes hogy a demot sikerült jól optimizálni, csak a fullbol "felejtették ki"

Neuman
utána meg ezt írja:
------ sound system initialization -------
Attempting 44 kHz 16 bit stereo sound
available 3D providers:
Error during initialization:
EXE_ERR_MSS_INIT_FAILED_MP

Valami hangkártya problém
Creativ Sound Blaster Live 5.1 van benne

!!!HALA MADRID!!!

Fejes021
próbálj reinstallt

Neuman
akkor mi lehet?

!!!HALA MADRID!!!

Fejes021
az nem crack problémája, akkor ilyesmit ír ki: Please insert the correct CD/DVD ROM.

Neuman
Sziasztok!
Lehet hogy már kérdezték, de én újra megkérdem!
Hogy kell be crackalni a játékot mert a Single Playernek ott van a crack-ja, de ha azt át másolom akkor nem indul el.
bejön egy kis ablak Fatal eror néven és abban pedig a következõ szöveg áll: error during initialization: EXE_ERR_MSS_INIT_FAILED_MP

!!!HALA MADRID!!!

<#eljen>

Alapvetõen kapja be számítástechnikai világ! Meg a fejlõdése is!
9600Xt-n ( 550/740 )15 fps-t csikarjak ki dx9 módban....?
Túró egy optimalizálás...Far Cry+Hl2+Doom3+SCCT...stb....elment majdnem maxon, de ez...!
PATCH-ET IDE, DE RÖGTÖN!

Hej mindenkinek!
me and a monkey
1-tõl 8133-g mindent ! Nyissunk új lapot.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."