Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
hali skacok, ne haragudjatok de péntek óta nincs netem azért nem voltam, remélem hétvégére meglesz az uj netem és akkor ujra elkezdem a fölös hsz-ek törlését ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Dietrich
options--->grafika

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hogy kell átálitani Dx7-be mert így nagyon szagat!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

geri15
Hello!
Nem tudunk a játékhoz kódokat
köszi

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Dietrich
mert õk is és én is na meg a cod1 felállított egy mércét nagyon vártuk a COD2-t és persze h minden régebbi játékos próbálgatja, teszteli. Túl nagyok voltak az elvárások legalábbis a részemrõl. Én nagyot csalódtam most..az elmúlt 2 év alatt a cod1 elsõ demójának megjelenésétõl kezdve semmi más játékot nam raktam fel a vinyómra 2-3 napnál hosszabb idõre ami ebbe a háborús FPS kategóriába tartozik (MOHPA,BIA,BF2)és nem is multiztam semmi mással. Az ilyen CS kategóriáju játékok sem jöttek be nálem, de tudom sokan szeretik.
Nagyon nagy patch kell ahhoz, hogy ezt a gamet rendbe rakják mert így gyanítom meg se közelíti majd azt a sikert az eladási listákon mint a COD1 ami hónapokig rajta volt a TOP5 és TOP 10-es listán.

"warokra marad a cod egyenlõre" ezt írták nem olyan rég..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hello!
Nem tudtok a játékhoz kódokat.
köszi
nyugodtan visszamehetsz kodozni, senkinek se fogsz hiányozni , a CoD 2 sikere töretlen ( megse jelent még a game ) és már több mint 650en játszák interneten CSAK magyarországon, nem beszélve hogy itt abonyba dugigvan mindkét lanclub egész nap és cod 2znek , errõl enyit

érdekes akkor mért ismerek olyan embereket akik 20-30 felett vannak és CoD 2znek ? sõt én is 19 vagyok akkor most hogyis van ez ? <#miaz>

Dietrich
ez a COD2 MP egy gagyi arcade lett 8-10 éves jenki kis pöcsöknek készült és a sok gizda szünidõs nálunk is rátukmált 😄

+--^----------,--------,-----,--------^-,
| ||||||||| `---toMz---' o \ \
`+---------------------------^-------------|
`\_,---------,---------,--------------'---|
/ XXXXXX //\ /
/ XXXXXX //__/
/ XXXXXX //
/ XXXXXX //
/ XXXXXX //
(_______(/
`------'

gyertek multizni

Istencsászár
single benne fergeteges lett, hangulatilag a toppon van, multi hentre jó, warokra marad a cod egyenlõre

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

magus
amugy igy ranezesre ez is kette fogja osztani a scenet, uoba atmentek paran, de ide amig nem jon ki egy patch vagy pam nem fog atmenni csak hentelni a nep

Pano
szerintem ezzel a felgyógyulós dologgal a fegyverek lövési pontosága miatti elõnyt akarták egyensúlyba hozni, csak rosszul sült el az elképzelés.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Hát a single szerintem rettentõ jó volt,simán ûbereli az elõzõ részeket,pedig azok se voltak rosszak.
Na de bementem multiba,régi kedvenc HQ játékmódomban.Hát hogy minden fegyver irreálissan ponos lett az még csakcsak,bár az automata fegyverek messzire tényleg szórhatnának jobban.
Azt nem tudom hogy én lettem szenilis és nem emlékszek már a régi Codos idõkre hogy mik voltak,vagy a PB hiányának köszönhetõ,de néha olyan reflex lövések jöttek félpályás messzeségbõl hogy csak ugy lestem a killcam-ben mi történt.
Multiban a visszagyógyulós energia totál bukás.Valakit eltalálok,kicsit hátrébb megy,mire ujra elõjön meggyógyul teljessen.Zseniális...(jó hát közelrõl automatával igy is ugyis ledarálják az embert,de kicsit meszebb állók simán visszavonulnak gyógykúrára)
HQ-ban a rádio le-felrakása olyan gyorsan megy hogy ha valaki odajut azt már megállitani szinte lehetetlen.Ez újabb hülyeség szerintem,mert már nem kell a pontot igazán tartani,vagy védeni azt aki éppen megszerzi/leszedi hisz pillanatok alatt megvan a mûvelet.
Aki meg kitalálta hogy a sprintet ki kell hagyni,az egyszerûen nem volt normális.
A multija ettõl még nem rossz szerintem,és talán valami patch is jön majd ami javit rajta.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

magus
viszont sztem a palyak szarok. szanaszejjel bombazott palyak minden kis szar lyukbol lonek, ezer helyen lehet menni, eselyed nincs. egy ket jobb palya kivetelevel nem lettek tul jok sztem. a regiek kozul is sokat elrontottak szvsz

magus
hat uobol kb kivettek a ppsh-t, en ott adtam fel az egeszet mikor meglattam hogy szor az uo

aamugy itt az mp44 tenyleg eleg gaz h nem hord felre semmit.

na meg a shoti😄 hat azzal iszonyat lehet hentelni, az nagyon durva😄

Lacc
Beírom már az én véleményemet is, bár nem sokban különbözik számos elõttem szólóétól 😊
UO-hoz képest szvsz is egyértelmû visszalépés úgy zusammen. Esetleg a kinézetre lehetne azt mondani, hogy tényleg jobb az összhatás, de ettõl a néhány új dx9 effekttõl nem estem hanyatt azért. Mindenestre a hangulatot hozza a megszokott cod színvonalon.

De amit a fegyverekkel mûveltek, hát majd dobtam egy hátast. MP44-el célzás nélkül csak úgy állva a pálya felébõl le lehet darálni aki épp arra téved, szórás nuku - a célkereszt megy széjjel de minek. PPSH-t is említették elõttem, az szerintem is rohadtul egy unbalanced fegyver lett (bár az elõzõ részekben is eléggé az volt, de ott legalább távolra nem volt túl hatékony, itt meg...). A puskák, félautomaták úgy ahogy elmennek, de ezek a sorozatlövõ, automata fegyverek borzalmasak ahogy vannak.

Ez a nincsenhápé dolog is érdekes, singlebe elmegy még, de multiba, hát... Újítás tudom, de mégiscsak furcsa, persze hozzá lehet szokni, de ez így csak tovbább növeli az arcade jelleget, ami szvsz nem egy pozitivum. Legalább a többé-kevésbé realisztikus sebzésrendszert meghagyták, tehát (legalábbis rövid idõtartamon belül 😛 ) nem kell az egész tár valakibe. Viszont 4-5 métereket zuhanok különösebb sérülés nélkül, ami jön az úgyis visszagyógyul magától.

Lehet, hogy a készítõk mindenféle poros iratták mélyén bizonyítékot találtak arra, hogy a WW2-ben valamennyi oldal közkatonáit default oltották be nanitokkal amik a harctéren biztosítanak közvetlen azonnali orvosi ellátást 😛
attiGT
Nembírom ki, kûggy képeket, árassz el minket infokkal, tesztelés eredményei? Milyen a multi? 😄D

UnknownAsshole
Baxák meg minden csak XBOX-ra van ?<#rinya><#rinya><#rinya>
Pano
Én még mindig választ várnék a következõ kérdésre:
Hogyan lehet felsõ indexet írni a névbe? 😊 (laikusoknak, akik alkalmazzák: kicsinyített betûtípus, ami feljebb helyeszkedik egy picit el. Tehát a normál szöveg után feljebb. Ilyen pl a karikás C vagy TM jelzések.)

Aki megmondja, annak a válaszát nagyon értékelném és megköszönném 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

UnknownAsshole
DEEZMIEZ??
Viktorr
gratula mien ? jó?
hozzánk szerinted mikor jut el?<#wink>

Tomo15
OFF:Ügyes vagy<#worship>
ON:Senki nem tudja, hogy hogy lehet kikapcsolni azt a kis "X" célkeresztet amikor becelzom az embert?
Gaben78
a multi a netrõl modosíthatta?

Gunner
Most jut eszembe! Én még nem is játszottam MOH😛A-tal <#wow3>
Dejó, letöltöm! 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Én már jáccok a COD 2 vel!!
Gaben78
duhoc_assault SP-ben nem tölti be! pls help!

Épp ezért király, hogy nem olyan mint a mohaa meg a mohpa közötti különbség!! Azzal a 180fokos fordulatal nem értek volan semmit mint ott...
Rakás sza lett a pa, ellenben a cod2 esetén, szerencsére negy különbség nics az elõdtõl.. épp ezért király😄

Gunner
sütyimestej! <#zavart1>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

UnknownAsshole
EZMIEZ ?

Tower Guard
Csak szûk helyeken szopás ha shotgunnal jön egy kisköcsög.Bár ha az elsõ lövését túléled vagy kikerülöd aztán már szinte simán kilehet nyírni

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

1: ha nem találod: invert vertically look vagy mi....

2: bocs nem tudom biztosan: miért nem kezded elölrõl a pályát, hogy aztán a "no"-ra menj? 😄

3: miért nem olvasol el kérdéseket, amiket feltesznek neked? <#nevetes1><#nemtudom>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

tomi989
egyelõre nem akarja telepíteni de már játszottam vele a haveromnál.
Az activision belehúzott jó lett.

A számítógép azé van hogy tönkretegyük POP FOREVER

az az invert mouse asszem 😊 próbálgasd, ott van az optionsban😊)
Tompie
Driver frissítés megoldotta a problémát!

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

pihi
Üdv ojan problémám van , hogy ugye a tréningen kérdezett vmit énmeg le igeneztem a francba namost nem kelett volna mer felcserélte az egeret..azt hol tudom viszaálitani?forditva mukodik..HELP ME igy naon sucks!

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

Sajnálom én nem tudom.. de tudom, hogy vannak az sg-n olyan segitökész emberkék akik csak arra vának, hogy valaki segitséget kérjen<#wink>
csak mindenki játszik;P <#violent>
Tompie
Nem tudjátok az mitõl van hogy nekem nem látszódik pl a kezdõ film csak hang van meg az átkötõ kisfilmek se látszanak ott is csak hang van. ???

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

grotesk
szerintetek jó? szerintem tökugyanolyan mint az 1. pff...

és, mivel én már majdnem a CoD 1 megjelenése óta nyomom, vén rókának számítok 😉 de szerintem egy gratulát megér az infinity nek 😉
hát,szerintem, nem sokat ér az a shotgun, csk nagyrészt lámák veszik kézbe.. ez a jó a játékban, hogy vannak ilen hülék akiket simán ki lehet löni, mert ez a fegyver egy 2 - 3 méteren túl már semmit nem ér meg sem sebez.. ennyi az én véleményem😊
Nekem a single is nagyon tetszett.. már veteránban is végigtoltam, de ez a multi.. egyszerüen csodás szerintem 😊
ez pedig az én véleményem a CoD 2. röl..
shotgun<#mf3><#banplz>

Mert az a csávo neve...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Igen,a fegyver részt tényleg elcseszték...nem terminátorok rohangálnak a harcmezõn<#hehe>....shotgun...nah.....engem az nagyon idegesít...elém ugrik és meg se tudok moccani,bamm egy lövés és megfekszik az emberem.Na azért az új pályák szépek én úgy gondolom,meg a régiek és jók,de ez az én véleményem,nem veszünk össze ezen<#wink>.

\"Az igazán nagy embert az jellemzi, hogy a lehetetlent akarja és valósítja meg\" Adolf Hitler

Viktorr
nekem bejönnek a pályák
egyikkel sincs bajom

Captain Sparrow
hát szerintem meg ha a cod2-t és az uo-t kéne összehasonlítani akkor az uo sokkal jobb szerintem..
midenki a shotgun-t sziggya mikor ennyi erõvel az mp44et is lehet vagy fõleg a ppsh-t mert semmi szórásuk nincs..ppsh-val kurva messzirõl simán kilõsz bárkit néhány lövéssel...ahogy lõsz az mp44el olyan mintha belenne betonozva, vagy olyan izom a faszi hogy nem mozog a kezébe <#szomoru1>
a shotgunnnal meg csak közelrõl érdemes lõni mert messzire örülhetsz ha megsebzed az embert

szal szerintem nem nagy szám a cod2..az új pályák nagy része tök szar, de azért szebbek..a grafika télleg jó

Malakai
Nah, azokhoz szólok akik sokat olvasgatják külföldi fórumokat, cod2tools-ról van vmi hír? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

es megbantad?!