Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég szépen megfogja a gépemet <#wow3>#wow3>
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Szóval, elõfordulhat...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
valo eletben sem ugyan abban a tempoban batyogsz tovabb ha eppen problema van...
en meg bulettimot,meg a mentalvarazslatokat is nagyon hianyolom a jatekbol..cod 2 mp pecsig csak a 10-15 eveseknek fog bejonni igazan..
es sztem granat dobas kulongomb is visszas kicsit,mert gyorsabb lett igy a hajigalas ugyan,ami nagyobb hatekonysagot eredmenyezne..de valosagban is ido kell h elokotord ovrol...szal ez erdekes
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
HQ-ból DM modot kreáltak <#gonosz3>#gonosz3>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
a CoD + az UO-ja gagyi volt...
eddig is utáltam a 2 VH-s vackokat,amikkel legszivesebben kitöröltetném a készitõk nemesebbik felét,de ez...
HÁT EZ VMI ISZONYAT JÓÓÓÓÓ 😊
ez az elsõ 2 VH-s gém,ami tetszik,de komolyan 😊
ez végre leköt 😊
tetszik,hogy mexûnt a medipack, viszont nem értem,hogy gyogyulhatok fel 10 mp alatt,ha elbujok 1 sarokba...
ezen kivül csak 1 bugot találtam
hiába kapcsolom be az SLI compatibility mode-ot optionsba, baxik használni!!!
nahh, asszem most teszem félre életemben elõször a q4-et és a SS2-t emiatt a játék miatt😊 (de F.E.A.R marad) 😊
a multit még nem probálom ki,csak ha végignyomtam a szinglét,dehát ez igy nem épp easyn nem fog tul gyorsan menni 😊
egyelõre csak jot tok mondani a játékrol /ilyen se volt még/ 😊
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
MOST ÖSZINTÉN: leszedtem a játékot, elindítottam a Single részét, és annyira megtetszett, hogy nagy lelkesen megnéztem a Multi részét is. NO, ezt NEM kellett volna. Min.1 éve játszom az UO-val, és az után ez egy óriási csalódás.
Nieleen
Az sp nagyon jól eltalált, de az mp hatalmas visszalépés. A pályák sem sikerültek túl jól, a fegyverek kriminálisak (ppsh sorozattal a pálya másik végébõl lehet tarolni). Arcade lett az egész. Nem maradt meg az elõzõ COD hangulata. A sprintelés elhagyása egyszerûen bûn, a hq szabályok nevetségesek.
Csak remélni tudom, hogy valamit sikerül kijavítaniuk, de addig ez egy cs szintû popularista játék.
Ezt a rövidke esszét fogalmazom már vagy 1 hete (cod2 letölthetõ)... Volt egy rövidke botlásom: az msn nevem mellett ez szerepelt: cod n3v3r, cod2 43v3r...
De már átírtam erre: cod only multi, cod2 only fun....
Legalább is dec 16 ig. Amikor is az elsõ olyan anticheat program lesz kész, amit vki hosszú fárasztó munkával fel fog törni... És újból lehet tervezni egy újat, reméljük nem kerül rá sor...
(codot a kispöcsöknek, cod2 õt az apukáknak)<#bee1>#bee1>
egy kis bugparádé
a hosszú fárasztó mûszak után jól jön a pihenés!<#idiota>#idiota>
a klónok támadása v1.0
a klónok támadása v2.0
vas szigor,fegyelem!
nagyon megköszönném!!!
Boldog szülinapot Tibor
on
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
------ sound system initialization -------
Attempting 44 kHz 16 bit stereo sound
available 3D providers:
Error during initialization:
EXE_ERR_MSS_INIT_FAILED_MP
Valami hangkártya problém
Creativ Sound Blaster Live 5.1 van benne
!!!HALA MADRID!!!
http://www.panoramio.com/user/518310
Lehet hogy már kérdezték, de én újra megkérdem!
Hogy kell be crackalni a játékot mert a Single Playernek ott van a crack-ja, de ha azt át másolom akkor nem indul el.
bejön egy kis ablak Fatal eror néven és abban pedig a következõ szöveg áll: error during initialization: EXE_ERR_MSS_INIT_FAILED_MP
!!!HALA MADRID!!!
9600Xt-n ( 550/740 )15 fps-t csikarjak ki dx9 módban....?
Túró egy optimalizálás...Far Cry+Hl2+Doom3+SCCT...stb....elment majdnem maxon, de ez...!
PATCH-ET IDE, DE RÖGTÖN!
Hej mindenkinek!
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."