Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyami
ez a haverom osztálytársa -.-

DJ Skyline

DJ Skyline
LOL és odaírja THX:!😄DDDD

trident
Gondolom nem ezt keresed.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
1-2 szerveren valami nem smakkol nálam. 1 lövés után átvált pisztolyra, de ha szerzek egy másik fegyvert a pisztoly helyett, akkor ez elmúlik. Azt ugye mondanom se kell, mekkora gáz, amikor beugrok egy ajtón PPS-sel a kezemben és as elsõ skuló után ott állok egy pisztollyal a kezemben? 😄

Nieleen

Ability
omg, hja, funplayer létemre tuti haxolni akarok ^^ <#mf1>

Na szóval pár általános konzolparancs érdekelne csak, semmi különleges. Ha van vhol ilyen 'jegyzet', akkor pls mondj címet. Meg a netstats most nagyon érdekelne, gondolom iNFiNiTY*SKiLLS-es mivoltadból nem jelentene nagy problémát elárulni. <#idiota>
Ez klántársam osztálytársa<#idiota>

Yossarian
Pffffffffff 😄DD

Nieleen

Ability
xDDDDDDDDDD

Akkor jöjjön a következõ: A Hold
Yossarian
COD2 pro és viccfelelõs. Te még viszed valamire. Figyeld meg!

Nieleen

Yossarian
Henker álruhában? 😄

Nieleen

Sakuu
Hüüü mi rajzolunk rá ha nem tudunk valamit <#vigyor2> azt értékelik pl:Ma matekon (tudnillik most ujj a tanárunk és nem ismer minket "eléggé" de amugy is jo fej meg minden) arról beszélgettünk hogyan mentsük meg a világot ugy hogy 8 g gyorsulási sebesség hat ránk <#nyes>... poén minden matek szeressük a padtársammal .

.:HaZaFi//Hks:.

KM
Hopsz! Sajna nem, mert nem leszek itthon. Jövõ héten viszont dédelgethetjük kedvenc rádiónkat!<#eljen>

Serpa
😄DDD

az a THX ott, baromi jóó!!
😊

Sakuu
Csak mint
te
.
.
.
😛

Serpa
no komment.

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Sakuu
Hát ezt elismerem hogy nincsen.Most lõjem magam fejbe, vagy mit szeretnél?

KM
Te, ez ennyire sík?<#nemtudom>

trident
Igen, ez jellemzõ a fajtádra. Az önkritika hiányából adódik.

Sakuu
5 honap és itt van az a nagyon de nagyon essze... 😄DDD

KM
Érettségi. Neked az még nagyon, de nagyon messze van...

KM
Hát, csak nem sikerül... Inkább mennél gyakorolni!

Serpa
"Tudok akkor nem kapsz bizonyítványt ha újra megbuksz!"

ált isk elsõ osztályában már nincs is bizi, csak vmi értékelés.

Sakuu
éretségi jön bocs ... 😄

Serpa
akkor OFF oljunk egy kicsit! 😊
holnap ráértek egy multira, tím (du -este fele)?

Sakuu
minnél jobban mondod annál jobban csinálom ,szal ne is erõlködj nem veszem magamra ... 😛

Sakuu
Amugy egészébe véve kezdünk elkanyarodni a cod 2 tõl szal szerintem a témát zárjuk le itt.

trident
Ki mondta, hogy te pro vagy?
Én azt tartom az igazi noobizmusnak amit te mûvelsz, na és persze picsajátszásnak is.

Szerencsére nekem nem kell minõsítenem téged, megteszed azt magad is.

Jut eszembe van még egy jó ötletem: felmész IRC-n a #cod2wars csatira, beírod, hogy 1on1 high/ultra skill és tartok tõle hogy rekordidõ alatt letörik nemlétezõ szarvad.

De tényleg figyelj oda a helyesírásra! Tudok akkor nem kapsz bizonyítványt ha újra megbuksz!

KM
Igaz, jó pap holtig tanul.
Csak úgy a kíváncsiság kedvéért: te egy mondatot sem tudsz helyesen leírni? Bocs...<#levele>

Sakuu
Ha neked az, akkor neked kéne elmenni tanlni 😄 (bocs) 😛

Sakuu
De csak a ze kédedért.😄DDD

KM
Ez már nagyon szánalmas... Nem mész tanulni?<#mf1>

Valami CB eredmény esetleg?

KM
Néha azért csak-csak sikerül neki helyesen leírni egy-egy szót... <#hehe> Véletlenül!<#eplus2>

Sakuu
Hát ha ez neked figyelem felkeltés akkor tudom hogy neked milyen lehetett 😄.(Azt leszámitva hogy én vagyok az osztályba mindig a vicc felelõs meg polyéngyár és mindig mindenki rámfigyel azon kivül nincsen semmi ilyen vágyam ... fõleg nem itt).

Yossarian
nehéz gyerekkorod lehet, ha így kell magadra felhívnod a figyelmet...

Nieleen

Sakuu
Hát inkább ne mert felakasztod magad 😄

Sakuu
Nem édekel mostanság ez mert már leirtam hogy inkább én vagyok a pro minthogy én vagyok a lama bocs de én nem cserélek szerepet veled 😛

Sakuu
Hát miért lenne az? 😄

trident
Meg negyedjére, hogy nincs igazi ellenfél a nagy Magyar szervervilágban.
"Nézek balra...Nézek jobbra...Sehol egy pro... Bezzeg nekem van egy kettes k/d arányom. Hát hol itt az igazság! Jobb sorsra vagyok én érdemes!"
Persze kevésbé cizelláltan és itt-ott helyesírási hibákkal, mondatszerkesztési gondokkal.
Az nem lényeg.

Yossarian
nem, most elmeséli mennyire pro 😄

Nieleen

<#eljen><#eljen>

trident
Míg ugyanazt elmondod háromszor, már rég bereggelhettél volna a cb-n, ESL, vagy más e-sport/liga ladderbe, vannak 1on1-ek is szép számmal.
Vagy most tanulnod kell?

Sakuu
:d lol . hát inkább ne az már olyan lenne mint a cod1 heza UO. 😄

Serpa
ja egy, egy ~1 gigás pecs. <#vigyor3>

Sakuu
Hááát nem majd a 3. pach után igen 😄 de bizom benne elég lesz neki csak 1 is :I

Serpa
akárki akármit mond, a COD2 nem multira lett teremtve. (jelenleg)

Sakuu
hát nem. most nem kezdem el irni mindent nállam a második az mp44 azzal lõni mindenki tud (de a lámák még azzal sem) 😄... de azt ne mond hogy nem szar a soti?? mert én azt tartom a legcsitesebnek PL: MP44= 102/56 lett a ferg ugyan ez a map soti= 128/48 hááááát nem hittem el hogy ilyen szar van

1.PB kell mindenkép
2.PACH 1000-rel mert a fegyverekkel csinálni kell valamit...
.
.
.

Malakai
Nem mintha a Trench lenne a legnagyobb gáz a fegyverek terén...

(\__/) ( X.x) ( } . { )