Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(azért lehet kapsz olyan hozzászólást, hogy de, a hamburger hill!<#idiota>#idiota>)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nieleen
Nézz körbe, használj "jó" cd kulcsot.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Aureal A3D 2.0 (TM)
DirectSound3D Software Emulation
DirectSound3D Hardware Support
DirectSound3D 7+ Software - Pan and Volume
DirectSound3D 7+ Software - Light HRTF
DirectSound3D 7+ Software - Full HRTF
Creative Labs EAX 3 (TM)
Creative Labs EAX 2 (TM)
Creative Labs EAX (TM)
RAD Game Tools RSX 3D Audio
Dolby Surround
Miles Fast 2D Positional Audio
using 3D provider 'Miles Fast 2D Positional Audio'
32 max 3D channels
------- sound system successfully initialized -------
--- Common Initialization Complete ---
195.228.156.146:28963 resolved to 195.228.156.146:28963
Error during initialization:
EXE_ERR_INVALID_CD_KEY
És nem, nem olvastad el rendesen a FAQ-ot.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
úgyhogy nem tudom hogy mit csináljak
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Végülis emlékeztem még a ti200 idejébõl egy refreshlock nevû progira, rágugliztam és az müxik.
Nieleen
reforce vagy multires
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Kibaszott Radeon 9550" - jut eszedbe hirtelen, de nincs idõ gondolkozni, a szobában tompa puffanás hallatszik, majd sûrû füst száll fel."
LOL<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!