Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Bocs, hogy nem olvasok vissza, de most nincs hozzá erõm, a pb Losing key packet üzenettel kidobál,tudja valaki a megoldást?
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Disallowed Program/driver<125117>125117> hiba üzenettel ki dob a PB. Ez mi a fene, és mitõl van?
Valaki nem tud eladó Call of Duty 2 origit? Mert néztem webáruházakban(576,cdgalaxis stb.) és sehol nincs már.
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
nos, nekem az a probléma jelentkezett az elõbb, hogy felléptem az egyik szerverre, és a játék szaggatott. Még a menüben is. A vicc az, hogy pár órával ezelõtt még semmi gond nem volt, rendesen játszottam, most meg szaggat. Nem tudom mi lehet a gond, és más játék meg nincs felrakva, meg nincs is kéznél, hogy meg tudjam nézni, hátha a videokártyával van gond. Elképzelhetõ ez? (single player meg nem indul el, szal azzal sem tudom megnézni, hogy szaggat e)
Köszi elõre is a helpet!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
vki tudja h miért dob le akkor a szeró ha azt írja ki h Losing key packets???elõre is köszi
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
képet elcsesztem elõbb.
tegnap jó volt minden, ma felmegyek ctfre, kidob, még egyszer, megint kidob, sd-n is kidob
Felraktam a windowst újra, és a játékot nem töröltem le tehát a d meghajtón van rajta.inditanáma multyplayert online játékohoz és kiírja h nem jó a Cd keym.Nem tudja vki h a gépen hol kéne egy mappát esetleg szöveges fájlt csinálni ami tartalmazza majd a kódomat így elinduljon a játék????
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Amikor felrakom az 1.3 patchet akkor kiirja rossz kulcs.Ha jót irok be kiirja használatban van.És ha nincs használatban akkor kiirja rossz verzio 1.0(pedig fel van rakva az 1.3 patch)
Mi lehet a gond?
egy gyors kérdés:
az a problémám lenne, hogy vettem 1 routert (DLINK-524) beüzemeltük és tökéletesen müködik. annyi a gond hogy amikor elindítom a CALL OF DUTY 2 öt akk 6-8 percet kell várnom hogy elinduljon a játék. =/ Mit kéne tenni, hogy begyorsuljon (elõtte nem kellett várni)???
Köszi!
crav rate = 5000
?
Charade GTti
de csak a Cod2 nemindul el, és ha az Xfire be van kapcsolva, akkor még parancsikonról sem indul a játék. De ha kikapcsolom az Xfiret, akkor pl. ASE-val simán tudom a játékot inditani. Ujraraktam a játékot, és az Xfiret is, de továbbra sem müködik. Volt már valakinek ilyen gondja?
elörre is köszi
Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!