26388
-
#13467 Fent a banner. Abban a link(sárga). Cod2 szekció/letöltések majd onnan az összes mapot leszeded. Már készül a mappack abban az összes szerveren futó map benne lesz. -
#13466 Hogyan, és hol kell a webdownloadot beállítani?
-
#13465 Illetve nem mod, hanem Map! Bocsánat!
-
#13464 Abban szeretném a segítségetek kérni, hogy
Miként lehet letölteni, és honnan az új a pályákat, mert most mindig letölti a netről és sokat kell várni.
Ezek lennének a MOd-ok?
vagy mi?
Köszönöm elölre is segítőkészségeteket, szeretném ha tundék mielőbb a legtöbb pályán "akadálytalanul" játszani veletek.
-
donoki #13463 thx ^^ -
#13462 Csak ha webdownload be van állítva akkor tölt 15K-nál gyorsaban ugy 80-100 körül -
#13461 akkor lehet hogy a CoD1 töltött full sávszélességgel -
#13460 Mindenkinek annyival tölt. -
#13459 mért tölt nekem játékon belül minden szerverröl 10kb/s-el?
régen full-al jöttek le a map-ok 256kb/s-el -
#13458 thx -
#13457 A szerverjelszót meg így lehet megszüntetni:/g_password " -
#13456 A Bindet ide menti: Pl:d:/Call Of Duty 2/main/players/játékosneve/config_mp.cfg
Donoki : azt simán csak a main könyvtárba másold azt utana játék közben /exec .... -
#13455 nekem az a kérdésem hogy most készülök letöltölni a COD-ot de a bindjeim megmaradjanak. Azokat hova menti?THX -
donoki #13454 ez a kérdés még mindig nem oldódott meg:
hova kell azt a fájlt helyezni .cfg-set amibe egy név van pl: /name ^1Donoki
és akkor a consolba belehet írni: /exec donoki.cfg például???? -
#13453 ez is egy megoldás...talán a legjobb.sőt, lehet az egyetlen.kösz mindent.
jolvan, téma lezárva...sry az offért. -
#13452 Ha garis a kártya, vidd vissza. Ha nem, akkor vegyél újat. Probléma megoldva -.- -
#13451 bíztató:)
venti nélkül frankón jobb volt:) -
#13450 Memória hibás a vga vagy pedig bebaszott neki a túlhevülés a kipurcant venti miatt (magyarul kifittyent). -
#13449 jovan, gúnyolódjatok csak....
csak lehet mégsem vagytok olyan okosak:)
ugyanis lecseréltem a ventit,(sokkal gyorsabb, és jobban is hűt), bekapcsoltam a gépet, elindítottam a codot, és már alapból olyan kaki képernyővel jelentkezett.nyomtam egy restartot, a win bootscreen totál csíkos, a win kb nézhetetlen, képek felejtők, az ikonok csíkosak, egérmutató körül fekete négyzetek.nem lehet túlmelegedés sem, most kapcsoltam be a gépet, hideg a kártya....szal ezt fejtsétek meg:) -
donoki #13448 /g_password *
asszem :D -
Richard90 #13447 beírtam hogy g_password... és utána jelszót rakott a szerverre...
ezt hogy lehet megszűntetni anélkül hogy belemennék a config fájlba??? (asen keresztül) -
#13446 Nem, sajnos a régi exe sem jó :( -
Richard90 #13445 a jelszót hogyan kell kiszedni az asen keresztül?? ez saját szerver -
donoki #13444 nekem is ugyanezt írja :S -
ent #13443 Minden nap új custom mapok a http://team.sg.hu oldalán. A mapok letöltésével egyetembe nézzétek meg a legújabb mapteszteket és értékeléseiket is. GG and GL -
#13442 igen mi okosakl vagyunk:p de lehet hogy Ő nem taretozik ebbe a csoportba:) -
#13441 ÉJJJJJEN !!!
mindenki megmondta hogy ez a hiba :D hogy mi milyen okosak vagyunk :)
bár télleg egy kicsit késön esett le! -
#13440 Jobb később mint... -
#13439 grat, 23 óra alatt sikerült megnézni a videokártyát, miután 20szor le lett írva h valószínűleg azzal van a probléma :|
... -
#13438 Gondolom ezek közzül tudsz választani.
link
link.
link. -
Dexantreal #13437 iwd sum name missmatch
ezt írja ki,mikor sg.hu szerverére akarok csatlakozni...miért van ez?:S -
#13436 fasza.
ok kösz -
#13435 Csapágyas vagy csak bevégeztetett neki. Nekem is ez volt a 9000 pro-m esetében. Vegyél rá újat! -
#13434 hey, hát nem forog a vidkari ventije, és mindjárt szétolvad itt nekem...
ezt sem értem.vajon miért?eddig forgott.magátol megállt vagy mi a lótúró történik itt..micsináljak vele, h elinduljon?.mondjuk jó lenne tudni, miért állt meg.. -
#13433 ja, nem mondtad:D
kezdek szétrobbani..sehogysem akar menni ez a trágya fos...
már felraktam minden létező régi és új drivert, ma kb 5ször raktam fel újra a wint, mert néhány driver azonnal hazavágta a rendszert....
ja, új vidkarin töröm a fejem, csak nem tudom megérteni, miért lett problémás "csak úgy", egyik napról a másikra....
és ha nemtok (márpedig nemtok) codozni, idegbajt kapok, és széttöröm ezt a redvás ******************** t. -
starweb88 #13432 nah megvan már :))) -
#13431 1000 THX4:)
nem tudom mi a te bajod vmi a videókártyáddal lehet... Vagy új driver, vagy új videókártya... VÁLASZZ! -
starweb88 #13430 őőő köszi de ez a kliens de nekem TS Szerver kliens kell ! (amivel tudok ts szervert kreálni) -
#13429 ide felraktam -
starweb88 #13428 hmm nem cod2 es téma de valaki nem tudná oda adni a team speak szerver progit a hivatalos oldalnak az ftpje nem megy és nem tudom leszedni pls valaki mentsen meg