Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg gyorsit a gamén,vagy kamu?
Mondjuk nem is igazán értem hogy,és mit kell átirni ill.inditani!
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=59144
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ott elõször én is idegeltem magam hogy csipával leszedtek állandóan...aztán én is szereztem egy sníper cuccost..
TS-t azért mondtam közben mert néha (legalábbis nálam) nagyon torzan szólt ha mondtál valamit a játékban.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nieleen
Azon rágtam be, hogy kifogtam egy rossz szériát. Egymás után vagy 6-szor döglöttem meg 1 másodpercen belül, úgy, hogy lehetetlen helyeken respawnoltam. Nyilt téren tûzharc közepén, a templomban és már robban tis a gránát, stb...
Aztán az egyik hülyegyerek társam felvett egy garandot és kitárazta a fejembe és aszonta bocs, helyett, hogy bazz... Következõ respawn után menekülök be az elsõ ajtón, ugyan az a faszi rohan szembe velem és ijedtében megint kinyír. És ez már sok volt nekem 😊
Nieleen
GeForce 7800 GT háborús játékkal
rakd fel a legfrissebb nvidia driver!
COD2 , MSI 6600GT
Egy idõ után kikapcsol a monitor!
Milyen drivert használtok? Illetve találkozott valaki már valaki ezzel a problémával?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
csak a -61-ig jutott..
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Nincs a faq-ban!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
amúgy lesz vmi kiegészítõ féleség a gamihoz? nem tudni? nem lenne rossz 😛
mondjuk én még mindig nem nyomtam ki a single-jét, csak multiban nyomultam fõleg, de már egy küldi híján kész az orosz, meg a brit...
nagyon jó game, nagyon tetszik, sztem isteni lett, ez a tankos küldetés ez kuvva jó lett <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#idiota>#idiota>
multija sem rossz...csak télleg egyszerû, de sebaj, attól még jól lehet vele szórakozgatni <#wink>#wink><#eljen>#eljen>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nieleen
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nieleen