26388
-
#13748 hát elég beteg egy mod...funnak jó,de 10 perc után meguntam -
donoki #13747 hát ahol lehet sniperezni azt nem mutattál képet.. :S -
donoki #13746 hát az uncsi egy kicsit meg túlságosn nagyít az m1garand... -
#13745 ja az hát szerintem full hülye mod jóhogy nem Lézerkardal rohangálunkmár Carentanon Jedikel karöltve egy Ürhajóval együtt,ilyen modok szerintem feleslegesek -
Geeb20 #13744 szia.És nem tudod mi a bajom nékem?itt leírom pár sorban.sziasztok valaki tudna segíteni?Nem tok játszani miltiplayerben de singleplayerben már végig játszottam és amikor az eye serverkeresőben a call of duty 2 egyikére kattintok akkor fel ajánlja hogy safe módban akarom e indítani vagy nem. és teljesen mindegy melyikre kattintok egyiknél se indítja el a játékot. csak a képet adja be a töltés elején utána kidob. Még a menüt se.Ha valaki segítene nagyon megköszönnémJa még annyit elvileg net nélkül is el kell indulnia a multiplayernek a menüig nekem nem. -
#13743 ez jo sniperes map -
donoki #13742 nem..ez nem az :)
ez egy olyan mo h only m1 garand és 99/999 lőszere van és lézert lő ki és van gav.. -
#13741 ez az amikor ló van a kezedben? nagyon nem értem,hogy mire jó -
starweb88 #13740 szerver figyelő meg chat progi de ase egyszerübb ez inkább kommunikációs és szerver figyelő cuccos klánoknak ajánlott! XFire Honlap -
Geeb20 #13739 mi az a Xfire??? -
donoki #13738 használj te is xfiret xD
de nem ez a hibája...nem tom -
donoki #13737 uh van egy tök jó mód a neve ZoomInstaGib
itt ki lehet próbálni (nem saját klán): 217.113.53.111:28963 -
Geeb20 #13736 sziasztok valaki tudna segíteni?Nem tok játszani miltiplayerben de singleplayerben már végig játszottam és amikor az eye serverkeresőben a call of duty 2 egyikére kattintok akkor fel ajánlja hogy safe módban akarom e indítani vagy nem. és teljesen mindegy melyikre kattintok egyiknél se indítja el a játékot. csak a képet adja be a töltés elején utána kidob. Még a menüt se.Ha valaki segítene nagyon megköszönnémJa még annyit elvileg net nélkül is el kell indulnia a multiplayernek a menüig nekem nem. -
donoki #13735 ez tunkolós pálya?csak konyha meg ilyen szűk helyek vannak? -
-
Kiswarga #13733 Én is hallottam erről a láthatatlan izéről. Az egyik szerveren a gyerek mindig írkált, hogy van egy láthatatlan de mindenki azt hitte, hogy ökörködik. -
donoki #13732 pár screenshotot lehetne :) -
#13731 ezt a map-ot nrm lehetne berakni a szerverre? mert kurva jo
-
starweb88 #13730 hmm érdeks de még ilyet nem is hallottam :S -
SzLacza #13729 Szasztok !
Tegnap érdekes dolog történt velem, a rifearénában mikor multiztam. Volt 2 srác, akiket nekem a progi 'spectator'-ként mutatott, miközben ők jáccottak rendesen. Nos az volt a szörnyű, hogy én nem láttam őket, nem látszódtak, sőt ha löttek egyet a radaron se jelent meg a lövésük helye. Szörnyű érzés volt, láthatatlanok ellen jáccanom. Én többször kérdeztem a játékosokat, hogy ők mit tapasztalnak, de le se sz*rtak. Szóval nem tudom, hogy vmi csít volt-e, vagy csak vmi hülyén jött át nekem. Amúgy a végén már néztem őket spectatorként, és volt olyan, amikor egy másik játékos szemszögéből kellett volna látnom őket, csapattársuk volt, de ott sem látszódtak, csak az üresség felett a baráti jel. Még korábban nem tapasztaltam ilyet, nem tudom bizots van vki tőlem okosabb, aki látott már hasonlót. Volt egy másik érdekes esetem, szintén tegnap ugyanazon a pályán. Volt egy ellenfél, aki velem szemben állt, és mindkettőnknek karabiner volt a kezében, és kb. 3m-ről egymásba eresztettük az egész tárat, és egyikünk sem sebzödőtt!! Nekem sikerült hamarabb újratáraznom, és le tudtam lőni őt. A fura, hogy egyikünk se mozgott, és mindketten egymásra céloztunk, tehát biztos, hogy nem mellé löttünk! Mintha a kilőtt golyókat löttük volna el. Régóta cod-ozom a neten, de ilyeneket korábban sohase tapasztaltam. Vmi 5let, vélemény ? Kiváncsi vagyok, hogy bugok voltak, vagy vmi új csít? -
donoki #13728 én a legtöbb csítert színtelen névvel láttam
el is mondom h mért...
Mert ha bemegy egy szerverre gyorsan átvált vmire nehogy felismerjék mikor már jó a statja akkor vált vissza, így szoktak lebukni a mocskos csíterek... -
#13727 A zsolti a békára visszatérve én is ismerem zöldel volt írva aneve és a szrverünkön osztogatta az észt nyiltan hogy kell csalni ,hát egyből KICK-eltem és a hülye miután 10 perc mulva visszajöt megkérdezte miért dobtam ki ?Mondtam hát szerinted akkor ez ilyen jó állnév a + sok csitert látam Unkown Soldier néven ez a legjobb név !!! itt az 1.2-es Deviance patch -
mephisto11 #13726 Így van!!!! -
#13725 gamecopyworld szvsz nem warez:) egy másolatod lehet az eredeti játékról, és azt ugye el kell valahogy indítani -
mephisto11 #13724 jó akkor itt van:w3.enternet.hu/mephisto/CoD2SP_NoCD.rar
Ez jó!!!Kipróbáltam!!!! -
starweb88 #13723 őő sztem az sg forumja nem warez forum köhöm... -
#13722 www.gamecopyworld.com -
Dexantreal #13721 de annak ott kell lennie lol..én a wanadooról kaptam le és ott normálisan megvolt minden...átmásoljátok a két cuccot és megy a single,meg a multi is... -
mephisto11 #13720 Srácok dobkon már be valaki egy linket hogy honnan lehet letölteni a v1.2 cracket!!!!!!!Köszike -
#13719 akkor mér írtad ide :| -
starweb88 #13718 kimondta hogy én szeretem? :D -
donoki #13717 új crack kell hozzá
én is keresem.. -
mephisto11 #13716 Hahó -
mephisto11 #13715 Sziasztok.Az a problémám hogy mióta meg patcheltem a gamet v1.1 meg v1.2vel nem tudok belépni a singleplayer részbe.És kiirja hogy nem jó a cd/dvd!nem eredeti a game sajna hanem warezos...Szerintetek ezt hogyan lehet orvosolni???? -
Kiswarga #13714 Én utálom Belgát bár ez nem tartozik ide. -
starweb88 #13713 Belga - Zsolti a Béka -
#13712 áááá.akkor azért. :) -
donoki #13711 Zsolti a béka az egy zene szám xD
Én csupa zölddel láttam de volt egy párszor feketével meg összevissza láttam vagy 5-6 zsolti a békát. -
#13710 Miért béka?Miért enm oposszum vagy vombat?DFe külöleges ez a béka.Lenne sertés v vmi. -
Kiswarga #13709 Én most játszottam egy Zsolti a béka nevű emberke ellen. De az nem álnév volt meg klánrövidítés volt a neve előtt. MNC