Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
\\__/) (O.o) ( } { )
ASUS A8N-Sli Premium,AMD Athlon64 x2 4400+,2DB ASUS EN7800GTX,2*1 giga Kingmax RAM,
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
ASUS A8N-Sli Premium,AMD Athlon64 x2 4400+,2DB ASUS EN7800GTX,2*1 giga Kingmax RAM,
illetve annyi rémlik,hogy az emberek sokkal élethûbben halnak meg(esnek a földre) vagy mi
Egyébként nem a gamestar-os b@dsector vagyok.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
teazért vehetted meg a géped minden porcikáját egyedül mert valoszinüleg te már dolgozo egyedét képezed a társadalomnak.!
ui:te AZ a badsector vagy?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
mellesleg a game rohatt jo..iszonyun szetzuzott pajak,romok kirajak,ellenfelek jonnek ezerrel,gyonyoru minden,fegyverek hihetetlen csodaszepek,tarsak ajtot pl kb 5 fele keppen rugjak lokik nyittyak!!ai van ezerrel!szal rohatt jooo!!!
jaa es van (3madik mapon vok)3 uj fegyver!!ROHATT JOOO!!!
csak ezt akartam mondani ..bocs..
és nem a szüleim!!!
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
csak azokat a gémekért adod ki pénzt amiket nagyon kedvelek
(A viccek topikba is én raktam be.)
Ha az ellenség a közelben van, akkor te is.
Ha az õrmestered lát téged, akkor az ellenség is.
A bejövõ tûzcsapásnak van elsõbbsége.
Ne nézzél ki feltûnõen, mert az vonzza a lövedékeket
Próbálj meg jelentéktelennek látszódni, hátha kevés a lõszerük.
Mindig van egy út.
A könnyebbnek látszó út mindig alá van aknázva.
A profi ellenség kiszámítható, az amatõr veszélyes.
Az ellenség csakis két esetben támad meg téged:
- Ha felkészültél rá
- És ha nem...
A csapatmunka létfontosságú, mert akkor az ellenségnek van alkalma másra lõni.
Ha nem emlékszel, akkor a Claymore mindig feléd néz.
Az ellenséges elterelõ hadmûvelet, melyet nem veszel figyelembe, lesz a fõ csapásirányuk.
Ha a támadásod jól alakul, akkor éppen egy rajtaütésbe sétálsz bele.
Bármi, amit csinálsz, magadra vonja az ellenséges tüzet. Ha semmit nem csinálsz, az is.
Ne vondd magadra az ellenséges tüzet, mert az idegesíteni fogja a körülötted lévõket.
Soha ne oszd meg olyan valakivel a lövészgödrödet, aki bátrabb nálad.
Ha mindenbõl nagyon kevés van, kivéve az ellenségbõl, akkor a harctéren vagy.
Ha a területet megtisztítottad, ne feledd ezt elmondani az ellenségnek is.
Soha ne feledd el, hogy fegyveredet a legolcsóbb áron dolgozó beszállító készítette.
A rád zúduló ellenséges tûznél csak a saját csapatok tüze lesz pontosabb.
Az öt másodperces idõzítõ mindig három másodperces.
A gránát repeszkörzete mindig egy lábbal tágabb, mint amilyen messze tudsz ugrani.
Ha elõrébb vagy, mint az egységed, akkor a tüzérség a kértnél közelebbi koordinátákat célozza be.
A fontos dolgok mindig egyszerûek.
Az egyszerû dolgok mindig kemények.
A könnyebb módszer általában halálos rád nézve.
Egyetlen harckész alakulat sem megy át a szemlén.
Egyetlen szemle-kész alakulat sem képes harcolni.
A nyomjelzõ minkét irányba jelez.
A rádió azonnal tönkremegy, ha valamire valóban azonnal és életbevágóan fontos okból szükséged van.
A „minden idõben” légitámogatás rossz idõben nem mûködik.
Ha mindkét fél úgy gondolja, hogy vesztésre áll, igazuk van.
Az egyetlen valóban ellenõrzött terület az a földdarab, amin éppen állsz.
A „bajonett törvénye” azt jelenti, hogy az gyõz, akinek még maradt lövedéke.
A B-52-esekrõl és az MC-130-asokról ledobott kazettásbombák nagyon, nagyon pontosak. Mindig eltalálják a Földet.
Lehetséges harc nélkül gyõzni, de harcban sokkal nehezebb és az ellenség sem fog együttmûködni veled.
A legveszélyesebb személy a világon: egy hadnagy, térképpel és iránytûvel.
Az összekapcsolandó dolgokat sosem szállítják együtt.
A harci tapasztalat olyan valami, ami akkor kéne már, amikor éppen megszerzed.
Teljesen mindegy, merre kell menni, az felfelé lesz.
Minél rosszabb egy idõjárás, annál inkább kinn kell lenned.
Minden félreérthetõ parancsot félreértenek.
Az a felszerelés, amire pont szükséged lenne, hiánycikk.
Nincs nagyobb kielégülés, mint amikor valaki rád lõ és elhibázza.
A lefogó tûz csak a kiürített területeken fejti ki hatását.
A harckocsi a közvetett tûz pontatlanságának mintaképe.
Az aknavetõd egyetlen lövedéke csapódik a célterület kellõs közepébe. A befulladt.
Soha ne állj fel, ha ülhetsz.
Soha ne üljél, ha feküdhetsz.
Soha ne maradj ébren, ha aludhatnál.
Ha rengeteg lõszered van, sosem téveszted el a célt.
Ha kevés lõszered van, sosem találsz el semmit.
Minél drágább a fegyver, annál gyakrabban kell javításra küldeni.
Minden ütközet két vagy több térkép határvonalán történik.
A radarok és a hõérzékelõk éjjel vagy rossz idõjárási viszonyok között romlanak el, leginkább akkor, ha éjjel van rossz idõ.
Ha használnád az éppen most lejegyzett rádiófrekvenciákat, a legfontosabbat olvashatatlanul írtad fel.
Ha elegendõ lõszer és más utánpótlás áll rendelkezésedre, az ellenség két hét múlva támad.
Ha kevés a lõszered és az utánpótlásod, aznap este.
A sikeres támadásokat akkor vezeted, ha senki nem látja, a kudarccal végzõdõeket akkor, ha ott van a tábornok is.
Az ellenség sosem figyeli a rádióforgalmazást, egészen addig, amíg egy nem biztonságos csatornát nem használsz.
Ha ledobod magadról a felszerelésedet, mert hirtelen tûzharc tör ki, a tartalék lõszer és a gránátok hullanak a legmesszebb, ellenben a csajkád a lábad elé pottyan.
Minél súlyosabb a sebesülésed, annál messzebb van a fedezék.
A raktáros csak két méretet ismer: túl kicsi vagy túl nagy.
Ha elveszted az ellenséget a szemed elõl, vess hátra egy pillantást.
Csak akkor jut az eszedbe a gránát használata, amikor az ellenség ehhez már túl közel van.
A lõszer, ami AZONNAL kell, a következõ szállítmánnyal érkezik.
Hátizsák-szabályok:
- Bármilyen gondosan csomagolsz, a hátizsák mindig túl kicsinek bizonyul.
- Bármilyen kicsi a hátizsák, mindig túl nehéz.
- Bármilyen nehéz a hátizsák, sosincs benne az, ami kéne.
- Mindegy, mit keresel, a zsák legalján lesz.
Nincsen olyan, hogy tisztességtelen elõny.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
pl Magyarországon senkinek nem az a gondja, hogy dolgozni kell a pénzért, hanem az, hogy mennyit dolgozik a semmi pénzért. Faterom is a hét minden napján reggel 8-tól este 8-ig dolgozik (hétvégeken is, szobat, vasárnap), ünnepnapokon 8-tól este 7-ig vagy 6-ig, üzletvezetõ és örül ha megkap 120-at nettóba. Van amikor csak 80-at tud hazahozni. Szabadnapot nem kap. Ha eljön szabadnapra, akkor vonnak az így is kevés fizetésébõl. Én emiatt is nagyon féltem, mert már azért 50 éves, szarrá dolgozza magát, õ sem a régi. Nehogy az egézségére menjen a túlzott nagy hajszolás. De sajnos valahogy el kell tartani a családot. Emiatt is nem fogadok tõle pénzt és emiatt is vettem fel diákhitelt, holott a család gyõzködött, hogy nem kell, majd megoldják valahogy.
az egyetem nem olcsó mulatság, sajnos meg nevetséges. Ha esetleg valahogy szerzek cash-t valami alkalmi munlából akkor haza is adok belõle, vagy én állom a nagy bevásárlást stb.
nah, lelkizésbõl elég 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mondjuk én is a minap vettem egy 19" TFT-ért 120.ezerért Sulinetre. (Így 60at visszakapok majd, plusz a régi monitorom eladtam 20ért, és máris ott van hogy 40ezer volt az új LCD monitor 😉 (Mert amúgy ki se adnék ennyit ezekért) nem éri meg...
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
én ha veszek valamit elõtte hosszú ideig a teszteket nézegetem
és azt nézem hogyan tudom minimális befektetéssel megúszni...
így sokkal izgalmasabb mintha kicsengetnék 400K-t és elhoznám a gépet 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hát figy, 300 forint egy gépre még nem sok. sztem. Én pl 1 millás gépet simán összetudnék dobni, ha lenne rá pénzem 😊. Mindamellett, ha kicseszel egy gépre mondjuk fél millát, azzal elvagy max 1 évig, utánna megint újíthatsz. Ha normálisan akarod tartani a lépést, akkor bizony nem elég egy átlagos magyar kereset. Sõõt, még a középkategóriás kereset sem nagyon (max akkor ha egyedül élsz és csak magadra kell költeni).
Szóval, drága hobbi a pc.... Én is most költöttem rá 40 000 forintot, aztán szinte semmi érdemlegeset nem vettem bele(beszart az alaplapom, meg a ház is, ezeket cserétlem, vettem ramot, ennyi. S még eléggé takarékos voltam). Jah, és ezt is diákhitelbõl... szóval 😊. Azért kellett mindenképp müködõképessé tennem a gépet, mert nekem kell a tanulmányaimhoz.