Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt haverom pont ugyanezt csinálta. eredeti játékokat megvett 2-3 ezerér, és továbbadta 5-10ér
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
^4<^1F^7G^2C^4>^1F^7G^2C^4>^1COD2 HQ^5server|13ms|84.21.10.205:28960
Ha valakit érdekel eredeti Call of Duty 2 vagy F.E.A.R játék, bontatlanul és számlával az írjon e-mailt a [email protected] -ra, vagy keresse fel azoldalamat.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
feltettem az ASE progit beállitottam és mikor rákattintok egy szerverre akkor fatal errort ir ki hogy: Error during initialization:EXE_ERR_INVAILD_CD_KEY
ez mi?
mit csináljak hogy mûködjön?
segitsen vki.
\\__/) (O.o) ( } { )
Egy idézet, ami pont passzol ide:
"Okos ember kezében a net egy nagyon jó eszköz, a buta csak arra használja, hogy legyen hol kérdezni."<#nyes>#nyes>
Nieleen
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
(nagyon meszze látható nyilt terep,rengeteg ember,néha mindent elboritó füst,)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hiba volt h a Q3 motort túrbózták és nem váltottak újra. Még a doom3 motor is jobb megoldás lehetett volna...szerintem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ha jelenleg nincs hangszorókimeneted az alaplapodon amit erõsen kétlek...odafogod bedugni.
veszel egy hosszabbító kábelt 1,8m (500Ft kb)+ a fülhallgatód ami 1m..ne mond már hogy nem elég hosszú 😉
nekem azért kellett füllhallgatóra váltani mert a családomnak túl hangos volt a pavlov háznál a csata multiban :p
ehát ugytünik ebbõl a q3 motorbol csak ilyen áron tudtak szép grafikát kihozni :\
vagy csak elbaszták..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
volt pl: a The Cronicles of RIDDICK abba is szépen csillogott minden és simán ment egy 2gigás cerkán
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
anno nekem az IC7 deszkán az integrált szar hang mindig elszállt a cod1 multi közben..akkor vettem. Ha nem igényled a házimozit meg a genius home theatre-t akkor ez is jó lesz.
nem tudom bazz..most töltõdöm vissza.."
😄DDDDDDddddddddddddddd
úgyis visszatöltödik az életed ha meghúzod magad a sarokban..
meg az életben is anno mikor rohangáltak biztos tudták mennyi van hátra az életükbõl..1perc, 1 óra, 1 nap, 1hét, 1 hónap,1 év...
"te szerjózsa! neked mennyi van még hátra?
nem tudom bazz..most töltõdöm vissza.."
😄
realitás rulez..
nálam ez van+fülhallgató <#nyes>#nyes>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
tudna valaki segíteni? hogy lehet, házi tört szervert csinálni, amire tudnak mások is csatlakozni, és elfogadja a kulcsot?
egy kérdésem lenne. multiplayerben csinálok egy saját server-t, és amikor haveromék akarnak csatlakozni, akkor kidobja véletlenszerûen hogy rossz cd-kulcs. de van olyan, hogy ha ujrainditja a gepet akkor egybol beengedi. és ezt mind full randomba csinálja. nem tduja valaki, hogy mitõl lehet? vagy mivel lehetne ezt kiküszöbölni?
Elõre is köszi a helpet!