Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Este 6-7 körül lesz fórum újra, majd akkor írom/írjuk a címet. Szerver döglött le, valószinüleg elég erõsen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mr Manson
ADmin tool létezik COD2-õhöz?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

tud vki vmit a callof.hu ról? már vagy egy hete nincsen és semmi üzit nem hagytak h mi van..

Malakai
De, a 3-as béta, csak még hibás kissé, de fogja hamarosan. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ScOrpY
Még nincs cod2 höz szájzmovizsön?

Enny1

PLackó
üdv.
tört játékkal ha készítek szervert tudnak hozzám csatlakozni?dedicated szerver legyen?azt az ip-t adjam meg a csatlakozóknak amit pl. a what is my ip ad?
köszi.

DJ Skyline
én azt bírom mikor sniperrel csípõbõl lõnek fejen...vagy azt is szeretem mikor az ellen ugrabugrál mint egy hülyegyerek...vagy amikor ppsh-val kilõnek a map túloldaláról, és még sorolhatnám!😊

Dietrich
akkor majd késöbb..

és ha tankot lát akkor mit mond, bbrr meg tutu? 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem
/
erre kell dõlnie 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
jobb lenne, ha ki se szivárogna a mûködése 😄

Nieleen

Malakai
Nemtudni, most fejlesztik. 😄 CoD2-ben, Quake4-ben nyomatják majd elsõdlegesen, de lesz még pár más játékhoz is támogatása. Azt írták, hogy dec közepe táján készülnek el vele. Ami gáz, hogy pl Q4-ben addig is van más anti-cheat, de az IW spórol és addig se fizetett másik licenseért. De végülis márcsak pár hét, addig hülyeség is lenne tõlle. 😛 Hogy milyen technológiai alapokon fog mûködni, vagy egyáltalán hogy-mi lesz, azt nemtom', lehet annak is utána lehetne nézni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
az jó? jobb mint ez a genyótelep PB?
Utáltam, hogy sok ember fagyott, meg szaggatott tõle, a csítereket meg videózgattuk...

Nieleen

Serpa
semmi hír se PB rõl, se patchrõl.

Yossarian
csak várható

Nieleen

Malakai
PB? Nem lesz, de lesz HiDef.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mr Manson
PB-rõl mit tudni? Várható?

Yossarian
sõt, most jut eszembe, mindjárt megyünk a dokinénihez is.

Nieleen

Yossarian
nem nagyon. gyerek az ölemben, 1 újjal pötyögök. max spectelni tudunk. Érdekes, hogy szereti õ is nézni. Mondogatja, hogy púúú-púúú. 😊

Nieleen

Malakai
Mi legyen a patchben sztrájk nem lesz? 😄
Ahoz lennének ötleteim! 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mr Manson
<#taps>

KM
De még ehhez hozzá kell tenni, hogy fordulásból és kapásból. Semmi kihívás nincs így benne.<#szomoru2>

Yossarian
beteszed a demos mappába és
\demo fájlnév

Nieleen

Malakai
Ezt mondom én is!
Mondjuk én spec elég ritkán megyek fel CoD2zni, az ilyen hüleségek miatt. Warozni meg tuti nem fogok(/fogunk), ha így marad.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Serpa
azt hittem videt csinált.

demot hogy is kell lefutatni?
/load_demo

Dietrich
kizárt.

hogy a piklibe maradhattam le róla??????

KM
Azzal-azzal. Lehetne mással!?<#eplus2>

Serpa
az a demo hol lelhetõ fel?

Dietrich
"azzal a kis TVShopos varrógéppel"

LOL 😄DD

Dietrich
én most ráérek..ti?

Dietrich
de olyan amit írtam? Eredeti szinkron az Inke László féle, Vagy ez a átszinkronizált?

No megnéztem ezt a Yoss féle demot...nem vagyok róla meggyõzõdve hogy a srác tiszta ezsközökkel nyomja...én a wh-t tippelem..

Yossarian
a múltkor Brecourton a traktor mellett guggoltam fedezékben, Kar98-cal, KM pedig a romok között azzal a kis TVShopos varrógéppel. Belõle is nagyon pici látszott. Én elhibáztam, neki meg egy rövid sorozata úgy fejbe kapott, hogy az már vicc. Még õ is beírta közös chatbe, hogy jól elbaszták a célzást..

Nieleen

KM
Ellenségeim vére a fejemre szállt!<#nyes><#idiota>

KM
Már vagy 2 éve "megjelent".<#eplus2>

Dietrich
most tudtam leszedni...Flashget vagy IE szart rá..Firefox lerántotta ahogy kell. 😉

Dietrich
<#nyes>
off
megjelent ez már olyan dvd-n ami magyar felirat is van vagy eredeti szinkron?
mert láttam valami magyar dolgot de az buherált retek klubbos vagy milyen volt..az nem kell.

Malakai
Jaja, egy vicc, hogy hogyan fejbe lehet mákolgatni vele az embereket, akár nagy távolságról is. És ez waron is gáz, nem csak publicon. Waron pedig az ellenséget jelzõ különbözõ indikátorok mégnagyobb gáz, mint publicon, ha már warra is fel kell hozni vmit.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
utolsó mondatot olvasd el még egyszer figyelmesen és mindjárt vágod, hogy milyen mod.
Amúgy egyértelmû, hogy nem warról van szó. Az más stílus. De egy war-on is röhögve lemákol egy hosszú sorozattal egy célozni is béna kezdõ, ha õ lát meg hamarabb. Nevetséges, hogy a könnyû géppisztolyok milyen pontosak lettek.

Nieleen

csuszi
Azt a demo-t amirõl dumáltatok hol lehet megnézni? Thx

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
TD-ben, vagy S&D-ben rohangaltal... Nem mindegy. Szrtm egy warban ezt azért nem igazán lehet bevállalni 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Serpa
ÁÁÁ!!!
Kelly hõsei.
<#eljen>

OFF
oly rég volt a TCM en.
<#szomoru1>

Dietrich
😄DD

egyébként én is így jártam...nyomkodtam az E billentyût a gránát miatt..hiába 😄

Yossarian
úgy bizony, a célzás nekem is gondot jelentett már. Pedig régen odadobtam a lövést gondolkodás nélkül. most meg jó ha minden 3. talált.
Arról nem is beszélve, hogy elfelejtettem, hogy van sprint 😄
A csúcs pedig az volt, amikor jó nagy lendületet vettem, hogy eldobjam a gránátot, még ugrottam is hozzá, megnyomtam a szükséges gombot és dobás helyett csak simán átváltott gránátra 😊 Elszoktam tõle, hogy a V gombbal csak elõveszem és szaladgálhatok is a gránáttal és a tûzgombbal dobom el. 😄DD

Nieleen

Dietrich
aztán majd olyan statot is készíts mennyi az új user a cod2-ben aki nem ismeri sem az UO-t sem a cod1-t...

DJ Skyline
megnéztem a demot...néha viszont össze-vissza lõ,meg dobálja a gránátot,meg zoomolgat!😄D viszont tényleg nem játszik rosszul...

Dietrich
ok.
ha felkerül netre megnézném.

Dietrich
nocsak...új logo? ez olyan "véres" lett <#hehe>

Dietrich
mondjuk erre a legjobb bizonyíték tegnapi GFM mod...lényegében a cod2 óta nem nagyon jártam se UO se cod szerveren...tegnap a GFM szerveren alig találtam el bárkit is annyira kimentem a gyakorlatból és annyira kevés tudás kell a cod2-hez/höz/hez...<#wow3>

Malakai
5-6 mb-os patch is elég lenne nekem, ugyanis szerintem csak 1-2 mb a fegyverek balanca, az a pár ellenség jelzõ hüleség meg csak pár kilóbájt lehet. 😊
Persze ha ezt nem csinálják meg az IW-nél, akkor lesz mod, amiben igen, azzal csak az a gond, hogy úgyse fog elterjedni...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
ne keverd össze a kritikát az ócsárlással, a jó grafikát a játékélménnyel. Nekünk az a bajunk, hogy a COD2-höz fele annyi skill kell, mint az elõzõ részekhez, mert gyengén célzó ember is leszed egy sorozattal, hisz nagyjából oda megy minden skuló. És akkor még sprint sincs, hogy az ilyen szitut valahogy kivédd. Én csak egy közepes játékos vagyok, de ha felveszek egy pumpát és szaladgálok a Leningrád pályán körbe-körbe, akkor simán elsõ vagyok. És akkor még a rádióra is figyeltem...

Nieleen

KM
Ez is egy vélemény.