Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na senki nem tud segíteni nekem?

geri15
valamilyen bug
kezdd elõrõl a pályát

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Segítsetek elakadtam! A Leningrádos pályán, ahol a villmos mellöl 1 tank jön, amit a fürdõbõl felszedett robbanószerrel kell hatástalanítani. Sikerült is de nem tudok tovább lépni, mert a csillag és a küldetésjelzõ nem vátozik, holott elõttem ég a tank. Mi lehet a baj??
msn re bocsika

sziasztok akinek megvan a cod 2 nek az r00 fájla az jöjjön sms re fontos címem:[email protected] elõre is köszi_D

geri15
mert valszeg áron alul szerezte, mondjuk 6-8 ezerért.. és még így is nyer rajta
volt haverom pont ugyanezt csinálta. eredeti játékokat megvett 2-3 ezerér, és továbbadta 5-10ér

AlieN911
Bonus Disk röl mi a vélemény?? megvan valakinek?? mi van benne?😊

Honda - The Power of Dreams

urbijoe
akkor minek vetted meg ha el akarod adni?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

geri15
persze 😄 már várom hogy lapátolhassam minden reggel bazmeg <#duma><#vigyor>

KM
Tedd a szívedre a kezed! Azért eshetne már.<#idiota>

geri15
lolmár mindenkinek essenmárhó-s logója van??! <#wilting>

KM
Itt már alakul valami, van rendes indikátor, nem gyógyul vissza a delikvens, van már elsõsegély, csak nem lehet felvenni (csak azok a fránya fegyverek ne lennének ennyire elbakkantva):
^4<^1F^7G^2C^4>^1COD2 HQ^5server|13ms|84.21.10.205:28960

Szevasztok!
Ha valakit érdekel eredeti Call of Duty 2 vagy F.E.A.R játék, bontatlanul és számlával az írjon e-mailt a [email protected] -ra, vagy keresse fel azoldalamat.
Dietrich
tessék? <#ravasz1><#nyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

KM
Halhatatlan lettél ezzel a beszólással!<#eplus2>

hi
feltettem az ASE progit beállitottam és mikor rákattintok egy szerverre akkor fatal errort ir ki hogy: Error during initialization:EXE_ERR_INVAILD_CD_KEY
ez mi?
mit csináljak hogy mûködjön?
segitsen vki.

\\__/) (O.o) ( } { )

KM
Te magadtól lettél ilyen vagy segítettek?<#falbav> Mennyibõl tartana beírni a Google-be (ami egyébként a barátod)? Másokat meg ne noszogass, ha te nem vagy képes elõbb gondolkodni...<#shakehead>
Egy idézet, ami pont passzol ide:
"Okos ember kezében a net egy nagyon jó eszköz, a buta csak arra használja, hogy legyen hol kérdezni."<#nyes>

Yossarian
pont mint neked. gondolod mi fejbõl tudjuk az URL-t? Toom, jobban esne, ha megkeresnénk helyetted...

Nieleen

há most oan nehezetekre esik?

EmThor
google a barátod

na vki egy linkt pls

báttyó02
faq :|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

honnan tudom leszedni azt az ASE programot, amivel megy amulti???

COOL végigtoltam a gamet!!

Dietrich
singlérõl nem tudok mit mondani, mert még el se indítottam..majd ha nem lesz netem 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Azért Doom3 motoron megnéztem volna a partraszállás után a lövészárkos jelentet...<#whatever>
(nagyon meszze látható nyilt terep,rengeteg ember,néha mindent elboritó füst,)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
nekem olyan benyomásom van, h ezt a cod2-t nagyon kapkodva, sietve dobták piacra, h a karácsony miatt megelõzzék a konkurenciát. Úgy voltak vele nesztek játszatok, majd kiadjuk hozzá a patchet amivel gatyábarázzuk kicsit.

Hiba volt h a Q3 motort túrbózták és nem váltottak újra. Még a doom3 motor is jobb megoldás lehetett volna...szerintem.

Azt se felejtsük hogy szerintem most sokkal fontosabb volt az Xbox360-as verzió nekik.Könnyen lehet hogy a pc-s ennek esett áldozatul optimalizáció terén.Viszont elképzelhetõ hogy a X360-as kijövetele után összedobnak valmi méretesebb javitást ehhez is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
huhh...
ha jelenleg nincs hangszorókimeneted az alaplapodon amit erõsen kétlek...odafogod bedugni.
veszel egy hosszabbító kábelt 1,8m (500Ft kb)+ a fülhallgatód ami 1m..ne mond már hogy nem elég hosszú 😉
nekem azért kellett füllhallgatóra váltani mert a családomnak túl hangos volt a pavlov háznál a csata multiban :p

báttyó02
😄DDDDDDD

Dietrich
multi majd akkor lesz jó, ha normálisan átgondolják és 300megás patchet kiadnak hozzá....addig ez egy arcade viszont jobb idõtöltés a Gyõzike show megtekintésétõl 😄

báttyó02
jaja
ehát ugytünik ebbõl a q3 motorbol csak ilyen áron tudtak szép grafikát kihozni :\
vagy csak elbaszták..

urbijoe
szerintem müködne a dx9 átlagos gépeken is csak elbaszták a játékot a programozok
volt pl: a The Cronicles of RIDDICK abba is szépen csillogott minden és simán ment egy 2gigás cerkán

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Dietrich
4-5K

anno nekem az IC7 deszkán az integrált szar hang mindig elszállt a cod1 multi közben..akkor vettem. Ha nem igényled a házimozit meg a genius home theatre-t akkor ez is jó lesz.

báttyó02
"te szerjózsa! neked mennyi van még hátra?
nem tudom bazz..most töltõdöm vissza.."

😄DDDDDDddddddddddddddd

Dietrich
és az miért jó? így is annyi szar íródik már ki a képre, h lassan azt nem látni ami a lényeg 😉
úgyis visszatöltödik az életed ha meghúzod magad a sarokban..
meg az életben is anno mikor rohangáltak biztos tudták mennyi van hátra az életükbõl..1perc, 1 óra, 1 nap, 1hét, 1 hónap,1 év...

"te szerjózsa! neked mennyi van még hátra?
nem tudom bazz..most töltõdöm vissza.."
😄

realitás rulez..

báttyó02
mert azt csak akkor hallod ha zenei cd-t teszel be :\

báttyó02
olcsó kb. 4000forintos .a.sasd.as.a

Prince of Máté
énis szoktam fülhallgatóval játszani de már nem ér le a hangszóróig a zsinór. Viszont a gépnél a cd vagy dvd meghajtónál be lehet dugni de nekem nem jó.Át kell valamit állítani?kösz

Prince of Máté
és ez mennyibe kerül?

Dietrich
SBLive 5.1
nálam ez van+fülhallgató <#nyes>

Prince of Máté
mondjatok egy jó de olcsó(kb4000 ftos)hangkártyát!most akarok venni mert a mostanimon a hang recseg<#idiota>

Bandee1987
nekem is elõfordul, fõleg füstben és nagy robbanások közepette

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

azért ezzel nem teljesen értek egyet ^^

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

KM
Azért van még mit javítani rajta, sajnos...

csuhi
😛

csuhi
hali!
tudna valaki segíteni? hogy lehet, házi tört szervert csinálni, amire tudnak mások is csatlakozni, és elfogadja a kulcsot?

hali srácok!

egy kérdésem lenne. multiplayerben csinálok egy saját server-t, és amikor haveromék akarnak csatlakozni, akkor kidobja véletlenszerûen hogy rossz cd-kulcs. de van olyan, hogy ha ujrainditja a gepet akkor egybol beengedi. és ezt mind full randomba csinálja. nem tduja valaki, hogy mitõl lehet? vagy mivel lehetne ezt kiküszöbölni?

Elõre is köszi a helpet!

Kenny
Met
Nekem néha betorzul a hang és olyankor a játék is lelassul kicsit.
3 féle hangkártyával próbáltam😊 és a hang minõséget is levettem mediumra.
Dx7-ben játszom.
P43G, 2x512MBRam, Radeon 9600Pro és most egy SB Live van a gépben.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae