Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Nagyon nagy patch kell ahhoz, hogy ezt a gamet rendbe rakják mert így gyanítom meg se közelíti majd azt a sikert az eladási listákon mint a COD1 ami hónapokig rajta volt a TOP5 és TOP 10-es listán.
"warokra marad a cod egyenlõre" ezt írták nem olyan rég..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nem tudtok a játékhoz kódokat.
köszi
| ||||||||| `---toMz---' o \ \
`+---------------------------^-------------|
`\_,---------,---------,--------------'---|
/ XXXXXX //\ /
/ XXXXXX //__/
/ XXXXXX //
/ XXXXXX //
/ XXXXXX //
(_______(/
`------'
gyertek multizni
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Na de bementem multiba,régi kedvenc HQ játékmódomban.Hát hogy minden fegyver irreálissan ponos lett az még csakcsak,bár az automata fegyverek messzire tényleg szórhatnának jobban.
Azt nem tudom hogy én lettem szenilis és nem emlékszek már a régi Codos idõkre hogy mik voltak,vagy a PB hiányának köszönhetõ,de néha olyan reflex lövések jöttek félpályás messzeségbõl hogy csak ugy lestem a killcam-ben mi történt.
Multiban a visszagyógyulós energia totál bukás.Valakit eltalálok,kicsit hátrébb megy,mire ujra elõjön meggyógyul teljessen.Zseniális...(jó hát közelrõl automatával igy is ugyis ledarálják az embert,de kicsit meszebb állók simán visszavonulnak gyógykúrára)
HQ-ban a rádio le-felrakása olyan gyorsan megy hogy ha valaki odajut azt már megállitani szinte lehetetlen.Ez újabb hülyeség szerintem,mert már nem kell a pontot igazán tartani,vagy védeni azt aki éppen megszerzi/leszedi hisz pillanatok alatt megvan a mûvelet.
Aki meg kitalálta hogy a sprintet ki kell hagyni,az egyszerûen nem volt normális.
A multija ettõl még nem rossz szerintem,és talán valami patch is jön majd ami javit rajta.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
aamugy itt az mp44 tenyleg eleg gaz h nem hord felre semmit.
na meg a shoti😄 hat azzal iszonyat lehet hentelni, az nagyon durva😄
UO-hoz képest szvsz is egyértelmû visszalépés úgy zusammen. Esetleg a kinézetre lehetne azt mondani, hogy tényleg jobb az összhatás, de ettõl a néhány új dx9 effekttõl nem estem hanyatt azért. Mindenestre a hangulatot hozza a megszokott cod színvonalon.
De amit a fegyverekkel mûveltek, hát majd dobtam egy hátast. MP44-el célzás nélkül csak úgy állva a pálya felébõl le lehet darálni aki épp arra téved, szórás nuku - a célkereszt megy széjjel de minek. PPSH-t is említették elõttem, az szerintem is rohadtul egy unbalanced fegyver lett (bár az elõzõ részekben is eléggé az volt, de ott legalább távolra nem volt túl hatékony, itt meg...). A puskák, félautomaták úgy ahogy elmennek, de ezek a sorozatlövõ, automata fegyverek borzalmasak ahogy vannak.
Ez a nincsenhápé dolog is érdekes, singlebe elmegy még, de multiba, hát... Újítás tudom, de mégiscsak furcsa, persze hozzá lehet szokni, de ez így csak tovbább növeli az arcade jelleget, ami szvsz nem egy pozitivum. Legalább a többé-kevésbé realisztikus sebzésrendszert meghagyták, tehát (legalábbis rövid idõtartamon belül 😛 ) nem kell az egész tár valakibe. Viszont 4-5 métereket zuhanok különösebb sérülés nélkül, ami jön az úgyis visszagyógyul magától.
Lehet, hogy a készítõk mindenféle poros iratták mélyén bizonyítékot találtak arra, hogy a WW2-ben valamennyi oldal közkatonáit default oltották be nanitokkal amik a harctéren biztosítanak közvetlen azonnali orvosi ellátást 😛
Hogyan lehet felsõ indexet írni a névbe? 😊 (laikusoknak, akik alkalmazzák: kicsinyített betûtípus, ami feljebb helyeszkedik egy picit el. Tehát a normál szöveg után feljebb. Ilyen pl a karikás C vagy TM jelzések.)
Aki megmondja, annak a válaszát nagyon értékelném és megköszönném 😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
ON:Senki nem tudja, hogy hogy lehet kikapcsolni azt a kis "X" célkeresztet amikor becelzom az embert?
Dejó, letöltöm! 😊
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Rakás sza lett a pa, ellenben a cod2 esetén, szerencsére negy különbség nics az elõdtõl.. épp ezért király😄
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
2: bocs nem tudom biztosan: miért nem kezded elölrõl a pályát, hogy aztán a "no"-ra menj? 😄
3: miért nem olvasol el kérdéseket, amiket feltesznek neked? <#nevetes1>#nevetes1><#nemtudom>#nemtudom>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Az activision belehúzott jó lett.
A számítógép azé van hogy tönkretegyük POP FOREVER
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
csak mindenki játszik;P <#violent>#violent>
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
Nekem a single is nagyon tetszett.. már veteránban is végigtoltam, de ez a multi.. egyszerüen csodás szerintem 😊
ez pedig az én véleményem a CoD 2. röl..
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
\"Az igazán nagy embert az jellemzi, hogy a lehetetlent akarja és valósítja meg\" Adolf Hitler
midenki a shotgun-t sziggya mikor ennyi erõvel az mp44et is lehet vagy fõleg a ppsh-t mert semmi szórásuk nincs..ppsh-val kurva messzirõl simán kilõsz bárkit néhány lövéssel...ahogy lõsz az mp44el olyan mintha belenne betonozva, vagy olyan izom a faszi hogy nem mozog a kezébe <#szomoru1>#szomoru1>
a shotgunnnal meg csak közelrõl érdemes lõni mert messzire örülhetsz ha megsebzed az embert
szal szerintem nem nagy szám a cod2..az új pályák nagy része tök szar, de azért szebbek..a grafika télleg jó
(\__/) ( X.x) ( } . { )