26388
-
ent #13387 Megmondom neked a frankót, nem a kártya, nem a hűtés, nem a memória. Ezek mind csak vminek a következményei max. Milyen tápod van? -
#13386 Akkor marad a Driver hiba próbáld meg régebbi Driverrel én az 5.10-es Drivert használom és nincs vele gond !!! -
#13385 értem, köszi, de akkor vajon eddig miért nem volt?
megnéztem, kipucoltam,(nemmintha olyan koszos lett volna:), talán a későbbiekben jó lesz.
Na és azok a fagyások?Feltettem az 1.2 patchet, és azóta rendszeresen csinálja, biztos h attól.Az elején directx hibára hivatkozott, a directx helpben is ez egy létező és feltüntetett hiba, megoldás is ott le van irva.Namost feltettem a directx9.c -t, és a directx hiba ugyan megszünt, de ekkor jelentkeztek a fagyások.
Innentől kezdve, mint említettem, maga a vidkari jelzett hibát, vmi vpu meghibásodást.Erre vmi help?mert nagyon zavaró... -
donoki #13384 hűtési hiba.. -
#13383 Nálam is hűtési gondoknál jelentkezett ez, mert nem forgott rendesen a venti. Megolajoztam és azóta megy. -
#13382 eze hájperszpész! -
#13381 énis csak a hűtést tom mondani me ez nem gamehiba -
#13380 nézd meg a vga-n a hűtést rendesen megy-e nekem volt ASUS 9600xt-m ott ugyanez volt mindíg és rájöttem hogy a venti akadozott és nem tudott rendesen hűteni. el is adtam a csába -
#13379 szinte biztos, h túlmelegedett a videókártya, nekem már többször is volt ilyen
(leesett a hűtő -.-) -
#13378 már faszkivan...
és ezelött, a fagyásoknál vmi vpu meghibásodásról irt, hogy küldjön e jelentést(maga a kártya).az mi, vagy mitől lehet? -
#13377 9600xt 256mb -
#13376 milyen kártyád van? -
#13375 másik gém, videók, minden megy faszán... -
#13374 nem használtam többet, mint eddig, szal a túlmelegedés valszeg kilőve, ugyanis akkor eddig is lett volna..
ram ok.
nincs túlhúzva semmi...
vgpu azt nemtom, minek következtében hibásodhat meg?
volt driverfrissités, nem is egyszer..
-
#13373 kaleidoszkóp-e?:D lövésem sincs amúgy,azok az ötleteim lettek volna,amiket már megcsináltál! :\ -
#13372 Túlmelegedett videókártya / hibás ram / túlhúzás / a vgpu sérülése / durva driverhiba. -
#13371 Heccsát! -
#13370 srácok segitsetek már légyszi.mi a tökömtől lehet ez a kép?csak ugy átvált erre game közben.elöször tapasztalok ilyet.eddig azt csinálta, h lefagyott kb 10-20 másodpercre, fekete képernyő, majd visszajött, és minden ment tovább.ez egyre gyakrabban történt, főleg, amikor legkevésbé kellett volna, pl war közepén..
olykor vissza se jött a játék, mármint tudtam mozogni, hangok rendben, csak épp kép nem volt..többnyire vmi videókártyahibára hivatkozott.ez is csak az 1.2 patch felrakása óta.természetesen próbálkoztam game reinstallal, directx 9.0c ill. vidkari driver frissitéssel is, de hiába.KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!!!
-
#13369 akkor nyissatok egy ASE\XFIRE topigt azt csá :D
ne offoljatok annyit -
#13368 AKKORISASE -
Nadi #13367 uuuh, az szép klán lehetett...
TS/Ventri? -
donoki #13366 igen..
Mikor régebbi klánomba voltam még ASe-t használtunk,
Vagy 1 óráig keleltt összehozni a csapatot megekresni emik szerveren van mert msn-en nincs ase friendly list nem müxik...
az xfireben meg mki ott van azt ha war van 5 perc se :) -
Nadi #13365 Pontosan... -
starweb88 #13364 igen, a klánoknak ajánlom hogy azt használják van rajta friendly list és tudjuk követni őket hogy hol játszanak és csatlakozhatunk is hozzá..fájlt küldeni is lehet ..etc.. -
#13363 Szerintem az xfire inkább közösségre van kihegyezve az ase meg server browsing-ra. -
starweb88 #13362 figyi sztem ezen ne veszekedjünk mki azt használ amit akr kinek mi tetszik kinek az ASE kinek az X Fire no problémó -
donoki #13361 nem láma csak tetszik az a számjli :) -
Nadi #13360 Nem értem, miért láma az, akinek megfelel az ASE...
Szten az Xfire inkább való kommunikációs programnak, mint serverkeresőnek. -
donoki #13359 +ik? -
donoki #13358 hát ja szerver kersőnek jó de aki ennél több vágy -
#13357 nekem jó az ASE,tudja amit kell,kész -
donoki #13356 heh
ase egy rakás fos
XFIRE POWA :D
and makerr powa -
starweb88 #13355 a lofaxt van benne cset lehetőség játék közben több game támogatás ..etc -
#13354 szerintem egy nagy rakás ****
ASE POWA -
donoki #13353 heh -
starweb88 #13352 igen az X-Fire a legjobb :) -
donoki #13351 szerintem meg ő az X-Fire t keresi -
Kiswarga #13350 Kösz a segítséget. -
#13349 Köszi!
-
starweb88 #13348 Game Spy Arcade vagy All Seeing Eyes vagy X-Fire-t letöltöd bekonfigolod és mehet is a game