Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen a héten: Összesen:
Call of Duty 4: Modern Warfare Multiplayer 18 hours 1,756 hours
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ez se sok még...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Call of Duty 2 Multiplayer < 1 hour, 892 hours
Ám pub:
ez meg vip volt mondjuk :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ha már internetes pöcsméregetésrõl van szó<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Íme a statomból a lényeg ami tartalmazza az eddig játékkal töltött idõt ( megjegyezném kb egy idõben jelent meg a 2 játék CoD2 és BF2 így akár ezer óra feletti játékosok is simán lehetnek, sõt akár 2-3000 óra felettiek is!)
A kép:
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Esetleg
Bár elképzelhetõ mert mondták ennél a képnél mert 14-0 volt a statom
De nemtom lehet tényleg csalok csak nem tudok róla 😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Most akkor énis csalok? 😮 O.o

REAL MADRID
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
REAL MADRID
nézzétek meg

http://screenshot.xfire.com/screenshot/large/27274159c023f41a751d03da3fe000be050f5fd3.jpg
ez cheat nem?
REAL MADRID
Egy Hali meg egy By 😄
REAL MADRID
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
AMD64 3800+
2x512 Mb Ram
7600 GS 512 Mb
nemnagyon értem 😊
REAL MADRID
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
éppma beszélte pubon két gyerek a cseten hogy töltött le egy nem tudom hány kbyte-os cfg-t. bátorkodtam neki írni, hogy kárvolt, azért mert egy csomó bind meg minden vacak van benne, nem fog jobban játszani. erre le lettem ugatva hogy kussoljak, nem értek hozzá, igen függ a mérettõl a "hatásossága"<#idiota>#idiota>
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
vannak
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
megjott a kedvem megint egy kis cod2-hoz.vannak meg magyar szerverek ahol jatszanak is?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
// generated by Call of Duty, do not modify
^^
Nemrégiben újítottam nem is kicist a gépemen, de cod2 be semmi FPS növekedést nem tapasztaltam(maradt 170-240) pedig 1 ugyan olyan gépet raktam össze mint haveromnak amin 500-600FPS el játszottam. A gép: Gigabyte alaplap, AMD 4400+X2 (2,65GHz-ra húzva) 2*2GB Geil RAM és egy Sapphire HD4850 512mb videókártya. Szerintem ezeknek DX7 be kicsit többet kéne adniuk mint 200körüli FPS. A videókártyához próbáltam a gyári és a legfrisebb drivert is. CCC be is kicist állítgattam, de csak 10-20fps-t nyertem. Szerintetek mi lehet a baja, h csak ennyire megy?
A választ elõre is köszi.
Békés álomba szenderülve szeretnék meghalni, mint a nagyapám. Nem a félelemtől üvöltve, mint az utasai.
észrevettem még egy furcsaságot , 1.2-rõl 1.3ra patchelve ugye nem indul el az MP rész de a Single Player igen. De a menü sarkában a verziómegjelölésnél 1.2t ír. :S (pedig végigfutott 1,3 telepitõje simán)
Probaltam egybol 1.3ra peccselni , de a MP akkor sem fut..:S
ma ujra elo akartam venni a cod2t egy kis multizásra.
Fel is tettem , jöttek a patchek , 1.2vel elindul gond nelkul , 1.3as patch felrakása után a Multiplayer rész nem indul el , bevillan a toltõképernyõ és kifagy , csak feladatkezelõbõl tudom bezárni.:S
volt mar egy par reinstall , letolottem masik patchet de semmi javulas , ugyanaz a hiba.
mitévõ legyek? másnál is elõfordult hasonló?
elõre is köszi
a konzolba de ha ott 1 es van melete irj 0(nullát)