Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nieleen
MJ rulz Pink Team The Only One
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
elsõ nap után azt mondtam ide 300MB-os patch kell..de lehet az 500MB is kevés lenne <#hehe>#hehe>
Fogalmam sincs mi a gond, de engem is érdekelne!
Konfig nem tetszik neki?!
thx...
Nieleen
Honda - The Power of Dreams
na komolyan...realisztikusabb mint bármelyik CoD rész...CoD UO szükségeltetik az üzemeléséhez...az egész játék megújúlt ebben a modban...fegyverek,skinek,jármûvek,hangok...csomó minden más mint az UO-ban...hivatalos oldal...csak egy a baj...kevesen játszák ezt a modot,és kevés a GFM szerver is...pl most az ASE-ban megnéztem,össz-vissz 61 szerver van,ebbõl 10 szerver az amin vannak...vannak persze magyar szevrerek is!😊
#9794 : sajna pedig a sok "hülye nagytudásu" aki csinálta a gamet azé gondolhattak volna valami realisztikusságra...
De attól tartok, hogy a fegyvereken nem fognak túlzottan sokat balanceolni a patchben sem.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
lehet ha GFM modban játszottatok volna,akkor nem mondott volna ilyet!😄
Nekem multkor beszolt egy csávo😄 (puska/sniper eket szeretem csak azzal mek..)
moszkvába voltunk és észrevettem.. mellélöttem ezáltal észreverr MP44 el volt😄 távolság az (nem akarok hülyeséget mondani) belenéztem a kukkeerba és a ködtöl alig láttam szal messze volt.. és leszedett.. erre beirja: h. én legalább leszedem a sniperosokat sniper nélkül... mondom jovan😄 jol elbaxták ezt az egészet h. géppusival 2123033020 m röl le lehet szedni tök simán... nah mind1😊 erre is adhatnának ki valami javitopeccset v. vmit😊
üdv
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nieleen
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nieleen
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Exploits Fixed
--------------
Stock Maps
----------
* mp_burgundy - an untextured room on the allies end.
* mp_dawnville - an off-map exploit in the graveyard.
Download (4,65 kb): Link1 Link2
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
annyi a kül 😊
de azt meg nem írtam oda, akkor pont a lényeget nem 😛
oksa, sry😊
A szerverek leállításával való fenyegetõzés megmosolyogtató 😊
Engem inkább az érdekelne, mikor szándékoznak kijavítani a HQ játékmód szabályait, mert a mostani az gagyi.
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
a Brecourt pályán fordult elõ velem párszor, hogy jó messzire elnézve eltünik a bokrok egy része. ha felemelem a puskát, akkor közelebb jön a környék és azonnal vannak bokrok is. De ebben az a gáz, hogy látom ott szaladgálni az ellenséget a bokrok mögött. Ti észrevettétek már?
Min grafon játszok, lehet amiatt van.
Nieleen
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."