26388
-
donoki #13547 itt ez: Systemhun
már látom megszünt , csak nyáron indul újból, vki eltudná küldeni azt a 14 mb-t? plsss -
donoki #13546 lol
a systemhun-os oldal mér nem müxik?
ahonnan lelehet tölteni azt a klán weboldalt ami alapból kész van? :( -
Halef #13545 Sziasztok! Ha vkit érdekel eredeti Call Of Duty 2....írjon! -
donoki #13544 ahhaa
leleplezted magad ember sok eszed van,
veed már senki nem fog gaelni az 100%
gyere jáccani wh-val ellenem azt had legyek egy kcsiit kinn specbe oszt mehetsz a szígyen falra :) -
#13543 Életkor:25-30 között -
#13542 Ez de szar.Hülyegyerek!!Cseppet sem volt feltünő ahogy bontotzta a falat,meg a sok fejes.Azt hiszi nagy klántag oszt mindent lehet neki.LOL:Max szórakozásból jó néha.De ha lebuksz akkor is kivágnak a szerevrről ha nincs csít szal én csak néha napján csítelek,de azt senki s eveszi észre.Mindig akkor monfják h csítelek ha nincs bekapcsolva.Csak akkor wh-zok(meg aimoznák de nem tok szerezni)ha felidegesítnek.LOOOL.Van még ilyen videó? -
busman1 #13541 1. amikor a szerverre lépsz
2. Kapsz 2 percet általában, hogy kijavitsd konzolban, és akkor nem dob ki.
3. Képet most még csak windows-os szerveren lehet késziteni, és az admin indithatja.
4.igen, de csak akkor, ha közben inditsz valami csitet, vagy konzolban változtatsz (pl. rátát, maxpacketset)
5. Csak akkor, ha a PB a memóriát is ellenörzi, vagy az iwd file-ok vannak mahinálva, mert az MD5tool induláskor ezeket ellenörzi
6. ezeket már leirták -
donoki #13540 jah...de nem úgy jók hanem nem tom xD -
starweb88 #13539 jó videok :) -
donoki #13538 na akkor itt az aim+wh: Nagyon feltűnően csinálja a gyerek..a végén ki is rugják az ipsét.. -
Realtibi #13537 :P -
donoki #13536 azért ennyire ne csináld feltünően pls...
-
donoki #13535 loool
kértek egy aimos felvételt is?
azom is van :)
már olyat is láttam h only fejest adott mindenkinek kicsit feltünő... mp44el..
ha kell akkor szólj azt is felteszem -
#13534 sírni akarsz?:DDDD d.után lehet hogy leszek -
Realtibi #13533 hali
(valamikor majd nézz fel a szerverre) -
#13532 ban del kill destroy -
#13531 Ehh cseppet gyanús! -
#13530 Linket ne adjak letöltéshez? -
#13529 Csak ez a két csit van? és még az is érdekelni, hogy ezek hogy müködnek, hogyan kell telepíteni, meg ilyesmi. Consolbol? -
#13528 6. legelterjettebb az aim,és a wallhack...az aim az autómata célzó,leginkább fejre ha jól tudom, a wallhack meg röntgen szemeket ad neked,és látod az ellenfelet,hogy mikor hol van! wh-ra példa az #13503-ban lévő 2 demo! az aim feltűnőbb,de wh-val is hamar lelehet bukni,ha az adott egyén sokszor nézi a falat -
#13527 Átnéztem a cikkeket. De akkor inkább leírom a kérdéseimet, mert nemnagyon vagyok otthon a PB témába.
1. Mikor ellenöriz a PB? 2. Amikor ellenöriz, és talál valamit, akkor rögtön cselekszik?(kodob, vagy üzenetet küld, esetleg bannol?) 3. Mikor készít egy képet egy játékosrol, abbol meglehet állapítani, hogy csaló -e vagy sem? Ha igen, hogyan? 4. Lehetséges -e, hogy csatlakozás után félórával dob ki? 5. Ha mondjuk egy olyan fájl van a gépen, ami egy cheathez tartozik, de nincs aktiválva, akkor azt megtalálja? 5. Ha nincsaktiválva a csit, akkor is cselekszik? 6. Az 1.2 es Serverren futnak az 1.0hoz készült csalások? 6. Milyenfajta csalások vannak?
pm is megfelel: [email protected]
Előre is köszi -
ent #13526 Sry all, két új picike 80 kbyte os mod került fel a szerverre. Kiírja milyen fjata lövéstől haltál meg és hány méterről! A másik pedig a hedsotokat számolja...
További jó gémet!! GG GL -
Realtibi #13525 bázzegh szerver restart pedig már olyan jól megszoktam :( -
#13524 www.callofduty.hu
használd a keresőfunkciót a főoldalon a cikkekben, illetve a keresőt a fórumban. (a fórumban, három vagy négy topik szól a PB-ről, más szemszögekből, találsz a hírekben is több ilyen jellegű írást, például a elgutolsó a Robaj féle cod2-s pb szerveroldali konfig guide volt) -
ent #13523 gúgl -
#13522 magyart léccives -
ent #13521 www.punkbuster.com -
#13520 Lenne pár komoly kérdésem a Punkbaster müködésével kapcsolatban (1.2esen). Mégpedig a következö: Hogyan müködik a PB? Mikor ellenöriz, és mikor dobja ki a tagot? Milyen elv alapján müködik? Fontos lenne. Privibe is megfelel a válasz: [email protected]
-
Kiswarga #13519 Vele szívesebben "játszanék" az 1000%!;) -
Kiswarga #13518 Nekem nem mutatja a képet. -
#13517 Codos csaj?
--- 1 ------ 2 --- -
#13516 LOL mennék játszani nézem a szervereket és ezt találom :
Bementem és mindenki kérdezgette h ki vagyok, alig bírták felfogni, hogy nekem már évek óta ez a nickem... -
donoki #13515 kir :D -
#13514 Ez király.Hova vegyem lejjebb?1024 az kell azon kívűl minden a lehető legkisebb. -
Kiswarga #13513 Én a Windows-t újraraktam és mostmár király. De azelőtt nekem is azt csinálta. általában 40-es pingem van de akkor felment 150-re is. -
#13512 vedd lejebb a grafikát és jo lessz -
#13511 ja, jók elég feltűnően nyomták a wh-t:) -
#13510 Nem bírom továáb!! Undorító fos moslék szar az egész gém.Multiznék de nem tudtok mer ez a szar állandóan 25-30 fps-sel megy,ha terepen vagyok.A legidegesítőbb Lkeningrad.Benn vagyok 1 házban, ott minden szép és jó 60 fps,mikor kimegyek arra a kurva hóra meg leesik 25-30-ra.Ez akkor se változik ha leveszem 800X600-ra.Ugyanolyan moslék fos marad.Amúgy a beállítás minden low Dx7 anitaiasin odff bilinear 85 Hz 1024.
A gép:2400 amd athlon xp
768 MB ram
Sapphire radeon 9600 256 Mb ddr. -
donoki #13509 hát igen :(
de kül jók a demok? :) -
varaditamas #13508 KÖSSZ!