Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Mikor elindítanám a játékot(crackeltem),ezt írja ki
Error during initialization:failed to load image
Ez miért van?
köszi
hülye elkényeztetett bzi <#falbav>#falbav>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
max 10
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
kár hogy ehhez 2 évnek kellett eltelnie a kezdõ asszem 12K-s árhoz képest.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
nevetségesek...és akkor megvannak sértve, h netrõl szerzik be az emberek...adnák max. 8K-ért..az reálisabb ár lenne nem ez a rablás.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
2.cod 2 telepítve
3.elindit ase
4.kiválaszt cod2
5.fenti menübe (ábrás) refresh
6.double klikk server
7.én igy inditottam multiba
hogyan lehet multizni? <#idiota>#idiota>
a FAQ-ban, nincs leírva...
valaki leírná részletesen? most játszanék elõször CoD-dal multiban 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
hát basszátok meg, ez azért már rohadt nagy túlzás!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
5.9es driver, szerintem azért számít a 4.1 -> 5.1
dx9ben a gamma már csak mediumon megy, de ... vmiért úgy érzem hogy dx7ben jobban fut, pedig az fps az stabil ugyan az a két beállítás között
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Számithat ez valamennyit? Én nem igazán veszem észre a külömbséget.
Választ megköszönöm!
(2200*sempron abit nforce2, 1GB dual ddr radeon9600 sima 256)
dx 9-be 12-18 FPS ez igy korrekt?
1: miért szedi ki minden inditásnál az options-ban az "optimize for SLI" rész "YES" szövegét,és állitja át "NO"-ra?
driver: DHZerop0int 81.85 - enable multi-GPU
2: nos,mivel az audigy-m meghalt, kénytelen voltam az elmult napokban integrált hangkarival játszani...
nem is volt semmi gáz,a játék hûûûûde übermáyer volt...
volt...
aztán visszatettem az audigy-t (az ujat,amire kicserélték)
nahh,én hülye belõttem az EAXot,mer eddig minden játék jobban hangzott vele,meg nyertem is vele 1-2 FPS-t
most meg huzza le az FPS-t,mint állat 😞
eddig ment aktiv harc közben 28-42 FPS-sel,most meg örülök,ha 1általán 25 fölé megy
erre tud bárki megoldást?
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
elõször bele is sétáltam szépen.
Nieleen
fegyverek szórása
ne lássam a gránátot, h hova dobta az ellen
ne lássak piros pöttyöket
a HQ-t teljesen elszarták DM mod lett belöle
valami jobb védelem mint a PB
nagyjából ezeket kell az elsõ patchben orvosolni
Nieleen
de hogy a konzolt miért nem tudtam elõhívni az rejtély..most persze elõjön rögtön 😉
Nieleen