26388
-
#13225 Elmegy..
(Csak hogy ne szállj el) -
ent #13224 Nézd meg a team.sg.hu-n a mapelemzést róla, kaptam dícséretet minden felől. Szented?
Next mapelemzés a valley of the king, fent van szerveren is, tegnap nyomult a nép, qvára tetszett mindenkinek. Vmi bazni, dehogy bazni, kibaszot* óriási map, sivatag kellős közepén. Állat. Ma beállítom hogy a maprotációban is bent legyen!!!! SD, TDM, CTF, HQ kompatibilis
Akinek még nincs meg, azt a szerverről letöltheti (ip banner) vagy letöltheti kicsit gyorsabban a banner klikk sorában!!!! vokbeta.zip
ÁLLAT EGY MAP! És pici a fájl... -
r4z0r #13223 cső kisvarga sajna nem tudom mi van a cododal ha továbra is csinálja próbálj egy reinstalálás hátha az megoldja/ de lehet hogy egyzserüen csak rosz napja van a számítógépednek/:D
-
r4z0r #13222 igazad van donoki az a probléma hogy nincs engedéjezve a donwlods vagy az hogy a jump szervere ment fel és ott csak német karral lehet menni és jumpolni. -
#13221 lehet nyomulni kispisztolyalkicsitkésőbésha elfogya lőszerpuska tus!! KAR 98 FOR MEN!!!
-
#13220 haho -
#13219 Az industry nagyon jó map. A többit még csak képekről láttam. Megnézzük. -
hokotro #13218 Megnéztem a COD3 Trailer videót és kérem,majdnem lehugyoztam a bokám!!!Olyan brutál hogy nagyon.Lehet közelharc a kameradenekkel,és a grafika elképesztő.Remélem a Pc-s verziója is kijön mert akkor az asszonyt átköltöztetem a nappaliba:-) -
Kiswarga #13217 Miért van az, hogy eddig semmi gondom nem volt a cod2-vel ma meg egyfolytában cseszekedik. Eddig 60-as ping volt a max, ma pedig 130 volt a legkisebb. Meg magától átállította a grafikát. Megtudja mondani vki, hogy miért van ez? -
#13216 Ha átakarom állítani a beállításokba a játékot DirectX 7-re ezt írja ki "DirectX Error DirectX has encountered an unrecoverable error", mit csináljak? -
donoki #13215 ^_^ -
#13214 nem is ír azóta:D -
donoki #13213 ez de gyökér -
donoki #13212 sztem azért mert nálad le van tiltva az auto downloads és van fennt olyan mod ami neked nincs fennt?! -
#13211 meik szerveren?
ha mindegyiken akkor tedd fel ujra
-
#13210 Okés, Köszi, megpróbálom. -
#13209 Ez nagyon lol.Nekem is volt már ilyen de csak csapatválasztásnál h nem volt semi.Számokkal intézd el,nem tom jó lesz-e úgy,de a sok összemoddolt cucc miatt én reinstalloztam. -
#13208 Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni.
Amikor csatlakozni akarok 1 szerverre bejön ez a kép:
Kattintok az automata választásra, bejön ez a kép:
Utána nézelődni tudok, de csatlakozni a szerverre, már nem.
Mi lehet a gáz ?
Előre is Köszi.
-
te télleg ilyen hülye vagy?
az SG nem klán hanem team
ha te ezt nem érted akkor inkább menny és feküggy le aludni -
starweb88 #13206 pffff -
#13205 "Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!"
Ez az SG-re nem vonatkozik?????
-
Ic3Man2 #13204 sziasztok keresek egy linuxos crklt servert valaki tud segiteni -
ent #13203 Ma felkerült az industry map tesztje a team.sg.hu oldalra, valamint két egészen érdekes custom map.
- mp_bridge - gondolom mindenki moházott, ott volt ez a custom mapok között is, óriási sikert aratva a moházók között. Szép...
- mp_owned - ez a map egy dobozokkal teli map, olyan érzése van az embernek, mintha egy paintball csata kellős közepébe pottyant volna.
A felkerült custom mapok, mint láthatjátok picikék (2-4 mb), az sg.hu szerverére hétvégen felkerülő mapok. Sok szeretettel várunk benneteket kicsi és nagy hentelőket egyaránt.
GG & GL -
ent #13202 Azt azért van mert gondolom a szerveren voltál és akkor váltottál mapot. Amikor auto map váltás van illetve akkor mikor az ASE ból, szerver fellépése nélkül váltasz, akkor fasza... -
#13201 A Chetaeu mapot is teszteltétek mert én fölraktam a szerverre és nem mükszik valami iwd/misca.. hibát jelezz !!!!!!
(Mindenkinél ) -
ent #13200 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A bannerban található KLIKK-kel kezdődő sor egy honlap elérési helye, töménytelen, csak a legjobb, tesztelt custom mapok, kiegészítők gyűjteménye -
#13199 a Custom Mapok közül ajánlom Mindenkinek a Port És a Kalsingradot az igazán OnlyRifleben Jó !!!! -
#13198 PAM MOD
De egyébként az összes COD-os oldalon megtalálod a Pam Modot !!! -
donoki #13197 xD
Te már többször is kérted, sztem már válaszoltak rá -
#13196 tud adni valaki linux server pamot? -
#13195 köszi szépen mostmár vágom -
#13194 én se amit te írtál:DDDDDD -
#13193 Oké,akkor most érthettőbben mert ezt egyáltalán nem értettem! -
donoki #13192 :D -
#13191 pfff.
(nem nekem kell, nem én, másnak kell, mondjátok meg hol tölthetem, csak kipróbálom, csak megnézem, nem jó a pb, minek kell pb, nem tudok belépni, kell a pb, nem kell a pb, csíterezés, aztán meg kiderül lilája van a témáról, vagy személyes ismerősei közt vannak a csalók. Jó a topik) -
donoki #13190 hah...
akkor már tuggyuk ha veled találkozunk csítelsz >.<
Mert aki elkezdte a csítelést az nem is haggya abba -.-
mint haverom, de >ToP sEcReT< h ki az :/
Mert rászálnátok :D -
#13189 -.- -
#13188 Mert nem is lehet hozzá szedni.Kerestem mindenhogy,de nem találtam meg.Amúgy ki akarom röhögni,mert szedtem le WH-t is de aza annyira undorító volt h letöröltem. -
#13187 Abból nem fogsz rájönni, hogy csal e. És egyáltalán, minek neked egy csalás?! -
#13186 Hi all!Ismeri vki <=(VoD)=>prof-ot? Mindig 100 felett teljesít,és sztem csítel a gyerek.Nem tudja vki honnan tudnék aimbotot leszedni, h megnézzem azt használja-e?