26388
-
Richard90 #13020 Itt a kép 555 -
Richard90 #13019 Akkor már én is dicsekszem! :DD
Ez ne ma legjobb eredményem, mert a végén nem csináltam screenshotot csak játék közben részenként (10mb demo is van hozzá)
555 frag -
#13018 nem olyan yó tom,de azé má énis had' büszkélkedjek :D,4óra alatt jött össze..
eredményem -
ent #13017 Fu te azért többet hasítasz róla mint én. Tudnál adni msn és megbeszéljük a lényeget, azaz elmondod mi kell én adom. -
fejko16 #13016 valaki nem tudna segíteni hogy lehet 1.2es patchel single-be is játszani???pls segítsetek!! -
#13015 tom hogy én vagyok a béna de hogyan kell feltelepiteni a kurva patchet?? :DD
Most raktam fel ujra a játékot.nem crackeltem meg semmi..aztán leszettem a callofduty.hu-ról a patchet
megcsinál mindent végig..a végén meg kiirja:
Error 1335. The cabinet file "Data1.cab" required for this installation is corrupt and cannot be used. This is could indicate a network error , an error readin from the CD-ROM, or promblem with this package.
namostmi?? nem eredeti a játék...szeggyem le máshonnan a peccst? -
#13014 Üdv nem hirdetés akkar leni ! valki felkereset hogy megtetszet a clanom és jelentkezni szeretne valmi joebacsi de nem tok privát üzenetet irni ő meg csak anyit irt hogy a forumba irjak visza az hogy mejikbe azt nem monta szoval ha itt van akkor keresen fel [email protected] köszönöm -
#13013 Rugj bele a gépedbe és dobt ki a monitorod !!! -
Richard90 #13012 Töröld le azonnal a játékot és soha ne rakd vissza!
Te ezt komolyan kérdezed?????
Menjél a ............... -
#13011 én még tavaly láttam hasonlót, CoDhoz.
df klánnak volt(/van?) egy hasonló statprogramja. -
#13010 -
donoki #13008 passz -
starweb88 #13007 mi a rendes neve ennek a php mudolnak ha megtudnátok mondani lehet utánna tudok kérdezzni..sn3jd3r ugye te is használsz olyan php war modult? mert az is ehhez hasonló sztem csak az a külömbség,hogy ezt az oldalt ugy lehet futtatni hogy az adott szerveren ahol a játék szerver fut ott kell csinálni egy sql szevrert+apache and mysql és akkor ezt futtatni, bonyolultnak tűnik de nem az ám =) -
donoki #13006 Majd biztos fennt lesz vhol ingyenesen :) -
donoki #13005 Ja..
Torrent oldalon -
ent #13004 Hááát ez jó kérdés, de szentem bizos van belőle egy torrent kiterjesztésű fájl vhol a neten!!!! -
donoki #13003 Ez ingyenes ugye? -
donoki #13002 Látom te is tunkolós vagy -.-
-
ent #13001 thx, linkeket tudsz adni?
A másik kérdésem, hátha ismeri vki vagy használt ilyet:
Van egy combatstats elnevezésű progi vagy mi http://www.combatstats.co.uk/.
PHP vagy MySQL vagy más felhasználó felületre tervezték és kurva jónak hangzik pl ha veszünk egy publik szervert, pl SG, akkor ez a beépülő modulocska kezelheti a statokat amiket elértek a szerveren!?
Vagy nem?
-
#13000 Van Már AdminMod,Pam + 1-2 mod ami ,ár jól fut az 1.2-n is !!!! -
ent #12999 Ti már haszánltok vmilyen kézzel fogható modot az új pecshez? link? -
Ficsek.hu #12998 2.02 PAM -
#12997 pedig az a legjobb fegyver^.^ -
starweb88 #12996 Én csak eggyet utálok ha shoti engedélyezve van meg a füst granyo :D -
donoki #12995 ja!
Csak nem biztos h csak Kar( kar,leenfield,nagant)
De én már látam olyan only-rifle szervert ahol minden volt engedélyzeve beleértem a távcsöveseket, az m1 garandosok, half-auto rifle..stb -
#12994 Ha azt látod a szerver nevében, hogy "only rifle", akkor jó nyomon haladsz. -
donoki #12993 Sehogy..
-
#12992 Az ilyeneknél, mint amit scorpy is berakott, az egész klánt kéne kizárni mindenhonnan, cod, cod-uo, cod2, stb.... Plusz hardware ban az egész csapatnak.
-
#12991 azt hogy tom beállítani hogy olyan szerverre akarok csatlakozni ahol pl csak Kar98K szerű fegyverek vannak? -
donoki #12990 Ja..
Legtöbb szerveren nincs engedélyezve -
ent #12989 Csak akkor tudsz, ha engedélyezve van a szerveren. -
Kiswarga #12988 Szeretnék egy láma kérdést föltenni. Hogyan lehet, úgy beszélni a mikrofonba, hogy azt a többi játékos is hallja? Mert hiába nyomom a Z betűt akkor sem reagál a gép. Vagyis reagál csak szerintem nem hallják. Kell ehhez progi? Ventrilo vagy mi? -
donoki #12987 Szégyenfalak: cod2 Szégyenfal
Profbako
Még pár van de nincs elmentve a kedvencekbe :) -
#12986 vagy az is jó ha kicsit veszed a fáradságot és utána olvasol a faq-ban. Hm? -
Dévids #12985 biztos nem inkább valahogy szerzek crack-et,serialt vagy valamit. -
#12984 Vedd meg eredetiben -
Dévids #12983 helo
gondom akadt a többjátékos résznél.rámegyek a szerverre és legtöbször azt írja ki hogy rossz kulcs mit csináljak? -
#12982 t9k rossz nem játszottam 3 hónapig és most tök béna vok:( -
#12981 szted? :)
egyébként kültem bakonak, meg tudatlan fórum szégyenfal, msn -
Dexantreal #12980 ok,thanks infot