Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chicco
nekem meg nem jött a felmentõ sereg de elkezdtem újból a szintet utána no problem

Te is tiszta profi vagy!

deestroy
Végigvittem zsíííííííír!

Fejes021
ja ja. van már. közel eyg giga. Az egész multi le van fordítva<#idiota>

http://www.panoramio.com/user/518310

trident
van már.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dr Kotász
<#eljen>
dr Kotász
Azonnal készítjük :-)
KM
Na ez fájt...

call of duty 2-höz kéne sürgõsen magyaritás.
daemon tools

danikarate
hello
nem tudja valaki hogyan kell lejátszani mdf fájlt?

Meg Foy

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Járt már úgy valaki, hogy a Single Player-ben az a pálya után ahol egy siló tetejérõl kellett kilövöldözni a német aknavetõsöket nem ment tovább a játék?

Error
CMod_loafBrushes:brushIndex exceeded

üzenettel kilép a progi.

A F.A.Q.-ban lévõ 100%-os mentés linkje nem mûxik😞
Ez talán megoldaná a problémám, mert esetleg kihagyva a problémás küldetést tovább vihetném a gámát.
Valaki el tudná küldeni?
Ha igen köszi!

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

Yossarian
meg a Brecourt is

Nieleen

Nem akar valami klán kiálni a mi klánunk ellen, ha igen akkor jelezzétek Privben.

dr Kotász
Hát ha valami, az megér 15 rugót.
Dietrich
no akkor az elején a flakk-ok megsemmitése vagy Carentan ismerõs lesz 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

batman
a játékot végig toltam, a sorozatot sajnos nem láttam, de tervezem a beszerzését 😊

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Herold
Sok a csiter.

Én is szenvedtem ott egy keveset, mert mikor fordul a páncélkocsi elég nehezen megy a célzás. Még azt is próbáltam, hogy visszaváltottam kézifegyverre, de az lassúnak bizonyult. Végül az segített, hogy kifigyeltem, hogy hogyan fordul, s ezt felhasználva már a fordulás elõtt belõttem, hogy többé-kevésbé, merre kell állnia géppuskának ahhoz, hogy a felsõ kettõt könnyen leszedjem. Ennek így elég gyorsan sikerülnie kell, s aztán már lesz idõ a másik kettõre + a tankra.

Dietrich
játszál a cod1-el..aztán nézd meg az Elit alakulat c. HBO sorozat részeit..megfogsz lepõdni <#vigyor2>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
mit értesz azon, hogy bénán?
senki nem úgy születik, h flottul megy 😊

nem tudom milyen szerverekre mentél, de kezdõknek a death match (dm)és a team death match(tdm)kell pár napig, h belejöjjenek. Aztán lehet menni a HQ és CTF modra...aztán ha ez is megy akkor az s&d
aztán az is sokat számít milyen a klavi, egér kiosztásod.

batman
Sziasztok. Nekem nincs kérdésem, csak egy élményt szeretnék megosztani. Mostanában tartok a partraszállás résznél, és ugye ott van az, hogy amint kilépünk a hajóból "baleset ér minket". Amikor ott balra néz emberünk ott látja, hogy lángolva jönnek le a hajóról a bajtársak. Pont tegnap vettem meg a Ryan közlegény megmentését, és abban pont az a jelenet van. Illetve nyílván a film volt elõbb, de ez lényegtelen. Szóval jót mosolyogtam, aztán meg rádöbbentem, hogy milyen döbbenetesen jól megcsinálták ezt a gémet. Az elsõ perctõl kurvára tetszik, nekem eddig überel mindent. Csak ennyi...over and out.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

madtolyy
Szasztok! Lol kérdés következik és nem ér röhögni! <#ejnye1> Szal játszottam neten a CoD2-vel. És az a szomorú helyzet, hogy rá kellett jönnöm, eléggé bénán nyomom. Tudnátok mondani egy két tippet? Tom, hogy ehhez gyakorolni kell stb. stb. csak hátha egy-két tanáccsal tudnátok segíteni. De ha nem, akkor nem. Szal thenx elõre is.

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

Dietrich

geri15
lol

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Shep
milyen beállításokkal?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#nemtudom>mire gondolsz???
Ez az elsõ játék aminél ezt megnéztem (a FAQ-ban leirtak szerint), és kiváncsi vok, hogy mit is jelent az az eredmény amit kaptam...
Pano
stabilan 100 fölött felel meg jónak.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

HuAn82
Amelyiken élvezed a játékot. Ez most reklám,vagy kérdés akart lenni?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Szisztok!
1024x768-on mekkore FPS felel meg jónak?
Nekem 55-108 között szokott lenni.
Ez jó?
9800Pro+512Mb+2.4GhzP4
Köszi a válaszokat elõre is
Balumann
Ha közel mész a tankhoz akkor nem tud lelõni asszem. Közel mész a tankhoz, lelövöd afentieket, aztán meg jöhet a tank 😉

ghost2
hát ez az ,de nincs rá idöm ,mert ha a tankot kezdem el löni ,addig a többi 4 rakéta vetös le lö ,egyszere nem tok 5 felé lõni

Ki kell lönni a tankot a géppuskával, a elején lévõ motort kell lönni, de ezt épp írja is a feliratban 😊

(Ezen a képen a ház tetején lévõ ellen, olyan mintha egy mosómedve lenne <#nevetes1> )
ghost2

itt hogyan lehet továbbjutni? Mert ha leszedem a 4 rakéta vetöst,mielött lelõne ,utána egyböl le lõ a tank. Mi a trükk?

urbijoe
valaki linkelje már be a 100% -os mentést mert ujra kellett raknom és nincs kedvem elöröl kezdeni
a FAQ-ban lévo link nem müködik

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

littleNorbi
Németországban van az uccsó pálya?

Egyébként mérhetetlen profizmus sugározna belõled, ha egy beta1 verzióból végleges következtetéseket vonnál le...

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Szerinted, ha nem indul el az az AWE hibája?...
Sorolj már fel vagy 2 dolgot, ami nem úgy mûködött abban az elQrt AWEUO-ban, mint ahogy megírták.
Cefre: szerver oldali beállítástól függ, hogy van-e csík alul-felül.
Sprintelni pedig a USE mûveletre beállított billentyû nyomvatartásával lehet /szintén szervertõl függ, hogy engedélyezve van-e/.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Nekem a tetején és az alján vastag fekete sik van
geri15
heh
nocomment
már épp válaszoltam volna amikor megláttam hogy ki írta :| szánalom²

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

KranaZoli
Hali!

Olvasom, hogy ticcsen még a játék SP verziójához magyarítás.
Érdeklõdnék:

Tudtok-e róla, hogy vmelyik csapat készít-e hozzá magyarítást?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

examinee
Ez igy van! Szoval lámáknak való ez a game!😄

szerintem eléggé csirke lett... 😄

cbdkroa
nem húz össze semmit, csak a futást hiányoltam eddig amirõl írtak.

A lehetõség megvan, csak nem ismert<#bee1>

Nálam az árnyékok ezzel sem lettek jobbak, sõt...
Aki már odáig eljutott hogy regisztrálni tudott az Sg-re és postolt is az nem ennyire kezdõ...

Nem tom volt-e már, de ma kijött egy új nvidia driver, ami elvileg jobban kompatibilis a cod2-vel! 😊
Pontosan 81.94-es és ezt tudja: Improved performance and compatibility for Call of Duty 2.

\"Hard to see, the dark side is.\"

megszeretném nézni ezt a ratyi awe- t de else indul... elindítanám aztán cod2 console és hiba 😄 elég lol.. de megszeretném nézni h elkúrták-e annyira mint az aweuo -t

Admiral Mód össze húzza e nektek a képernyõt?