Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(pontosabban, hogy ne csak kiléphessen)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
egyebkent tenyleg!!mi van a bonus diszken!?!?!?
Megszereztem a cod2öt,feltelepítettem az Eyeinstallert,engedélyeztem telepítés után a tüzfalat(mind a cod2nek mind az eyenek),kiválasztottam a gamet meg a hungaryt s utánna frissitésre lépve szervert nem talált s efféle üzenetekkel szorakoztat szerverrelépés helyett(mert manuálisan próbáltam címet beirni):
This is usually caused by a personal firewall software.The fix is too allow full access for Yahoo! All-Seeting Eye in your firewall.Checking "Ignore ICMP messages" in View -> Options -> Network might also help get rid of this message, but will increase server refreshing times slightly.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
195.228.155.223:28963
Állandóan mûködõ lagmentes ! Jó játékot !
\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Hogyan lehetne a netenjáccani?
elképzelhetõ egy adsl sávszél emelés karácsonyig ismét..különben nem lenne minden szolgáltatónál különbözõ idõpontokban leállás és magyarázatok a laggolások miértjére.
Ez történetesen a data oldalán van fenn de másoknál is megtalálható.
A Magyar Telekom szeptember közepétõl várhatóan november végéig hálózat korszerûsítést hajt végre. A munkák elvégzése napközben fog megtörténni, így egy-egy ADSL végpont esetén 15 perc és 60 perc közötti leállás várható. A korszerûsítés eredményeként az érintett DSLAM-ok uplink sávszélessége jelentõsen megnõ, ami a dinamikus ügyfélszám bõvülés mellett az ügyfelek egyre magasabb sávszélesség és forgalmi ígényeinek magas színvonalú kiszolgálását teszi lehetõvé.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tud valaki egy szervert ahol játszhatnék?
Köszi a segítséget!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5