Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nieleen
Na szóval pár általános konzolparancs érdekelne csak, semmi különleges. Ha van vhol ilyen 'jegyzet', akkor pls mondj címet. Meg a netstats most nagyon érdekelne, gondolom iNFiNiTY*SKiLLS-es mivoltadból nem jelentene nagy problémát elárulni. <#idiota>#idiota>
.:HaZaFi//Hks:.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ált isk elsõ osztályában már nincs is bizi, csak vmi értékelés.
Én azt tartom az igazi noobizmusnak amit te mûvelsz, na és persze picsajátszásnak is.
Szerencsére nekem nem kell minõsítenem téged, megteszed azt magad is.
Jut eszembe van még egy jó ötletem: felmész IRC-n a #cod2wars csatira, beírod, hogy 1on1 high/ultra skill és tartok tõle hogy rekordidõ alatt letörik nemlétezõ szarvad.
De tényleg figyelj oda a helyesírásra! Tudok akkor nem kapsz bizonyítványt ha újra megbuksz!
Csak úgy a kíváncsiság kedvéért: te egy mondatot sem tudsz helyesen leírni? Bocs...<#levele>#levele>
"Nézek balra...Nézek jobbra...Sehol egy pro... Bezzeg nekem van egy kettes k/d arányom. Hát hol itt az igazság! Jobb sorsra vagyok én érdemes!"
Persze kevésbé cizelláltan és itt-ott helyesírási hibákkal, mondatszerkesztési gondokkal.
Az nem lényeg.
Vagy most tanulnod kell?
1.PB kell mindenkép
2.PACH 1000-rel mert a fegyverekkel csinálni kell valamit...
.
.
.