Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ahogy patay is megaszonta jobban járok kurvaszép dx7-el mutliban + 100fps-sel mintha a szinténkurvaszép dx9-et nézném, és a 20 fps miatt ölnének le állandóan :|
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Multiba nevet hogy lehet szinezni?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
de az tény hogy inkább dx7fullon tolom mint dx9low-on ..
multival 1hete vagy hogy játszok,és nembirom letenni
kurvajo
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ennyi
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
én is megpróbáltam felhúzni és nekem is egybõl újraindult
de jó neked, nekem a fear egy idõ után lefagy (lásd a fear topikban a hozzálszólásaimat)
lehet hogy a procival van valami
hallottam már olyat is hogy a hypert treadinget ki kell kapcsolni (de ez a bf2-nél)
én ahhoz biztos nem nyúlok
directx7-es simán fut nekem
Megy a MotoGP! ( a tvben 😊
Nagy nehezen letöltöttem a játékot egy hét alatt torrenten keresztül, erre mikor csomagolnám ki jelszót kér 😞( http://www.bit-moviez-crew.dl.am/ innen van a torrent, nem tudja valaki a jelszót? Mit tegyek? 😞((
belogin olsz, vagy ASE -ból egyszerûen beírod h /rcon exec cb.cfg (a szervered ftp -jén a mainba másold) és ha vissza akarod váltani az eredetire akkor pedig /rcon exec xxx.cfg (obinál dedicated.cfg)
és íme:
cb.cfg
Sajnos véletlenül letöröltem azt a file-t ami a telepítéshez tartozó kódot tartalmazza. Tudnátok nekem adni egy ilyen kódot?
Köszönöm!
Meg dátumot is ír minden egyes küldetés rész elõtt<#ejnye1>#ejnye1>
De tényleg mondjuk történetnek nem is lehet nevezni, mert ez már megtörtént esemény (aki esetleg jól tudja a törénelmet annak elég az idõpont és már tudja mi jön :I )
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
így teljes az egész 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
DE akkor az bele se kezdjen! <#mf2>#mf2>
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
ez egy hülye kérdés 😄
"nincs benne sok fordítanivaló"
aki nem angolt tanul, az nem tudja ilyen könnyen elintézni a dolgot...