Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
biztos nem adnék ki annyi pénzt egy gépre, legfõképpen anyámékkal nem fizettetnék ki ennyit, és legfõképpen ezzel nem dicsekednék az tuti
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
a gép:
ASUS A8N-Sli Premium
AMD Athlon64 X2 4800+
Kingmax 2*1giga RAM
2 DB ASUS EN7800GTX Sli-ben
szal nem gyenge gép! : )
ASUS A8N-Sli Premium,AMD Athlon64 x2 4400+,2DB ASUS EN7800GTX,2*1 giga Kingmax RAM,
Nieleen
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
TudatLAN - on nyomtam most egy kicsit úgy 4 órát , nem is rossz! 😉
hungs.hu már nincs?
mezei Gigabyte 6600GT meg P4 3,2-es prescott, 2x512MB TwinMos...a többi a szokásos sallang 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Meggyütt a cod2 dvd-m, holnap a futár kihozza!!!
Mit mondjak neki skacok?????<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Alaplap: ASUS A8N-Sli Premium
Processzor: AMD Athlon64 X2 5000+
VGA kártya: Radeon x800 512MB
RAM: PQI 3*1 giga
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Egyébként olyan 100-120 fps el kellene rohangálnia.
Alaplap: ASUS A8N-Sli Premium
Processzor: AMD Athlon64 X2 4400+
VGA kártya: Geforce 7800 GTX
RAM: Kingmax 2*1 giga
ASUS A8N-Sli Premium,AMD Athlon64 x2 4400+,2DB ASUS EN7800GTX,2*1 giga Kingmax RAM,
Be kell menned egy bunkerba majd amikior vége a visszaszámlálásnak, ill. mikor mondják, hogy green smoke akkor a bunker tetején villog egy kis sárga szar na azt be kell indítani és züld füsttel jelez majd.
Ekkor jön a felmentõ sereg.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
"Hát nem tudom másoknál mért 15 meg 30 Fps,de nálam 1024*768-ban DX9-en 4AA-an 16AF-en 80-120FPS között van egyszóval fut mint atom.Kiprószálnám nagyobb felbontásban is hátha ott jelentkeznek a gondok amit mások tapasztaltak csak hát azt nem kultiválja a monirorom.
Config: AMD Sempron3000+@3300+ 1.25GbRam Inno3D6800GT/Ultra"
a D-DAY missiot hogyan lehet megcsinálni? egyszercsak elkezd visszaszámolni aztán vhova lkéne bunji de hova?
vki segítsen.
\\__/) (O.o) ( } { )
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Addig nem is nyomom az spt, mp marad map ismerkedésre... Caen 43v3r.