Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
1. tuljadonképpen a sprint-re nem emlékszem elõzõ részbõl, UO-val nem toltam, hogy ment, ilyen kis csík ment le amíg gyorsan átszáguldottál fedezékbõl fedezékbe? mert télleg jó lenne!

2. fegyverek: háát módosítani KELL, de nem ész nélkül, szórás lehet nagyobb -> visszajön a pötyögtetés + sotit kell gyengíteni, jobban hozzányúlni nem érdemes mert még nagyobb anyázás lesz

3. új mapok jöhetnek 😉 anti camper radar fasság, aki camp-el úgyis oldalba kapják, stb, stb, hülyeség

ffxi
HELP! Nálam miért csinálja ezt?

http://www.sg.hu/galeria/11062283311131132691.JPG

Fákjúal!

Istencsászár
lehet innen húúúzni L...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dietrich
már 4-nél tart <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Mia problémád?
Meg mégmielõtt továbbmennénk: hányévesisvagy?
😊

Ti gémeltek klán(ok)ban vagycsak szigoruan public?😊

KM
Gratulálok! Sikerült kiállítanod a szegénységi bizonyítványodat (csak 2 hozzászólás kellett hozzá)!<#levele>

sqrt-ér 😄
Véleményt kértem, nemazthogy kötözköggyünk😊
Szarnak azé szar,mer bazisokat foglal és k**valassan jön is le:/

Dietrich
nekem jó.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
SP t is tovább akarom vinni ma, úgyhogy du-este fele.
ha nek(tek)ed jó.

David8
Csináltam egy új F.A.Q -t a gamehez. Nézzétek meg szerintem elég sok minden van benne 😊
www.cod2faq.atw.hu

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

Dietrich
miko?
há miko ho..
<#nyes><#ravasz1>

zaki
pfff <#shakehead>

Serpa
nem, mivel szted xar.

Csõvan alles! Még nemjöttle eza szar, csak1 kérdés: (az olvasottak alapján) MEGÉRI FELTENNI?! <#csodalk><#lama>

David8
Én csináltam egy FAQ-t.
www.cod2faq.atw.hu
Mi a véleményetek?

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

Serpa
szintén.

csõ all!
kijött vmi admiral mod :/ eléggé khmm...:
* Sprint képesség -OK
* Játékos találati effect (mutatja a találatokat) - Eddig is volt
* Életerõ csík (az alap CoD Health rendszere) - hát...
* Spawn védelem - hülyeség
* Anti-kemper Radar (jelzi a kempereket az iránytûn) - baromság
* Fõzhetõ gránátok - jee
* Gránát-indikátor kikapcsoló opció- ok...
* linux támogatás a legújabb patch-hez - ok...

fog mentést, betesz valahova

letöröl cod2
feltesz cod2

visszatesz mentést

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Nekem nem megy a multi.
Valami olyasmit ír ki hogy elindítom e a gamet Safe modban.Én az igenre mentem,de azt írja hogy az exe hibát észlelt,utána nem safe modban indítottam el akkor is ezt csinálta.A single player megy már a végén vok.Nem tom mi van vele újra krekkeltem de akkor sem jó.Minden haveromnak jó csak nekem nem😞

PLZ help
ffxi
Nálam miért csinálja ezt?

http://www.sg.hu/galeria/11062283311131132691.JPG

Fákjúal!

Istencsászár
haggyad már ezt a consolos elmélkedést.... pofon 1szerû a válasz: dx7ben suhan? igen. Miért? mer quake 3 engine. Dx9be suhan? nem. Miért? mer agyontunningolt q3 engine aminek ezlett a vége. Akárhogy optimalizálják nemlessz jobb ezt 1 teljesen direkt erre a célra készített motorral kelett volna megcsinálni. Lásd: Medal of honor legutobbi része.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

KM
Igazatok lehet. Ezért "egyszerûsítették" le így a multit.

KM
Egyéni szoc. problem...<#vigyor2>

Yossarian
<#eljen>
Mindjárt jönnek és téged is fikázni fognak, hogy nem számolod a hangyákat a mezõn 😄D

Nieleen

Dehogy, egy olyan gépért párszáz kilométerrel nyugatabra kellett volna születnem 😄
Nem vagyok grafmániás szal nem azt nézem hogy a töltényhüvelyek hogyan csillognak az õszi alkonyatban, amit láttam dx9-ben jobban nézett ki mint a dx7 de sûrû helyzetekben beszaggatott, dx7-el meg vagyok elégedve nekem megfelel 😊

Scott21
nálam is szaggat, ha felveszem DirectX 9-re, 7-esen meg simán fut..

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Scott21
úgy is jól megy ha DirectX 9-re van állítva és max grafikán? 😊

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Nekem kb ugyanilyen gépem van de dx9-en is jól megy mégis visszavettem dx7-re így sosincs gondom az fps-el, még szétfüstölt környéken se esik le.
Mondjuk a víz elég béna de kit érdekel 😊

õszintén: ezt szerinted mi honnan tudnánk? <#nevetes1>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

kirol
Ez még mindig a Q3 motor??
Akkor szép teljesítmény volt azt létrehozni, hogy ez már me fusson rendesen a gépemen.
Ha átrakom Directx7 re, akkor minden mást maxra rakva meg vígan fut, és sok különbséget nem is látok.<#confused>
Egyébként dx8 az náluk kimaradt? Vagy miért csak 7 meg 9 van?

menj tovább a pályán, olyankor általában változik.

Yossarian
csúcs gép kell a Q3 motorhoz 😄

Nieleen

kirol
Én most telepítettem fel a gammát, és egy kicsit csalódtam. Régen az volt a téma, hogy a FEAR motorja mennyire nincs optimalizálva, most meg egész komoly beállításokkal gyönyörûen fut a gépemen.

A Call of Duty 2 meg egyszerûen nem fut rendesen, lassan már mindent le kell kapcsolnom, hogy meglegyen a 25 FPS, pedig a grafika közel nincs pl. a fear -hoz.

Csak nálam van ez, vagy a motort szarták el???

Dietrich
na majd tiszteletem teszem.

me and a monkey
Én is.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Yossarian
Boldog Szülinapot Trident! 😊

Nieleen

Yossarian
Egészségedre! Ha nekem van egy kis idõm multizni, akkor nem azért megyek be egy szerverre, hogy 2 percenként leszedjenek és spectben gyönyörködjek a grafikában. Amúgy meg ha pörög a játék észre se veszed a grafikát. 😊 De kinek a pap, kinek a pané. Az én 2.4-es cerkámon 9600XT-vel szép grafikával már diavetítés ez a játék. Ami valljuk meg õszintén, elég vicces egy ilyen régi graf motortól...

"Lehasalok a fûben és szagolom a virágokat" Ez élõben az igazi és a grafra meg az FPS-re se lehet panaszod. Jah, és civilizált helyen le se lõnek közben. 😄D

Nieleen

Herold
Pedig én Brecourton csak a hangyákat figyelem. Az se érdekel ha lelõnek. Lehasalok a fûben és szagolom a virágokat.<#buck>

Kurvajó gém nagyon tetszett a single sztem jobb mint a cod:uo! <#worship>
A multi is jópofa ha sikerül kifogni egy olyan társaságot ahol kevés a shotgunos ugribugri <#lama>

Herold
Hát ez elég fosul néz ki. Megéri a 110 FPS ezt a szart?

mohus
"Tedd a szívedre a kezed! Azért eshetne már."

lószart...én építkezem, ilyet rendeltem

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Azt se felejtsük hogy szerintem most sokkal fontosabb volt az Xbox360-as verzió nekik.Könnyen lehet hogy a pc-s ennek esett áldozatul optimalizáció terén.Viszont elképzelhetõ hogy a X360-as kijövetele után összedobnak valmi méretesebb javitást ehhez is."

csak azt tudnám mi a töknek konzolra FPS....
ez az MSBILLG. tényleg kinyírja a pc játékosdit a hülye dobozával

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"ÉS nem tom hogy van a Call of duty 2 és ha felhúzom max grafra akkor ujraindul a gépem pedig szerintem elég ütõs gépem van"

sztem meg a grafkártyád gyenge

é

báttyó02
jajjj már ittis kezded? :S:S:S

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

GregSB
Behalt a FAQ oldala!

Valaki feltenné újra?

geri15
mondtam: DC++, és torrent (www.torrentspy.com), vagy ha gyorsan kell akkor 200 ft-ért a wanadoo (http://wanadoo.atw.hu)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

de nem találom sehol akor mondj egy olyan helyet ahol fent van

geri15
szerinted van aki csak úgy át fog küldeni egy 50 megás fájlt msn-en? szedd le DC-rõl, torrentrõl, elég sok helyen fenn van

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.