Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
:as?A?S:ASD

mucsácsó
nemtudom...felértem, és...és ott alkotott egyedül kezdõn 😄 szegénynek elfáradhattak a kacsói<#hehe><#hehe><#idiota><#idiota>
zeus
Gyerekek!!!! szerver config-ban kellene nekem segíteni 😊

hátha valaki tudja, hogyan kell beállítani hogy shotgun 5 skulóval legyen ???

pls

[email protected]

Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war

Seth
LOL ......melyik animációs fázisba fagyhatott bele????

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
véleményeket várok 😄DDDD
mucsácsó
LOOOOOOOOOOL öcsém mi volt az elõbb 😄DDDD kifagyott egy gyerek, de nagyon érdekesen 😄DDDD
szarrá röhögtem magamat <#idiota><#idiota><#idiota><#vigyor>
úgy fagyott ki, mint ha rubik-kockázna 😄DDD
adom a videót minnyár 😄 a 3BiT az én vok, a muCSÁcsó mellett a másik nickem, game-eknél használom, neten meg úgy általában muCSÁcsó vagyok <#smile> úgyhogy aki meglátná hogy 3BiT, az nyugodtan köszönjön, mucsácsó vagyok 😊
jah, nahésakkor most felért a videó, 4MB, nagyon lol, kötelezõ <#vigyor><#vigyor>
RUBiKKOCKA!!!! 😄DDD
báttyó02
__D_DDD😄DDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Honnan tudnék letölteni mentést, a faq-ban levö oldal nem müködik???

mucsácsó
mint aki hót részeg <#idiota><#idiota><#vigyor><#vigyor><#nevetes1><#nevetes2>
mucsácsó
ez naggyon kész 😄DD
forza milan
Miért nincs a faq-ban a public server patch?

fhsasa
A fekete az nekem sem megy. Sem a cOd2-ben, sem a cOd 1-ben ill. cOd uO-ban!

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Serpa
az egész pálya egy nagy füst.

átmegyek ide.
^7Bl^iC ^4CoD2 PublicServer^7 1.0 | powered by wilcon.hu|20ms|212.52.166.169:28960

Serpa
^4<^1F^7G^2C^4>^1COD2 HQ^5server|20ms|84.21.10.205:28960
megyek ...

sziasztokmegtudja valaki mondani hogy mit kell,kitöröpni hogy magyar lagyen a main könyvtárba ha bemásoltam a magyaritást hogy felismerje ?
Yossarian
elhiszem neked, ha mondod. Igazság szerint a feketét nem próbáltam még a COD1-ben sem. nekem jó egy sima piros-fehér-zöld nevecske 😄

Nieleen

Ability
Olvastam hasonló névszínezési FAQ-t, és gond nélkül meg is tudom csinálni, de a CoD2-ben a fekete akkor sem müxik!!!4 <#idiota>
Yossarian
ismered ezt?
kiszinezheted a nevedet, vagy akár animálhatod is...

Nieleen

Ability
Hát ez az! Elvileg ugyan úgy kell. De nekem nem jön össze. Más színnel gond nélkül megy, de a fekete az .... :S Valaki?!

Szerk.: de érdekes, hogy amikor a konzolba írom be a nevem, akkor feketével írja, csak amikor már át is neveztem magam (következõõ kör), akkor a fekete nem müxik...
egyébbkén a fekete nekem sem sikerült :-( (lehet hogy én is láma v'ok)

Yossarian
hmmm. nem igazán értem a gondod, mert ugyanúgy kell mint a többi színnel.
Nekem nincs a nevemben fekete, de tudtommal altgr+3 és a színkódja a nulla.

Nieleen

Ability
Hátõ ... és hogyan? -.- Vagy ha én lámázok, akkor mit csinálhatok rosszul szted? Mert a többi színnel gond nélkül meg tudom csinálni. ^^
Most már tudom hogy dulpa színezés kell mert codos ismerõst megkérdeztem... de azért kösz (csak én azt hittem hogy valami konzol parancs és hogy nem kell miatta szétbaszni a nevem)

Yossarian
lehet

Nieleen

Yossarian
ja, ugyanaz a cfg fájl jó a COD2-höz is mint az elõzõ részhez. Gondoltam, ha egyszer véletlen egyszer elsõ leszek, akkor hadd villogjon 😊

Nieleen

Ability
Hali! Feketével lehet színezni a nevet vhogy? Mert amikor én próbáltam, akkor mindig 'alapszínû' maradt, viszont a többi színnel meg megy. -.-
Segitsetek:a játék alatt kifagyott a gép, miért csak ennél a játéknál a fear,quake4 tökéletesen futott miért lehet, a kifagyás alatt egy teljesen kék képernyöt értek, csak resettel indult...<#help>

Köszi az infot, de azé' kérdeztem, me' onnan nem lehet letölteni😞
A F.A.Q.-ban lévõ link nekem 404...

Another idea?
Dietrich
ááááá....csak villog, vibrál aztán kiírja: goodbye <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
még mindig animált a nicket?😊

Yossarian
nem konzol parancs, hanem dupla szinezés. De miért jó az neked, ha a stat táblán, meg mindenütt másutt kinézhetetlen szar a neved, csak azért, hogy amikor lepuffantasz valakit, akkor szines legyen?

Nieleen

de sima codban meglehetett csinálni csak nem tudom a consol parancsot

Yossarian
32 színû filctollal.

Nieleen

azt hogyan tudom megoldani hogy ha színes a nevem és valakit megölök vagy õ öl meg engem akkor ott lent baloldalt is színes legyen a nevem???

Balumann
Hova kell berakni ezt és hogy kell lejátszatni, ugyan úgy mint a sima vagy cod UO-ba?

Balumann
FAQ-ba

Singleben a Silós pálya után nem tölti be a kövi pályát. (Caen 1944)
Tudna valaki a utána következõrõl mentést küldeni, vagy valami linket a 100%-os mentésre?
UnknownAsshole
És ijan esetleg ahova CoD2-õs csalások is vannak ??
UnknownAsshole
THX <#worship><#integet2>
Yossarian
UnknownAsshole
Hi ! Van egy magyar oldal ahova CoD-csiterek demoi vannak felrekva. Valaki PLS adja meg a linkjét ! THX
Herold
AWE-ban be tudod állítani a fegyver limitet. Feltéve, ha a CoD2 AWE ismeri.

Herold
Fos.

threeman
Hello

Ha Hamachin akar valaki jönni: klaus_server jelszó: 1234
amugy meg lekapcsoltam a teljes windows tûzfalat s ugy sem engedett fel
most csak a frissitett microsoft tûzfal van fenn meg a nod32 virusírtó.
A bonusz discen a,hogy készült a játék sztorik vannak,meg megszólal egy idõs volt katona
a cod2-nek engedtem a tûzfal mögöli kivételt és az eye-nak,mert még milyen jogosultsg maradhatot el?tipp?amugy nekem megvan a bonus dick
madtolyy
Jé henker visszatért, hogy átlõjön a vason!<#violent><#gun><#idiota>

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"