Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sgtfathi
Valaki Próbálta már a cod2tweaks.zip -et!? Valami vélemény róla?
Tényleg gyorsit a gamén,vagy kamu?
Mondjuk nem is igazán értem hogy,és mit kell átirni ill.inditani!

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=59144

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Dietrich
és miután az nvidia is nem tetszését fejezte ki a bejelentett sztrájk miatt, lehet vissza adják a pénzt a vásárlóknak? <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
azon a kis pöcsön én se idegeltem túl sokat mert 6x rspanoltam ugyanoda õ meg ugyanott egybõl le is lött..mindig csak az F betût kellett nyomkodnom <#zavart1>

ott elõször én is idegeltem magam hogy csipával leszedtek állandóan...aztán én is szereztem egy sníper cuccost..

TS-t azért mondtam közben mert néha (legalábbis nálam) nagyon torzan szólt ha mondtál valamit a játékban.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Vegyél ATIban is, a kompatibilitás végett!<#hehe>

Yossarian
nagyon megéri egy ilyen, lehet veszek egyet tartalékba is, ha belefolyna a söröm. meg még egyet, hogy bontatlan csomagolásban is meglegyen a polcomon...

Nieleen

Yossarian
nem azon a kis hülye TK-s csicskán rágtam be. Következõ pályán már nem volt ott.
Azon rágtam be, hogy kifogtam egy rossz szériát. Egymás után vagy 6-szor döglöttem meg 1 másodpercen belül, úgy, hogy lehetetlen helyeken respawnoltam. Nyilt téren tûzharc közepén, a templomban és már robban tis a gránát, stb...
Aztán az egyik hülyegyerek társam felvett egy garandot és kitárazta a fejembe és aszonta bocs, helyett, hogy bazz... Következõ respawn után menekülök be az elsõ ajtón, ugyan az a faszi rohan szembe velem és ijedtében megint kinyír. És ez már sok volt nekem 😊

Nieleen

Dietrich
vegyetek 100K-s vagy afelett kártyát azzal csak nem szaggat DX9-be <#hehe>
GeForce 7800 GT háborús játékkal

én nem
rakd fel a legfrissebb nvidia driver!

Mr Manson
Probléma!
COD2 , MSI 6600GT
Egy idõ után kikapcsol a monitor!
Milyen drivert használtok? Illetve találkozott valaki már valaki ezzel a problémával?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Dietrich
miért? a -100-at még nem érte el ez a clantag toborzó egyed..<#hehe><#boxer>
csak a -61-ig jutott..

Dietrich
gyerek rágta a fülem, hogy hadd menjen msn-re egy kicsit...aztán a kicsibõl többlet én meg néztem a Fábryt. 😊

odex
Már nem kell a patch megtaláltam egy kis visszanézzésel 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Yossarian
berágtam és kiléptem kifújni magam 😄

Nieleen

odex
Egy publick server patchet kérekszépen kirakni ide PLS!!!
Nincs a faq-ban!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

KM
Hú, de elhúztatok! Olyan magányos lettem hirtelen a sok ellen közt!<#bohoc><#wave>

aha,lehetett rola hallani,énis kivancsi vaok mi lesz ennek a vége.Halál a cheaterekre!!!!CS-ben is kurva idegesitõ.

semmi... csak ennyi erõvel mindenki mondogathatná h elindítottam a ts szervert. és gyere xy már fel rá. :/ engem idegesít na mind1 hadjuk

Dietrich
mit fáj az neked...

Dietrich
mert kerestelek de nem voltál ott.

Serpa
mér?

Skyline!
most fejeztem be.
😊

DJ Skyline
de a játékhoz tartozik a TS is,mind1...

báttyó02
pff megszolalt az ujreg :||

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

trident
ezt mondhatná neked is bárki.:/

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

helló kellene egy kis segitség az All Seeing Eye nevû programot hogy kell használni?
Malakai
Jah, hehe az admin szót nem láttam az elején, ez van annyira egy bizonyos toolt várok. 😄 (modding tool >< sdk)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ez nem chat arra az msn való vagy a chat.hu

Rcon tool = Rcon admin tool 😊

Mr Manson
kell

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Dietrich
akkor még sem megyek 😉

Dietrich
megyek.

Malakai
Milyen tool-jaid vannak?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Serpa
akkor tárgytalan 😊

DJ Skyline
nem szoktam TS-ezni,de felmehetek majd!😊 igaz beszélni sem szoktam!😄DD

Serpa
tod a jelszót TS re?

DJ Skyline
én csak majd olyan 7 körül tudok menni játszani!😞

Serpa
TS beizzítva.

mucsácsó
hehe 😄
amúgy lesz vmi kiegészítõ féleség a gamihoz? nem tudni? nem lenne rossz 😛
mondjuk én még mindig nem nyomtam ki a single-jét, csak multiban nyomultam fõleg, de már egy küldi híján kész az orosz, meg a brit...
nagyon jó game, nagyon tetszik, sztem isteni lett, ez a tankos küldetés ez kuvva jó lett <#eljen><#eljen><#idiota>
multija sem rossz...csak télleg egyszerû, de sebaj, attól még jól lehet vele szórakozgatni <#wink><#eljen>
Dietrich
hát én most Van Halent nyomattam hentelés közben...így sem jobb <#hehe>

trident
Jó lett!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
honnan tudjuk, hogy neked miért nem jön be? Nekem a dagadt nõk nem jönnek be, de nem kérdezem senkitõl, hogy miért...

Nieleen

KM
Csõ!
Jah, csak.
Pá!

Malakai
Olvass már vissza picit, alig pár üzivel elõbb írtam le én is, de már elõttem is írták!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

sike
CSÕ
Miért nem jön be a callofduty.hu????
más is észlete a hibát?

-

KM
Ja-ja! Ettõl dobom el a megmaradt agyféltekém én is!<#vigyor2>

hogyne lenne? nekem megvan. ha kell feldobom ftp-re

Yossarian
nem nagyon beszél még, szal a púúú meg a tutu is eredmény 😄

Nieleen

Yossarian
hivatalosan nem arra kell dõlnie 😊 És egy csomó parancsot be sem vesz, ha nem jó felé dõl.

Nieleen

Malakai
Létezik, csak még nem adták ki. :S 😄
Szerintem addig nem is fogják, amíg nincs anticheat hozzá, mivel az is csak 1 plussz lehetõség a cheat gyártóknak, hogy jobban belelássanak a gamebe.

(\__/) ( X.x) ( } . { )