Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtudom...felértem, és...és ott alkotott egyedül kezdõn 😄 szegénynek elfáradhattak a kacsói<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Gyerekek!!!! szerver config-ban kellene nekem segíteni 😊
hátha valaki tudja, hogyan kell beállítani hogy shotgun 5 skulóval legyen ???
pls
[email protected]
hátha valaki tudja, hogyan kell beállítani hogy shotgun 5 skulóval legyen ???
pls
[email protected]
Hiroshima \'45 ... Csernobil \'86 ... Windows \'95 ... make .deb not war
LOOOOOOOOOOL öcsém mi volt az elõbb 😄DDDD kifagyott egy gyerek, de nagyon érdekesen 😄DDDD
szarrá röhögtem magamat <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
úgy fagyott ki, mint ha rubik-kockázna 😄DDD
adom a videót minnyár 😄 a 3BiT az én vok, a muCSÁcsó mellett a másik nickem, game-eknél használom, neten meg úgy általában muCSÁcsó vagyok <#smile>#smile> úgyhogy aki meglátná hogy 3BiT, az nyugodtan köszönjön, mucsácsó vagyok 😊
jah, nahésakkor most felért a videó, 4MB, nagyon lol, kötelezõ <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
RUBiKKOCKA!!!! 😄DDD
szarrá röhögtem magamat <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
úgy fagyott ki, mint ha rubik-kockázna 😄DDD
adom a videót minnyár 😄 a 3BiT az én vok, a muCSÁcsó mellett a másik nickem, game-eknél használom, neten meg úgy általában muCSÁcsó vagyok <#smile>#smile> úgyhogy aki meglátná hogy 3BiT, az nyugodtan köszönjön, mucsácsó vagyok 😊
jah, nahésakkor most felért a videó, 4MB, nagyon lol, kötelezõ <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
RUBiKKOCKA!!!! 😄DDD
Honnan tudnék letölteni mentést, a faq-ban levö oldal nem müködik???
mint aki hót részeg <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
PATTY VS. LISZI
ððð
ððð
A fekete az nekem sem megy. Sem a cOd2-ben, sem a cOd 1-ben ill. cOd uO-ban!
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
az egész pálya egy nagy füst.
átmegyek ide.
^7Bl^iC ^4CoD2 PublicServer^7 1.0 | powered by wilcon.hu|20ms|212.52.166.169:28960
átmegyek ide.
^7Bl^iC ^4CoD2 PublicServer^7 1.0 | powered by wilcon.hu|20ms|212.52.166.169:28960
sziasztokmegtudja valaki mondani hogy mit kell,kitöröpni hogy magyar lagyen a main könyvtárba ha bemásoltam a magyaritást hogy felismerje ?
elhiszem neked, ha mondod. Igazság szerint a feketét nem próbáltam még a COD1-ben sem. nekem jó egy sima piros-fehér-zöld nevecske 😄
Nieleen
Olvastam hasonló névszínezési FAQ-t, és gond nélkül meg is tudom csinálni, de a CoD2-ben a fekete akkor sem müxik!!!4 <#idiota>#idiota>
ismered ezt?
kiszinezheted a nevedet, vagy akár animálhatod is...
kiszinezheted a nevedet, vagy akár animálhatod is...
Nieleen
Hát ez az! Elvileg ugyan úgy kell. De nekem nem jön össze. Más színnel gond nélkül megy, de a fekete az .... :S Valaki?!
Szerk.: de érdekes, hogy amikor a konzolba írom be a nevem, akkor feketével írja, csak amikor már át is neveztem magam (következõõ kör), akkor a fekete nem müxik...
Szerk.: de érdekes, hogy amikor a konzolba írom be a nevem, akkor feketével írja, csak amikor már át is neveztem magam (következõõ kör), akkor a fekete nem müxik...
egyébbkén a fekete nekem sem sikerült :-( (lehet hogy én is láma v'ok)
hmmm. nem igazán értem a gondod, mert ugyanúgy kell mint a többi színnel.
Nekem nincs a nevemben fekete, de tudtommal altgr+3 és a színkódja a nulla.
Nekem nincs a nevemben fekete, de tudtommal altgr+3 és a színkódja a nulla.
Nieleen
Hátõ ... és hogyan? -.- Vagy ha én lámázok, akkor mit csinálhatok rosszul szted? Mert a többi színnel gond nélkül meg tudom csinálni. ^^
Most már tudom hogy dulpa színezés kell mert codos ismerõst megkérdeztem... de azért kösz (csak én azt hittem hogy valami konzol parancs és hogy nem kell miatta szétbaszni a nevem)
ja, ugyanaz a cfg fájl jó a COD2-höz is mint az elõzõ részhez. Gondoltam, ha egyszer véletlen egyszer elsõ leszek, akkor hadd villogjon 😊
Nieleen
Hali! Feketével lehet színezni a nevet vhogy? Mert amikor én próbáltam, akkor mindig 'alapszínû' maradt, viszont a többi színnel meg megy. -.-
Segitsetek:a játék alatt kifagyott a gép, miért csak ennél a játéknál a fear,quake4 tökéletesen futott miért lehet, a kifagyás alatt egy teljesen kék képernyöt értek, csak resettel indult...<#help>#help>
Köszi az infot, de azé' kérdeztem, me' onnan nem lehet letölteni😞
A F.A.Q.-ban lévõ link nekem 404...
Another idea?
A F.A.Q.-ban lévõ link nekem 404...
Another idea?
ááááá....csak villog, vibrál aztán kiírja: goodbye <#zavart1>#zavart1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
nem konzol parancs, hanem dupla szinezés. De miért jó az neked, ha a stat táblán, meg mindenütt másutt kinézhetetlen szar a neved, csak azért, hogy amikor lepuffantasz valakit, akkor szines legyen?
Nieleen
de sima codban meglehetett csinálni csak nem tudom a consol parancsot
azt hogyan tudom megoldani hogy ha színes a nevem és valakit megölök vagy õ öl meg engem akkor ott lent baloldalt is színes legyen a nevem???
Singleben a Silós pálya után nem tölti be a kövi pályát. (Caen 1944)
Tudna valaki a utána következõrõl mentést küldeni, vagy valami linket a 100%-os mentésre?
Tudna valaki a utána következõrõl mentést küldeni, vagy valami linket a 100%-os mentésre?
Nieleen
Hi ! Van egy magyar oldal ahova CoD-csiterek demoi vannak felrekva. Valaki PLS adja meg a linkjét ! THX
Hello
Ha Hamachin akar valaki jönni: klaus_server jelszó: 1234
Ha Hamachin akar valaki jönni: klaus_server jelszó: 1234
amugy meg lekapcsoltam a teljes windows tûzfalat s ugy sem engedett fel
most csak a frissitett microsoft tûzfal van fenn meg a nod32 virusírtó.
A bonusz discen a,hogy készült a játék sztorik vannak,meg megszólal egy idõs volt katona
A bonusz discen a,hogy készült a játék sztorik vannak,meg megszólal egy idõs volt katona
a cod2-nek engedtem a tûzfal mögöli kivételt és az eye-nak,mert még milyen jogosultsg maradhatot el?tipp?amugy nekem megvan a bonus dick