Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én sajnos nem tudok játszani rajta!
szerintem ez a legjobb második világháborús játék!

Yossarian
privi ment!

Nieleen

Serpa
melyik TS progit rakjam majd fel?

Fejes021
lelõnek, meghalszhoz elég ha nem deathmach vagy teamdeathmatch játékmódban nyomod

http://www.panoramio.com/user/518310

Tisztelt Call of Duty 2 rajongok ! Volna egy kérdésem mindenkihez aki ért egy kicsit a szerverekhez ! A COD 2-nél nem -e lehetne olyan szerver beállitást csinálni ami valósághû és történelemhû volna ! Értem ez alatt hogy minden alakulat kötött fegyverarzenállal indulna , Pl 10 fõ amerikaiból 5 Garand 3 Thompson 1 Springfield 1 M3 vagy M2 Carbine ja és ha valakit lelõnek az meghal stb ??
Fejes021
és a "jó" felbontó képesség honnan kezdõdik?

http://www.panoramio.com/user/518310

KM
Lövünk, vazze?<#nyes>

Dietrich
hentelés most?

megyek egy agyatlan TDM szerverre 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Shep
Haveromnak vmi Cosonic van (7.1), állítólag jó, de én mindig azzal húzom, hogy ilyen névvel csak vmi bóvli lehet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Yossarian
igen, olyan mint egy kopott lapos szappan. nincs nagy kezem, de elveszik benne és a tenyerem a levegõben van. épp csak az ujjaim hegyével fogom és még így is kicsit ferdén esik kézre. 518-at akartam én is, de mindenhol 2 hét rendelésre sikerült volna, nekem meg az elõzõ egér meghalta magát és gyorsan kellett.

Nieleen

KM
Ja-ja!<#nyes>

Dietrich
nekem volt egy trackball egerem is...érdekes dolgokat lehett vele produkálni pl. sûlt kolbász evés vagy csokizás után <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

cbdkroa
ezért döntöttem MX-518 mellett, pont kézre esik.Az a razor olyan mint egy szappan, nem?:d

Yossarian
dehát akkor csak oda lyukadunk ki, hogy USB hackelt optikai, nem? 😄
Nekem 1600Dpi-s razer van 1000-es mintavételezéssel 😄
kb 3 hónapja van meg és még mindig nem tudam megszokni a formáját. Nem szeretem szegényt. csak ahhoz túl drága, hogy cserélgessem 😊

Nieleen

KM
Pontosan! Meg bejön még a görgõ tehetetlensége, az érzékelõ pontatlansága. Ezért jobb az optikai letapogatás, és ezután jön be a képbe a mintavételezés.

KM
A lényeg: olyan egeret kell venni, amelynek nagy a "felbontóképessége", és olyan portra kell csatlakoztatni, aminek nagy a mintavételezése.

Yossarian
a görgõs precizitására meg a legkisebb piszoktól kezdve az egérpadig minden kihat ;-)

Nieleen

KM
Ez a precízebb dolog nem teljesen így van. Ez inkább az egérmozgás elektromos jellé való átalakítás módjától függ. Amire indirekt módon kihat a mintavételezés is.

Dietrich
várjál keritek egy ps/2-es egeret 😊

KM
Ha van kedved:
Eszközvezérlõ->Egér vagy egyéb mutatóeszköz->PS/2-es egérke->Speciális beállítások->Mintavételezés sûrûsége

Dietrich
"Mert alapban, nincs teljesre véve."

már mint a PS/2?

KM
Mert alapban, nincs teljesre véve.
A mintavétel ha kicsi, akkor hiába képes hatalmas felbontásra az egér, nem tudja közölni az adatokat a gép felé, ergo...

Dietrich
egyetértek 😊

Yossarian
sztem az USB-s optikai gyorsabb és precízebb😊

Nieleen

Dietrich
na és az számít, h optikai vagy görgõs egér a gyorsaságot illetõen?

Dietrich
szerintem meg nem. nem csak a saját tapasztalatom (korábban mindig hamarabb löttek le engem pár tized mp-vel mint fordítva, aztán egér cserét követõen ez megváltozott) de valahol olvastam errõl tesztet is. Nem játék kapcsán tesztelték hogy USB vagy PS/2.

KM
Na ja, de az már a szabványtól való eltérés, ami vagy bejön vagy nem. A tény ettõl tény marad.

Yossarian
szerintem meg nem. van USB hack. Az újabb logitech egerek már nem is mennek PS2-rõl.

Nieleen

KM
Izé, ellent kell mondjak, a ps2 porton nagyobb mintavételezést lehet elérni.

Dietrich
COD1-nél sem volt alapból benne..
a második patchbe rakták bele.

Valami jobb kell mint a PB..azt 1 óra után feltörik..

Sanko
nagyon megy tönkre a játék a sok csítertõl....

kár érte....

itt nem lesz ilyen PB vagy hasonló?

a mohának mindig a déli oldala fás

Dietrich
Tegnap Gyilkos néven jött egy csíter..az a fajta akit nem lehet megölni. Majd miután megkapta mindenkitõl a maga adagját map váltáskor kikapcsolta..rõgtön reális lett a statja..1-7

Dietrich
helyes ne is csítelj mert azok szánalmasak...ráadásul töünkreteszik mások játékát.
pl. elengedhetetlen egy jó internet kapcsolat, ne legyen magas pinged, játék közben ha lehet ne szedj le semmit a háttérben
nem hátrány ha a bill. és egér USB-s..mert azon gyorsabb a reakciója a kütyüknek, ezt saját tapasztalatból is tudom.
igen nálam is az a kiosztás, de változtattak pl. a gránátok dobásán, a snípernél a levegõt visszalehet tartani, így ezeket "újra kellett tanulni"
van egy egér. pl. nekem egy mezei logitech BJ-58 van (olyan 2-2,5K lehet most)annak a görgetõjére is 3 dolog van beállítva + ott van a két gombja is. Ez már 5 funkciót jelent.
Nem egy hátrány ám a gyors tárcsere vagy az ütés vagy a megfelelõ bill. kiválasztása a gránát dobáshoz. <#eplus2>

Dietrich
régebben párnázottal játszottam...
1. nem hallani annál ha szól az asszony hozzám (mondjuk ez nem hátrány) de ha 3x szólt a negyediknél répült valami a fejemhez <#zavart1>
2. berohad az ember füle ha túl sokat játszik, fõleg nyáron.

most nekem egy mezei panasonic x-bass füldugóm van..ez se tökéletes mert tuti megsüketülök pár év alatt így.<#buck>

a legjobb szerintem a genius home theatre..de annál meg a szomszéd jelent fel.<#gun>

cseberbõl vederbe 😊

a mikis fejhallgatóm egy mezei hama, de akkor este tesztelhetnénk. Majd Yos regel megint egy szobát TS-n aztán mehet a duma..átlõ a vason bazze!<#eplus2>

Dietrich
én meg sose gondoltam volna, hogy az activision emberei a legnagyobb csíterek...mp44 olyan pontos lett 30db skulóval mint korábban a sníper.
maga a sníper meg bárhol találtam el valakit az tuti meghót...ha nézték killcamben tuti lecsítereztek engem <#falbav>

Dietrich
arcade játék hülye gyerekeknek

hopsz ez több lett 😊
arcade

madtolyy
Köszi a választ! Én most még csak tdm-et játszottam. Tudom, hogy nem úgy születik mindenki, hogy flottul megy <#smile> Csak gondoltam hátha én csinálok valamit rosszul. Mert lövöm én is az ellent, aztán amikor visszanézem a killcam-et akkor látom, hogy õ sem fejre céloz v. ilyesmi, és valszeg még a csúzlija sem sokkal jobb. Mégis én halok meg. De csítelni nem akarok! A billkiosztás a klasszikus WASD. Van ennél jobb?

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

Yossarian
érdekes, én is 5.1-est akartam venni és az eladó mondta, hogy nem ajánlja õket, mert kaki 😄
Sose próbáltam, szal elhittem neki, mert miért beszélne rá egy sokkal olcsóbbra? 😊
Amúgy nekem is egy genius van, egész megszerettem.

Egyébként mesélhetnél róla, hogy milyen?

Nieleen

cbdkroa
Zalman 5.1 et ajánlom, nekem nagyon bejött.....

trident
2-3 >4 ezer környékén már teljesen jó, párnázott, korrekt minõségût kaphatsz.
A tizenezer forintosok is beztos jók, de nem annyira.😉
A Geniusnak van egy ilyen tipusú mikrofonos fülese, csak nálam egy idõ múlva mindig megtört a kábel eleje (a csatlakozóknál). Van egy tartalék Philipsem, nagyon jó, nagyon kényelmes hosszú távon is, nem volt drága, csak nincs mikrofonja.
Több gyártónak van 5.1-ese, ezekhez nem volt még szerencsém.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
azt akartam kinyögni, hogy egy jó fejhallgatóval minden kis neszt, szuszogást meghallasz, ami hatalmas elõny lehet bizonyos szituációkban.

Nieleen

Serpa
késõ van, nem tok a sorok közt olvasni.
😊

Yossarian
ha rám hallgatsz, akkor jobbacskát vegyél. egy jó füles hatalmas elõny!

Nieleen

Serpa
holnap megyek headsetet nézni, este pedig akár már ki is probálom.

Yossarian
nekem a fegyverek is olyan játékpuska jellegûek 😊

Nieleen

Samowar Mod-os szar.

KM
Bélsár...

trident
Kommersz.
(vagy popularista)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zaki
ha egy szóval kellene jellemezni a cod2 multiját, mit mondanátok rá?