Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
akár.
😊

de ez az MP, nem az UO féle MP.
😞

akyyy
😄DD

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

EmThor
LOL ez kurv#nagy!!

Segítsen valaki!! Nem tudom a CoD2-t DirectX 9 re állítani, mert kb 1 perc után kilép, és valami ATI hibát ír ki a driverrel kapcsolatban. A legfrissebb 5.10a van fönn. Tudtok megoldást?
Gunner
Picit játszottam a puskámmal

<#vigyor1>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

DJ Skyline
mér nem délelõtt,délután játszotok Dietrich, Serpa, Yossarian, KM,és a többiek?😊
akkor tudnék menni én is de így mostanság már nem!😞
dolgoztok-e?😊

Dietrich
maradj ott! 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

k8bal
ott kell maradni a társaiddal!
akkor az egyik kidugja a puskáján a sapkáját a Sniperes azt lelövi és akkor megmondják hogy hol van!
ez mindig máshol van tehát ott kell picit tudni angolul!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Serpa
bekukkantok ide.
^4Clan-HQ ^3CoD2 ^1Public & Teszt Szerver HQ Rulez|14ms|193.202.63.82:28960

Serpa
ájm redí, ájm redí, ájm redí ...
😊

magus
hat, az ember menne be tdm be el alameinbe hentelni egyet, erre a sok hulye a letezo osszes sarokba beult es kempel. tdm ben. a csurhe is atjott codbol:/

menrt a privi

Dietrich
Serpa, Yos, KM? <#confused>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ok:d de nekem nem bolti polcról kell

dalackraul...bolti polcrõl..már bocs....magas volt a labda😊

valaki létszives írja már meg hogy honnan tudom leszedni csak ne dc vagy fájlmegosztó legyen és ne is wanadoo😄 köszi elõre is:d

valaki segitsen...a menõbbek közül..én sajna nem vagyok az..a sztálingrád küldetésnél kiabálják, hogy sniper!sniper! ahogy a létrához megyek -lelõnnek..valaki segitsen, hogy tudok továbbmenni?
elõre is kösz
alex

Dietrich
lövök is mindenkire semmi cicó <#hehe>

Hát erre csak egy megoldás van: mindenkinek adod az ólomáldást ezerrel <#hehe>

még soha nem választottam a shotgunt,de nem is fogom.. meghagyom a lámáknak

Dietrich
naja de honnan tudjam melyik az ha ellenem van? 😊 Vagy ezt is kiírja a cod2? 😄

Lõdd szarrá vele állandóan a server admint, csak megunja egyszer a dolgot <#nyes>

matyi08
jó ez a játék. az elõbb játszottam vele elõször, az 1-el soha, de így elsõre nagyon feelinges, ahogy kiabálnak össze-vissza!<#nyes>

Dietrich
van még 15 perced <#integet2>

Dietrich
én is..de azért ma elrohangálok vele..messzire legalább nem úgy hord mint az mp44 <#hehe>

Mindkettõt utálom..

Balumann
A legjobb mikor egy Shotgunnal meg egy sniperrel vagy (1 közeli, 1 távoli fegyver 😄 )

Balumann
nekem a Call of Duty UO-ba írta ezt a 3. pályánál miután felraktam egy patcet..
Ebbe nem volt gondom (lehet hogy azért mert még nem jött ki patch 😄 )

a "hill400" nevezetü pályán hogy kell tovább jutni? vmi bunkert kell megvédeni v mi
vki segitsen pls.

\\__/) (O.o) ( } { )

Gaben78
a netes multi piszkálhatta el?

Gaben78
hi! bajban vok! Couldn't load maps/ duhoc_assault.d3dbsp - szóval nem tudom mi lehet a gond hogy nm tudja betölteni. ez a D-Day pálya (SP)

Dietrich
mind a 4-en mint a régi szép idõkben...csak Kotászt kell már rávenni oszt mehet az arcade hent 😊

Dietrich
most lettem kész a cod+uo telepítéssel..most rakom a cod2-t..aztán üsse kõ..legfeljebb egésznap a shotgunnal rohangálok amíg az adminok nem veszik ki végre ezt a fegyvert <#eplus2>

Yossarian
a kedvedért én is vállalok egy órát, ha a gyerkõcöktõl fel tok menni 😄

Nieleen

Serpa
fingom sincs.
ASE ban is most láttom elõször a servereket.

Kandurex
Komolyan rá kellett dumálni <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

KM
Meggyõztél! Melyikre?

Serpa
ma 21 körül kiprobálom az MP -t?
jössz(tök)?

Dietrich
nem vagy te túl szigorú? <#nyes>

én nem tudom hogy milyen azért kérdem

ASUS A8N-Sli Premium,AMD Athlon64 x2 4400+,2DB ASUS EN7800GTX,2*1 giga Kingmax RAM,

Tower Guard
Ízlések és pofonok nekem tetszik

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

kár hogy nincs kempelõs-sniperes pálya

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

a multi miért xar?
én még nem nyomultám velé de mindenhol ezt olvasom!

ASUS A8N-Sli Premium,AMD Athlon64 x2 4400+,2DB ASUS EN7800GTX,2*1 giga Kingmax RAM,

az mp vel még nem nyomultam
enyire xar???

Kandurex
Szaklapok?<#wow3> Hmm... 80 - 90% körül. Ha lenne olyan lap ami nincs elkötelezve, akkor SZVSZ 60 - 70% a befutó.<#rolleyes>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

KM
SP: 92%, MP: 15%, szvsz.

Tower Guard
Na megvolt a mai multi Call of Duty 2 S&D www.obinet.hu serveren
Csak az shotgun idegesít

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

szerintetek hány százalékot fognak adni a játékra a szaklapok?

Viktorr
ehez MINEK?

Dietrich
uszkve 8 éve <#nyes>