26388
-
#13347 COD2:D
Amugy szm te az ase-t kered
-
#13346 Helló!
megtudjátik mondani hogy mi a neve a proginak amivel lehet multizni?
Vagy mi kell hozzá? -
#13345 LOOL
fain lett:)
nekem szántad?:D -
#13344 LOOOL
mondtam sry
nemtehetek rola hogy 640x480-as felbontásba jáccik és fut a windows mindenkinek
mondtam hogy SRY -
#13343 Esetleg megpróbálhatsz másik vga drivert is. -
ent #13342 Milyen kártyádvan? vga -
twargrey #13341 walaki wart?
-
guba08 #13339 Hello! Remélem tud nekem valaki segíteni az lenne a probléma hogy amikor el akarom índítani a cod 2-öt ezt a hibát írja Directx(R)encountered an unrecoverable error.Check the Directx(R) FAQ for possible solutions. Már mindent próbáltam már vagy 3 különféle directx 9.c-t de nem mükszik valaki segítsen! PLS!!!!
-
#13338 Hali!
Please vote for Vivien Toth ^.^ http://apps.boon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=218 Thx!/Előre is Köszi.
Puszi
-
#13337 -
#13336 Szerintem is az FTP van lekorlátozva ,mert a mi szerverünkön lévő modokat egy külsö ftp tárhelyre raktam és 80-100K-val szedi a cuccokat !!! Ajánlom én is valami külső FTP tárhelyett van egy pár !!! -
Borg #13335 Hidd el nekem, hogy nem az ftp tudásán múlik. -
ent #13334 Állítólag az obis ftp van lekorlátozva, hogy ez mekkora baromság vagy nem, azt nemtom. Viszont azt igen, hogy mikor ezen az sg szerveren cod1 volt, akkor jött mint állat. -
#13333 Ezt nem tudtam. -
Borg #13332 Szerintem nem az obinál van a korlátozás, hanem cod2-ben.
Legalábbis a CSS is így van megcsinálva. Maga a szerver game nem enged 8kb/s-nál gyorsabban custom adatot át a usernek, hogy saját magát ne terhelje túl, tehát ne lagosodjon a többi bentlévőnek. Erre van egy megoldás benne, hogy külső HTTP tárhelyen lehet tárolni a custom cuccokat, amivel a game szerver kapcsolatot létesít, és onnan küldi le max sávszéllel a joinolónak a cuccokat. De ezt maga a dedicated server tudja, vagy nem tudja. Nem szolgáltató vagy szerver függő. -
#13331 Ha nem obinetes akkor egyszerű:nem kell csinálni semmit. -
ent #13330 Állítólag az obinál ezt a külső ftp s dolgot nem lehet megcsinálni. Ma kipróbálom, lesz ami lesz. De ezt viszont nem is néztem, hogy obis volt e az a szerver! Mac 43v3r -
#13329 Valószínű nem obinetes. Ha meg mégis akkor külső ftp tárhelyen vannak a custom tartalmak. Valahogy mégis meg lehet oldani. -
ent #13328 Vki help!
Mi más módja van annak, hogy a csatlakozásnál a szerverről történő letöltések ne 10-20 kbyte ok legyenek? Azt mondta az obis srác, hogy a webdownloads le van korlátozva. De láttam más klánszerveren meg ezerrel jön... Megoldása? -
#13327 amikor feltelepítetted az ase-t akkor kiirja milyen gémek vannak telepítve neked. ott egyenként rámész a gémre és alul kiveszed a pipát -
#13326 amikor vki meghív h jácc akkro az 5 lehetőség közül kell azt választani ami letiltja a meghívásokat asszem felülről a 3dik vagy a 2dik.
egybként ASE forever. -
donoki #13325 te ase-t használsz,
én inkább az xfiret ajánlom!!!
sokkal jobb :) -
Kiswarga #13324 CSak annyit akarok kérdezni, hogy az ASE-ben, hogy is kell azt kikapcsolni, hogy az invitáló üzenetek megszünjenek? Régen ki volt kapcsolva de most újra fel kell tennem és elfelejtettem hogyan kell. -
starweb88 #13323 de tutira kérdezte a tűzfal eslő inditásnál hogy engedélyezze-e, ha te nem et nyomtál neki véletlen akkor kered mge a tiltott progik listáját, ha előtte müködött akkor csaka tűzfal vagy router ha van a baja... :) -
Reyes #13322 Engedélyezve van...Külön port van neki nyitva, amit gondolom akkor csinált, amikor fél éve feltettem:-/ -
#13321 engedélyezd tűzfalban! akkor csinál ilyet! -
Reyes #13320 Sziasztok! Valaki elmagyarázni, hogy hogyan kell az 1,2-es patchet megbuherálni, hogy tudjak vele játszani neten? Mert amikor felteszem, és csatlakozni akarok egy szerverhez, akkor az "Awauting connection"-nál csak számol felfelé, de nem csinál semmit...
Pls vki help!!!
Visszaolvastam, de nem találtam semmit:-/ -
donoki #13319 np ^^ -
#13318 köszönöm!:) -
donoki #13317 bsz skyline -
donoki #13316 hill24-et csak az sp-ből ismerem!
még nem próbáltam xD -
#13315 ja a Kalsingrad Riflebe rohadt Jó+ a hill24 is tetszik Mindenkinek a Tapasztalatok szerint !!!
+Valaki Admin Próbálta már a Chateau mapot ? mert nem akar mükszeni az a map !! -
donoki #13314 a kalsingrad télleg nagyon odavág -
#13313 nagyon jok az uj map-ok -
donoki #13312 a faszt nem válaszolt senki rá!Már bocsánat a kifejezésért!
De talán vissza kéne olvasni kicsit nem mindig megkérdezni ezt a marhaságot! -
donoki #13311 áhhh
Nem vagyokannyira rosszszívű -
starweb88 #13310 looool mondjuk lehet van benn némi igazság.. -
#13309 Remélem azért 2006-ra csak eljutottunk arra a szintre hogy ne a modemes userek igényeit tartsuk szem előtt. -
#13308 De miért is? Egy szerveradmintól elvárható hogy ismerjen alapvető információs helyeket, ahol körbenézhet kérdés esetén. Több magyar oldalon, és több külföldi lapon is kezdhetted volna. Ne adj isten egyből a hivatalos PAM oldalon.
Amúgy én segítettem, megmondanád pbshotnál hogy állítsam be a konfigot hogy ne kapjak interlaced képeket? Köszi. -
5555 #13307 HÍ !!! Jó tudom nem ide tartozik de ide szoktam legtöbbet járni {nem igazán szoktam irni) inkább csak olvasgatok. Az lenne a kérdésem hogy mire jó az a "vip ticket" ????? Help ???